Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Sadunomaiset teekestit

10.8.2013

Kuten aiemmin jo vinkkasin , meille heilahti ihanan maukasta blogia pitävä Suvi suloisten lastensa kanssa ekstemporevierailulle pariksi p...


Kuten aiemmin jo vinkkasin, meille heilahti ihanan maukasta blogia pitävä Suvi suloisten lastensa kanssa ekstemporevierailulle pariksi päiväksi. Suvi keksi, että meidän pihalla saisi somat teekestit järkkäiltyä, ja niin meille tehtiin teekestit!

Suvi on jo monelle tuttu suositusta Belle Baie -blogistaan. Suvi on mieltynyt leipomisesta, kestitsemisestä ja kauniista kuvista, ja koska olen itsekin samoista asioista innostunut, mikäs sen hauskempaa, kuin väsätä kestit yhdessä! Minä toimin keittiöapulaisena ja koristelijana, Suvi loihti skonssit, cookiesit ja kakun. Ja voi hyvä luaja ne olivat härkyllisiä! - Veikkaan, että pilkkomani mansikat, vatkaamani kerma ja leikkaamani kakkupohja, olivat se salaisuus... ehehee..

Skonssitaikinan tekemiseen vaaditaan koko kroppaa! Suvin skonssiohje täällä!
Pikkuapureiden tärkein tehtävä: Kakkutaikinan koemaisto. (Kuvassa näkyvän prinsessan mukaan me muuten järkkäiltiin naamiaisia) 

Meidän taloyhtiössä on suojaisa ja vehreän kukkiva piha. Kiitos vehreydestä ei kuulu lainkaan minulle, vaan se kuuluu parille pihan tyypille, jotka hoitavat rakkaudella pihan viinirypälepuskia (-kyllä, meidän pihalla kasvaa viiniä!), ruusuja, vadelmia, metsämansikoita ja kaikkia miljoonia horsmia, joiden merkkiä en tiedä. Taloyhtiössä asustaa leppoisaa porukkaa, joten kutsuttiin yllättäen muutaman kaverin lisäksi myös naapureita maistelemaan herkkuja!

Kattauksessa hauskaa kestikkyyttä toivat minun rakkaat muumimukini kaikissa väreissään ja Suvin tuomat Coloren koristeet. Serpentiiniä ja muutama ilmapallo löytyi laatikosta vapun jäljiltä, joten nekin pääsivät koristamaan pihakestejä! Pääsipä vielä äidiltäni saatu vanha Arabian teepannukin ensimmäistä kertaa käyttöön meidän hoivissa. 

Lasten kanssa järkkäillessä tohinaa riitti. Pari vaippapeppua ja yksi kolmevee pitivät huolen, etteivät mutsit paljoa ehtineet hengähtää. Aikataulu meinasi pettää, mutta vieraat olivat niin mielissään yllärikesteistä, että pieni sähläys jäi toissijaiseksi. Pihassa olevat keinut ja hiekkalaatikko viihdyttivät lapsia mukavasti ja aikuisetkin ehtivät hetken nauttimaan rauhassa pöydän herkuista. 

Kestien jälkeen lapset olivat touhukkaan päivän jäljiltä väsyneitä kuin.. öh.. no jotkut maailman väsyneimmät tontut. Keittiökin oli kuin pommin jäljiltä ja siivotessa vierähtikin tunti jos toinenkin. Siitä hyvästä äiti-ihmiset poksauttivat kuohujuoman lasten mentyä nukkumaan. Siivouksessa auttanut mieheni karkasi juoksulenkille. Aika pitkälle. Ei se ihan vielä vissiin ole valmis suurperheelle, ainakaan sellaiselle polyamoriaperheelle, jossa sillä olisi kaksi tällaista vaimoa. Tai sitten nuo teekutsujen siivoamiset ei oo ihan sen lempijuttuja. 

Olisi pitänyt kai odottaa aamuun, sillä pari vaippapeppua olisi mielellään auttanut siivouksessa...


Kestit olivat ihanat ja tunnelma oli suloinen. Hetkeksi pääsi karkaamaan tavallisesta tiistaista värikkään satumaiseen vanhanajan teekestitunnelmaan.

Kiitos vieraille että pääsitte nopealla varoitusajalla ja kiitos Suville ideasta ja vierailusta! Pikkuprinsessa ja "minun palas lempikoilani" ♥


You Might Also Like

5 kommenttia

 1. Kuulostaa (ja näyttää) oikein idylliseltä päivältä!
  Idyllisemmän siitä varmasti olisi tehnyt se, että mies olisi lenkin sijasta siivonnut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se siivosikin! Tarkoitin että siksi se lähtikin sen jälkeen lenkille, että se siivoamishomma, tai sitten kaksi "vaimoa" oli liikaa :D

   Mutta päivä oli idyllinen, tai ainakin se teekestiosuus! :)

   Poista
  2. Mulla on joku ongelma tekstin ymmärtämisessä, niinhän siellä selkeästi lukee, että siivouksessa auttanut mies :D

   Poista
 2. Oih.. Ihan kuin suoraan jostain sadusta toi teidän pihajuhla <3 Niin kaunista!!!! XXX

  VastaaPoista

Hae

 

 

Ruokablogien kärki