Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

FightBack-pipon voittaja on...

22.11.2013

Pipoarvonta on suoritettu ja hei, kukas se siinä on lippis kourassa? -No Pekka itse! Jee! Blankossa juhlittiin eilen FightBackia...

Pipoarvonta on suoritettu ja hei, kukas se siinä on lippis kourassa?


-No Pekka itse! Jee!

Blankossa juhlittiin eilen FightBackia ja juhlinnan lomassa Pekka toimi onnetta... hetkinen, mikä se on silloin kun se on mies? Onni? - Noh kuitenkin. Pekka siis nosti nimen hatusta ja voittaja saatiin selville!

Itse nukuttelin lasta jo tuohon aikaan kotosalla, joten tällä kertaa arvonta oli ulkoistettu miehelleni, joka hoiti kuvaamisensa ohessa Pekan kanssa pikaisen arvonnan. - Kiitos tyypit avusta!


Ja se voittaja on... 

...MANDA!

Onnea Mandalle punaisesta FightBack-piposta! Otan yhteyttä voittajaan henkilökohtaisesti. Kohta Mandan postiluukusta tipahtaa aikainen joululahja!

Kiitos kaikille osallistujille! Ja voi miten mahtavia viestejä olette kirjoittaneet Pekalle. FightBack on loistava projekti, ja Pekka on esimerkillään ja aseenteellaan selvästi monelle, sekä toivoa antava, että inspiroiva tyyppi. Yksi hienoimmista asioista, joita olen huomannut Pekan ja FightBack-projektin suhteen on, että niin moni saanut pontta - toiset suurempien ja toiset pienempien - vastoinkäymisiensä selättämiseen. 


Pekan asenne tarttuu. Parasta.


Hei ja muistakaa tehdä jouluostokset TÄÄLLÄ!You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Oi ihana, onnea voittajalle! Oma tilamaani pipo saapui tänän ja varmasti tilan lisää. Pekka on huippu!!!

    VastaaPoista

Hae

 

 

Ruokablogien kärki