Tietoa mainostajalle ›

Kaikki pois kirkosta ja Turusta!

21.12.2013

Turku on paska kaupunki. Täällä ei ole parkkipaikkoja. Kaunis kirkko on, mutta sinnekin ovat löytäneet jotkut typerät aktivistit. Ja lapset....

Turku on paska kaupunki. Täällä ei ole parkkipaikkoja. Kaunis kirkko on, mutta sinnekin ovat löytäneet jotkut typerät aktivistit. Ja lapset. Hitto, tulevat tänne ja eivät ole näkymättömiä. Mutta eniten harmittaa ne nuoret perheet, jotka eivät olleet osanneet kasvattaa lapsiaan. Ja urut. Nekin harmitti.

Kiukaislaista kanttorin poikaa harmitti. Harmitti niin vietävästi, kun Kiukaisista saakka tulee, eikä muuta haluaisi, kuin rauhassa istua alas ja laulaa luikauttaa kauniissa kirkossa pari kaunista laulua, eikä se himpskura sentään onnistu, koska porilaiset turkulaiset.

Pikku vinkkinä muuten: ne "oikeutta eläimille -aktivistit koirineen", olivat "valloittaneet" sen sisäänkäynnin, koska hetkeä aiemmin oli ollut eläinten joulurauhan julistus. Ihan sellainen kirkon järjestämä.

Ja mitä lapsiperheisiin tulee, niin kyllä, se on farssi, kun kolme lasta lähtee juoksemaan eri suuntiin. Voin kertoa, että sekin on farssi, kun kaksi lasta lähtee juoksemaan eri suuntiin. Siinäkään kun ei tiedä kenen perään lähtisi ekana - testattu on. Mutta kaikki räkänokat kiinnisaatuaan voi taas syventyä kasvatusmetodeihin. Pitää vaikka ihan sellainen kehityskeskustelu kotona puolison kanssa, että missä ollaan menty pieleen tähän asti, ja miten jatketaan tästä - ettei enää ikinä kävisi niin kamalasti, että lapset keksisivät juosta. Ikinä. Kanttorin pojan perheessä ei varmastikaan koskaan ole ollut sellaista kuritonta tilannetta. Siellä kun on osattu kasvattaa lapset. 


En haluaisi näin joulun alla olla negatiivinen, mutta tuli mieleen eräästä suomalaisesta elokuvasta tuttu sanonta: Vituiks meni niinku Jeesuksen pääsiäinen.

Kaikesta huolimatta hyvää ja rauhallista joulua kanttorin pojalle.

Ja anteeksi.

Toivoo turkulainen, jolla ei ollut osuutta dramaattisiin tapahtumiin, mutta jonka ajatukset ovat kanttorin pojan luona.


kuvan kirkko ei liity tapahtuneeseen, eikä urut.You Might Also Like

8 kommenttia

 1. Haha :) Kanttorin pojan ei kannata tulla käymään meillä. Täällä juoksee kaksi eri suuntiin vähintään joka päivä, ajattele.

  VastaaPoista
 2. no ny o joku turkulainen yhden lapsen äiti vetäny henukit nenään! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. totta muuten, ja joku anonyymi ymmärtänyt väärin! :D

   Poista
 3. Huh huh, vähemmästäkin menee joulumieli.Ollaankohan me ruokakaupassa tai bussissa pahoitettu jonkun herkän mieli kun epäonnistuneen kasvattajan jälkikasvu mölyää ja joskus juoksee, jopa eri suuntiin.
  Pienet on murheet, Turussakin, onneksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on just tää meidän pullamössövapaakasvatussukupolvi, ko ei osaa. Turku pitäis viimeinkin erottaa muusta Suomesta - varsinkin nyt, kun oli se Turku Energia -gatekin. Hyi Turkua.

   Poista
  2. Mä en oikeesti ihan tarkalleen tiedä mitä ajatella Turku Energia-gatesta. Koska okei, ihan järjettömän huonoa tilannetajua niiltä katkoa vanhuksen sähköt ja sit toi jatkohoito kun kieltäydytään ottamasta rahaa vastaan ja laitetaan kirjettä vanhukselle, kun se siellä pimeessä ja kylmässä nököttää. Toisaalta se on sellainen 4 kk prosessi maksamattomia laskuja että ne sähköt katkeaa, joten olisiko siinä ajassa voinut vanhuskin keksiä ratkaisun (tässä tapauksessa varmasti sosiaalivirasto olisi kuitannut laskun)? Kauheen vaikeeta, kaikki!

   Poista
  3. Joo, ihan samaa kelailtiin tuossa jouluna, että onhan siinä muistutus jos toinenkin tullut ennen katkaisua. Lisäksi mua ärsyttää se kansannousu koko v**un Turkua kohtaan, että kun niin kamalia ollaan. Ja se, että jos kyseessä olisi ollut kakskymppinen nuorimies tai -nainen, homma oltaisiin sivutettu sillä, että noh, mitäs ei ole hoitanut asioitaan. Syrjäytynyt perkele. Eikä niitä hiton sähköjä ole jouluna katkaistu, vaan samalla viikolla, se vaan uutisoitiin niin raflaavasti. Silti Turku Energia olisi voinut hoitaa somehommansa paremmin, mutta ihmiset rakastaa pahoittaa mielensä kollektiivisesti netissä, joten en tiiä oisko paremmin hoidettu viestintä auttanut paljoa...

   Poista

Hae

 

 

Ruokablogien kärki