Jokainen äiti haluaa huolehtia jälkeläisistään + kuvakilpailu

16.9.2014

Yhteistyössä WWF ja Coca-Cola. Kuvitellaanpa tilanne. Yrität huolehtia lapsestasi, mutta ympäristö estää sen.  Lapsesi huutaa nä...

Yhteistyössä WWF ja Coca-Cola.

Kuvitellaanpa tilanne. Yrität huolehtia lapsestasi, mutta ympäristö estää sen. Lapsesi huutaa nälkää ja sinun ainoa tarpeesi on voida ruokkia hänet. Menetät kotisi ja elantosi. Joudut matkaamaan yhä kauemmas ja kauemmas ruoan ja kodin perässä. Paikkoihin, jotka eivät ole luonnollista elinympäristöäsi. Vain, koska kotisi tuhoutuu muiden, sinusta riippumattomien asioiden vuoksi.

Aika surullinen ajatus, eikö?

Jääkarhuille tämä on totta. Pohjoisnapa sulaa. Ilmastonmuutos sulattaa jäätiköitä – jääkarhujen koteja. Pesiminen, jääkarhuvauvojen synnyttäminen ja ruokkiminen hankaloituu. Jäätikön sulaessa jääkarhujen on yhä vaikeampi pyydystää pennuilleen ruokaa. Jääkarhut metsästävät jäältä käsin, mutta ilmastonmuutoksen vuoksi merijää muodostuu yhä myöhempään syksyisin. Jääkarhujen on uitava yhä pidempiä matkoja löytääkseen pesäpaikan jääalueilta. Joskus jääkarhut yrittävät asettua kuivalle maalle, mutta silloin jääkarhut pentuineen ovat suuressa vaarassa joutua konfliktiin ihmisten kanssa. 

Jääkarhujen tilanne on surullinen, mutta vielä on toivoa. WWF on työskennellyt pitkään auttakseen jääkarhuja. Seuraamalla ja tarkkailemalla jääkarhujen elämää, tiedostamalla riskit, valistamalla ihmisiä ja suojelemalla jääkarhujen elinalueita, WWF pystyy tekemään arvokasta työtä jääkarhujen hyväksi. Coca-Cola on tukenut WWF:n työtä vuodesta 2007 saakka. Nyt Coca-Cola on luvannut tuplata kaikki WWF:lle tehdyt lahjoitukset, aina miljoonaan euroon saakka! 
WWF ja Coca-Cola haluavat kasvattaa tietoisuutta jääkarhujen ja jäätiköiden tilanteesta. Jokainen äiti haluaa voida huolehtia jälkeläisistään – lajista riippumatta, joten minut ja neljä muuta perhebloggaajaa pyydettiin mukaan kampanjaan. Jotta asiaa saataisiin levitettyä entistä enemmän, mukana on myös kilpailu

Bloggaajat haastavat lukijansa osallistumaan äitihetki-kuvakilpailuun Instagramissa! Se voi olla mikä tahansa äitihetki: uusi tai vanha, oman lapsesi tai vaikka oman äitisi kanssa! Jokainen bloggaaja valitsee lukijoidensa postaamista kuvista kolme mieleisintään äitihetki-kuvaa. Voittajat saavat kuvassa näkyvät WWF:n jääkarhupehmolelun sekä jääkarhuaiheisen torkkupeiton. Lisäksi Coca-Cola valitsee kaikista kuvakisaan osallistuneista äitihetki-kuvista yhden, joka saa liput (2x aikuinen 2xlapsi) vip-alueelle 15.2.2015 Helsingin Hartwall areenalle Disney On Ice -showhun!


Eli: Osallistu kilpailuun Instagramissa hashtageillä #äitihetki ja #arctichome, ja muista myös tägätä minut mukaan (@mammarimpuilee), jotta saan valittua omista lukijoistani kolme Arctic home -jääkarhusetin voittajaa! Osallistumisaikaa on 12.10 saakka. Sekä Coca-Colan että minun valitsemat voittajat julkistetaan viimeistään 14.10. 

WWF:n työtä jääkarhujen hyväksi voit tukea lahjoittamalla rahaa täällä. Muista, että Coca-Cola tuplaa panoksesi! 

Osallistumalla kilpailuun kasvatat omalta osaltasi tietoisuutta jääkarhujen ja jäätikön tilanteesta! Tehdääks yhdessä hyvää? Joo!

Edit 17.9. HUOM! Instagram-tili pitää olla julkinen, jotta kuvat näkyvät hashtageissa ja mulle!


Yhteistyössä WWF ja Coca-Cola.
(Kilpailun tarkemmat säännöt täällä)

You Might Also Like

10 comments

 1. En ole instagrammissa, mutta pystyykö tuohon osallistua twitterin kautta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ainakin mun kilpailuun voi, mutta siitä Coca-Colan arvonnasta en voi luvata! :)

   Poista
  2. Mä varmistan kuitenkin vielä asian, et onko ok! (huomaathan, että mä oon Twitterissä @MammaraStreisnd :D )

   Poista
  3. Hei vielä! Siihen bloggaajan omaan arvontaan voi osallistua Twitterissäkin, mutta Cociksen kisa käydään vain Instassa!

   Poista
  4. Meinas jo mennä pupu pöksyyn, kun tajusin että näkyy kaikille twitter-seuraajille. Mutta siellä se nyt on!

   Poista
 2. Osallistutaanko yhdellä kuvalla vai onko useampi sallittu?
  Entä täytyykö insta-asetukset muuttaa julkisiksi, vai näkyykö kuva tägillä vaikka on yksityinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Säännöissä (linkattu tuohon jutun loppuun) sanotaan, että kilpailukuvien määrää osallistujaa kohden ei ole rajattu, eli antaakaa palaa vaan! Jee! :)

   Tuosta yksityisyysjutusta en ole aivan varma. Mä vähän luulen (en ole testannut) että ei näy ainakaan hashtägeissä kuvat, jos on yksityinen. Siitä, kun täggäät mut (@mammarimpuilee) saattaa tulla mulle notification, mut silti voi olla etten nää kuvaa. Eli varmuuden vuoksi kandee laittaa julkiseksi.

   Poista
 3. Oukkei, yksittäistä kuvaa ei saa käsittääkseni julkiseksi, joten koko elämä sit kerralla kaikille näkyviin ;)
  Kiitti vastauksesta, aloitan tägäilyt!

  VastaaPoista

Hae