Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Chillailus maximus

27.12.2014

On muuten yllättävän vaikeaa päivittää blogia, kun ei ole tapahtunut mitään. Hyvällä tavalla m itään . Olemme ottaneet niin rennosti ...


On muuten yllättävän vaikeaa päivittää blogia, kun ei ole tapahtunut mitään. Hyvällä tavalla mitään. Olemme ottaneet niin rennosti ja juuri sopivan tylsästi viimeiset päivät.

Tämän päivän ohjelma on ollut niinkin huikea kuin aamulla herääminen, aamupala, yleistä kalsongeissa hengailua, aamupäivän ulkoilut pulkkamäkineen ja metsäretkineen, sitten ruokaa ja sen päälle päikkärit. Itse asiassa, tämä on ollut jokaisen päivämme ohjelma. Illalla on jatkettu kalsongeissa hengailua, ehkä saunottu ja sitten menty nukkumaan. Läppärit ovat pysyneet kiinni ja oikeat vaatteet kaapissa.

Tänään tämä chillailun maksimoi vielä se, kun isä ja poika lähtivät suoraan ylipitkiltä päikkäreiltä jäkismatsiin ja äiti-ihminen jäi ihan yksin kotiin. Siis kaiken tämä chillaamisen päälle vielä yksinoloa! Sitä omaa-aikaa! Huhhuh!


Tässä on muutenkin tullut oltua aika rennoin mielin, kun miehelläkin on ollut muutama päivä ihan oikeaa vapaata. Joku on ollut jakamassa vuorokauden ympäri kaikki kotihommat, ja koko posse on nököttänyt saman katon alla. Kellään ei ole ollut mitään menoa. Ihan mielettömän ihanaa ja hyvin, hyvin tervetullutta. En muista koska viimeksi olisi saanut nauttia näin monesta päivästä putkeen kiireetöntä yhdessäoloa. Melkoista symbioosissa oloa.

Ja tämä tällainen on sitä sellaista, mikä ihan oikeasti auttaa nollaamaan kiirettä ja stressiä. Yksi tai kaksi päivää ei riitä mihinkään. Pitää pystyä tavoittamaan se mielentila, missä ei koko ajan mieti, mitä seuraavaksi pitää tehdä tai koska pitää taas mennä. 

Piti oikein tarkastaa puhelimesta viikonpäivä, koska olin tippunut jo kärryiltä.

Niin! Ja se vauvakin on vielä mahassa. Tässä on otettu niin rennosti, että seuraava askel saattaa olla tylsistyminen. Että tuuppas jo vauva, niin saadaan taas tekemistä ja hässäkkää! Hah!

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Ihanan rentoo! Ja voi että tuo sinun masu on ihan mahtava, iskee niin järkyttävä vauvamahakuume itellekin! Ja nuo teidän koirat, voooooi en kestä miten ihania ne on.. Meillä on shelttejä niin tavallaan samannäköset pitkänokat (pitkänokat on parhaita!) ne on, mutta meillä ne on vaan julmetun karvaset :D

  Tsemppiä viimesiin hetkiin ennen sitä kaivattua äksöniä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, rentoa on ollut! Jopa nin rentoa, että en ees tajunnut, että mieshän menee taas huomenna töihin, blääh. Mutta onneksi sitten on taas pari vapaata! :)

   Pitkänokat on <3

   Poista
 2. Pidäpä se nyt muutama päivä vielä, niin saatte alkuvuoden vauvan :) Ei vaan, tsemppiä oloihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Tavallaan toivoo, että lapsi saisi syntyä vasta ensi vuonna, mutta olo on jo niiiiiiiiiiiiiiin odottava, et ei malttaisi enää odotella! :D
   Kiitos!

   Poista

Hae

 

 

Ruokablogien kärki