Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Täällä mä oon, vieläkin

27.4.2019

Olen päättänyt, etten koskaan blogitauon jälkeen kirjoita tällaista postausta, jossa mainitsen blogitauon ja sitten selitän sitä. Suunnittel...

Olen päättänyt, etten koskaan blogitauon jälkeen kirjoita tällaista postausta, jossa mainitsen blogitauon ja sitten selitän sitä. Suunnittelin tulevani pitkäksi venähtäneen tauon jälkeen suoraan vaan vitsillä sisään ja jatkavani kuin ei mitään. Se ei onnistunut.


On kulunut vajaat kolme kuukautta, kun kerroimme julkisesti erostamme. Se tuntuu kuin kuudelta kuukaudelta. Vähintään.

Samaan aikaan, kun olen ilakoinut alkavasta keväästä ja lisääntyneestä valon määrästä, olen uuvuttanut itseni täysin. Olen tehnyt liikaa asioita, joista en ole saanut lisää voimia – päinvastoin. 

Olen antanut sellaisten minulle tärkeiden asioiden, kuten tämän blogin, väistyä koska on ollut liikaa kaikkea ja on ollut pakko suoriutua ns. pakollisista asioista. Asioista, jotka eivät anna minulle voimia, kuluttavat vain.

Olen paahtanut elämääni niin valtavalla vauhdilla, etten ole ehtinyt pysähtyä miettimään mitään. Tunteet ovat heitelleet sekopäisestä ilosta ja hurmiosta lamaantuneeseen alakuloon. Olen ehtinyt tuntea alle kolmen kuukauden aikana enemmän, kuin olen tuntenut kai vuosiin. 

Se on rankkaa. Niin kamalasti tunteminen. 


Olen ollut varma, että tulen kuolemaan kissojeni syömänä, vaikkei minulla ole edes kissoja ja tuntenut oloni yksinäiseksi. En kaipaa mennyttä, mutta huomasin surevani tunnetta, etten ole enää kenenkään aikuisprioriteetti. Tiedätkö, se yksi, ainoa, ensimmäinen ja viimeinen.

Arkisten asioiden, kuten töiden hoito on ihan erilaista, kun peruspilari on kunnossa. Kun peruspilaria ei ole, se on luotava uudelleen. Kun yhtäkkiä kaikki sähkösopimuksista lasten kuskauksiin ja nettiliittymistä sängynhankintaan on kokonaan uudelleen mietittäviä, ei itsestäänselvyyksiä, niiden toistenkin asioiden hoitaminen hankaloituu.

Ajateltavaa on niin paljon, hoidettavaa on niin paljon, tunteita on niin paljon, kaikkea on niin paljon. Haluaisin hetken vain nukkua. 

Minulta kysyttiin eilen Instagramissa, aionko jatkaa vielä blogia. Mietinkin, koska joku kyselee perääni.

Kyllä minä jatkan. Koska arvaa mitä? Tuntui ihan hiton hyvältä kirjoittaa tämä. 

Ehkä sitten seuraavaksi sillä vitsillä sisään.

Tässä muuten biisi, jonka kuuntelen lähes päivittäin. 


"Soi, sävel ajaton ja uus ja se sulamaan saa tämän routaisen maan, väistyy toivottomuus. Näin, tanssin aamuruskoon päin enkä huoli vaik illuusioo oiskin tää huolettomuus."

Minun kevääni täsmälleen.


(Ja jos sulla on ikävä mua, Instagramissa sekoilen päivittäin! Varsinkin stoorien puolella.)

You Might Also Like

10 kommenttia

 1. On ikävä.
  Ja oli muuten hiton hieno teksti <3
  (On ne läpätkin mahtavia, mutta tää oli kans ihan timantti.)

  VastaaPoista
 2. Ihana teksti. Eteenpäin, saatana! Jostain ne voimatkin tulee takaisin.

  VastaaPoista
 3. Ihan kuin mun fiilikset ja ajatukset noin puolitoista vuotta sitten kun silloisen mieheni ja lasteni isän kanssa laitettiin lusikat jakoon -hyvinä ystävinä. Aika auttaa vaikka edelleen tunteita tulee ja menee. Nyt juuri tuntuu hyvältä; molemmilla uudet tukipilarit ja olemme edelleen tärkeitä myös toisillemme. Hyvä kirjoitus ja jotenkin tuntuu helpottavalta lukea muidenkin käyvän läpi yllättävänkin samoja fiiliksiä. Kaikkea hyvää alkavaan kesään ja uuteen vaiheeseen ❤️

  VastaaPoista
 4. Hieno kirjoitus ❤️ Meillä lusikat laitettiin jakoon vuodenvaihteessa, samaan syssyyn valmistuin uuteen ammattiin ja vaihdoin työpaikkaa. Alkuvuosi on ollut ihan helkkarin raskas ja suoritin vaan elämää töiden, treenaamisen ja lasten kuskaamisen keskellä. Helmikuun lopulla istuin yksin kotona television ääressä ja kudoin villasukkaa ja silloin se iski: huonon parisuhteen aiheuttama paine on poissa ja pystyn taas nauttimaan vaikka siitä kutomisesta. Kevätauringon myötä elämään on löytynyt ihan uusia, kirkkaita värejä ja odotan kesää ihan eri fiiliksellä kuin vuosiin. Onnellisena. Alan löytää oman itseni uudelleen, nyt vasta ja onneksi jo nyt. Sun instagram on ollut mun päivien ilo ja pelastus ja vertaistuki. Kiitos ❤️ Me selvitään tästä molemmat, sä oot ihan ykkösmuija ja niin oon mäkin ����

  M

  VastaaPoista
 5. Oli jo ikävä. Kiva, kun tulit takaisin. Voimia, valoa kevääseen. Ja iloa, miksei niitä huutonaurujakin. Isolla pensselillä maalaten niinkuin elämällä on tapana.

  VastaaPoista
 6. Hei, haluan jakaa ihanan todistukseni Kun olisin ollut suhteissa aviomiehen kanssa vuosia, hän hajosi kanssani, tein kaiken mahdollisen, jotta hänet saataisiin takaisin, mutta kaikki oli turhaan, halusin hänet takaisin niin paljon rakkauden vuoksi Hänelle, minä rukoilin häntä kaikella, lupasin, mutta hän kieltäytyi. Selitin ongelmani ystävälleni ja hän ehdotti, että ottaisin pikemminkin yhteyttä oikeinkirjoituskoneeseen, joka voisi auttaa minua saamaan loitsun tuoda hänet takaisin, mutta olen tyyppi, joka ei koskaan uskonut loitsuun, minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin kokeilla sitä, minä postitettu oikeinkirjoitin, ja hän kertoi minulle, ettei ole mitään ongelmaa, että kaikki on kunnossa ennen kolmea päivää, että minun ex palaa minulle ennen kolme päivää, hän heitti loitsun ja yllättäen toisella päivänä, se oli noin neljätoista. Minun ex soitti minulle, olin niin yllättynyt, vastasin puheluun ja kaikki hän sanoi, että hän oli niin pahoillani kaikesta, mitä tapahtui, että hän halusi minun palata hänen luokseen, että hän rakastaa minua niin paljon. Olin niin onnellinen ja menin hänelle, että aloimme elää yhdessä onnellisesti uudelleen. Siitä lähtien olen luvannut, että joku tiedän, että minulla on suhdeongelma, olisin apua tällaiselle henkilölle viittaamalla häneen ainoaan todelliseen ja voimakkaaseen oikeinkirjoittajaan, joka auttoi minua omalla ongelmallani. sähköposti: babaidadawiseman01@gmail.com
   voit lähettää hänelle sähköpostia, jos tarvitset hänen apuaan suhdettasi tai muussa tapauksessa.

  Rakkauden loitsuja
  Ansaitse hyvää rahaa tai voittaa arpajaiset.
  Saavuta menestys liiketoiminnassa.
  Hengelliset ongelmat.
  Voita oikeustapausta.
  Etsi elämäsi kumppani.
  Hanki hyvin palkattu työ.
  Valvonta avioliittoosi.
  Vastaanottaminen ja houkutteleminen ihmisiltä.
  Palaa menettää rahaa.
  Paranna sinua kaikista sairauksista. sekä parantuva että parantumaton.
  Ratkaise raskausongelmia ja siunaa teitä vauvoilla jne.

  Ota yhteyttä tähän hienoon miehen kanssa, jos sinulla on ongelmia kestävän ratkaisun kanssa
  kautta babaidadawiseman01@gmail.com
  WhatsApp: +2348136951551

  Kiitä minua myöhemmin

  VastaaPoista
 7. I m so glad to visit this blog.This blog is really so amazing.Thanks for sharing with us.

  VastaaPoista
 8. So great even shared . Thank you guy for this wonderful post . A lot of thanks .

  VastaaPoista

Hae

 

 

Ruokablogien kärki