DDIY: Hurja halloweenpupu

2.11.2013

Tavallaan luulisi, että olisin jo oppinut olemaan askartelematta . Tuli kuitenkin kauhea hinku yllättää isi-ihminen halloweenin kunniaksi. -...

Tavallaan luulisi, että olisin jo oppinut olemaan askartelematta. Tuli kuitenkin kauhea hinku yllättää isi-ihminen halloweenin kunniaksi. - Joo joo, tiedän, ei ole suomalainen juhla, mutta väliäkös sillä.

Yritin äkkiä miettiä, millä kotikutoisilla tarvikkeilla saisi tehtyä käppänälle halloweenasun ja sitten muistin Niksipirkan.

SUKKAHOUSUT!  - Niistä voi tehdä mitä vain!

Ekana tuli mieleen, että sukkahousut vois vetää vaikka päähän ja esittää isille pankkirosvoa, mutta se ei ehkä olisi ollut sopivaa. Ajattelinkin, että joku eläinhahmo on aina aika hyvä tuollaiselle taaperolle. Kaivelin kaappeja ja vastaan tuli pörröinen fleeceasu. Raks raks raks - haa, tästä saa pupun!

Tungin legginssini pilkottuna sukkapöksyihin, ja noin - niistä tuli pupunkorvat. Sitten vain huimilla ompelutaidoilla korvat kiinni fleecen huppuun ja avot!Ei ne korvat sitten ihan pystyssä pysyneet, lähellekään. Tämä olikin sitten luppakorvapupu. Tai joku masentunut koira porkkanalla.


Mutta tosi hurja. Pelottaako?

You Might Also Like

7 comments

 1. Aivan ihana pieni pupu! <3

  Ekana tuli mieleen, että sukkahousut vois vetää vaikka päähän ja esittää isille pankkirosvoa, mutta se ei ehkä olisi ollut sopivaa.
  Nauroin ääneen! :D Ihana!

  VastaaPoista
 2. Liikkis <3 Töpöhäntä vaan puuttuu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi niin puuttuikin, ja mietin jopa joitain töppösiä! ;) Mutta liikkis käppänä <3

   Poista
 3. Liikkis <3 Töpöhäntä vaan puuttuu ;)

  VastaaPoista

Hae