Joulufiilistä

8.11.2013

- No ei se Mamma kyllä ihan vielä oo , totesi ystäväni minulle taannoin, hihkuessani joulun jo kohta olevan täällä.  Piipahdimme mieheni ...

-No ei se Mamma kyllä ihan vielä oo, totesi ystäväni minulle taannoin, hihkuessani joulun jo kohta olevan täällä. 

Piipahdimme mieheni kanssa Adalmiinan helmen joulukauden avajaisissa, ja väittäisin, että kyllä nyt saa alkaa jo fiilistelemään joulua. Lämpimän ja tunnelmallisen joulufiiliksen hyökyaalto pyyhkäisi vauhdilla yli, putiikin ollessa sonnustautunut kauniisti joulun henkeen. Joulumieleltä ei voinut välttyä, mikä sopii minulle varsin hyvin. 



Kas noin - joulu on täällä! Onnistuinko tartuttamaan joulumielen? - Edes vähän?

Minä ainakin haen vintiltä kaikki parit valosarjat ja ripustan heti! 



You Might Also Like

11 comments

  1. Ihania kuvia! Kyllä ainakin mulla joulumieli alkaa nostaa päätään enenevässä määrin :) Tänäkin viikonloppuna olis ihania jouluisia tapahtumia mm. Helsingissä Korjaamolla design joulumarket, jonne pitäisi päästä! Tosi kiva blogi sulla ja kaunis koti!

    Käy kurkkaamassa mun blogia: www.valoisastikotona.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, kiva kun tykkäät! Voih, mä niin haluisin sinne Korjaamolle!
      Täytyypä piipahtaa vastavierailulla sun blogissa :)

      Poista
  2. Aivan ihania kuvia :) minunkin piti tulla avajaisiin mutten sitten ehtinyt, harmi. Pitää kyllä pian päästä itsekin katsomaan upeaa liikettä. Olen usein piipahtanut ihanassa blogissasi kun Niko tästä kertoi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaima, mukavaa että piipahtelet! ;)
      Harmi ettet ehtinyt, siellä oli ihana tunnelma. Mutta onhan tässä hyvin aikaa vielä pyörähtää ihastelemassa joulua!

      Poista
  3. Eksyilin tänne FB:n kautta ja tykästyin blogiisi!

    Erityisesti jumahdin tuonne Husuke postauksiin, koskapa meillä kotona asustelee 4,5 vuotias prinsessa jonka kanssa on samoja käytäviä tallailtu. Seuraava käynti maaliskuussa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Ai teillä on kanssa Husukekuviot tuttuja. Meillä - kuten siitä leikkauspostauksesta käy ilmi - oli ihan hyvät kokemukset Husukesta. Ainoastaan se, etti leikkaussaliin asti pääse lapsen kanssa, on sellainen jonka haluaisi olevan mahdollista. Myös heräämöön olisi kiva päästä jo odottelemaan että lapsi herää. - Ne kun ovat ainakin Tyksissä ihan perus käytäntöjä. Mutta ne ovatkin ainoat, joista on motkottamista :) Onko teillä ollut kivat kokemukset sieltä?

      Ja upeeta että eksyit, toivottavasti tulet jatkossakin! :)

      Poista
    2. Tosi hyvät kokemukset on meilläkin! Jäi sellainen olo, että siellä osaavat hommansa ja tekivät kaikkensa, että lapsella ja meillä olisi hyvä olla. Tuo leikkaussalista odottaminen tuntui todella ikuisuudelta ja heräämössä olisi ollut kiva olla lapselle seurana. Tosin itselläni alkoi mahatauti jyllätä leikkauksen aikana. Ehdin nähdä leikkauksesta palautuvan tyttäreni ja hetken kiemurrella lattialla patjalla hänen vieressään, ja seuraavan yön ja päivän olinkin sitten hotellilla oksennushommissa. Se pahin ja kivuliain vaihe meni siis minulta ohi ja jälestäpäin olen miettinyt, etten tiedä kuinka olisin kestänyt katsellakaan sänkyyn sidottua, huumattua pikkuista. Onneksi isi kovempihermoisena oli sitten tytön seurana sairaalassa.

      Tarkastuskäynnit on kanssa sujuneet tosi jouhevasti vaikka paljon niille päiville mahtuu asiaa. Rasittavinta meidän tapauksessa on tuo matkustaminen täältä toiselta puolelta Suomea. :)

      Poista
  4. Oli kiva tavata! Ja täälläkin jo fiilistellään! Laitoin valoja esille ja tuon uuden nelijalkaisen kynttelikön jonka ostin,mutta muut jutut saa vielä odottaa jonkun aikaa. Niitä on kiva sitten pikkuhiljaa ripotella pitkin kotia adventin lähestyessä.

    Minäkin laitan kohta Adalmiina-postauksen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä kiva tavata! Mä näinkin Instagramista sun nelijalkaisen. Mullakin oli se jo käytössä yhdessä stailaushommassa. Se on kyllä ihana kynttelikkö!

      Mä kävinkin heti kurkkaamassa juuri sun blogia ja liityin lukijaksikin. Se on muuten mainio paikka hioa ruotsinkielentaitojaan, vaikka tekstit ovatkin luettavissa myös suomeksi. - Ihan hyvä että on, jos (kun) kuitenkin tulee vaikeuksia ymmärtää ;)

      Poista
  5. Heipsun. Millä kameralla kuvaat? Ihana kamera näkyvissä tämän postauksen muutamissa kuvissa. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, se on kyllä mahtava retrokuosinen tyyppi! Se on siis Fujifilm FinePix X100S. Joskus kuvailen kyllä miehenikin kalustolla, mutta kun ne on nii-iin painavia (ja vähän vaikeita) perkeleitä ja tolla Fujilla saa kuitenkin aika hyvää kuvaa. On mahtavaa, että tuossa on ne aukon säädöt ja myös se on khuul, että siinä riittää valovoimaa.

      Poista

Hae