Déjà-vu

Jaa, ihan kuin tästä olisi aiemminkin ollut juttua... no niin onkin ollut! Viimeviikkoinen suunnitelmamme  kariutui  lastenhoitajien sairas...

Jaa, ihan kuin tästä olisi aiemminkin ollut juttua... no niin onkin ollut!

Viimeviikkoinen suunnitelmamme kariutui lastenhoitajien sairastuttua, joten lauantai-illan vuosipäivädinnerit ja mahdolliset juhlimiset peruuntuivat ja ilta olikin ihan perus perheilta. Eikä siinä mitään. Ilta oli ihan kiva, siinä ei ollut mitään valittamista. Tilattiin pitsaa ja möllöteltiin yhdessä. Silti valtava pettymys hartaasti suunnitelemamme illan peruuntumisesta painoi takaraivossa. Harvoin harmittaa niin paljon, varsinkaan noin suhteellisen vähäpätöinen asia.

Huomenna yritämme kuitenkin uusiksi. Ei ihan samalla suunnitelmalla kuin viikko sitten, mutta kuitenkin siten, että äiti ja isi pääsevät yhdessä ulos ja lapsi menee yökylään serkuille. Tällä kertaa juhlat ovat oikein oikeat juhlat, joten nyt valmistaudutaan lähtemään ihan kovat kaulassa ja korot jaloissa.

Eli: H
uomenna - joka muuten ei oo mun nimipäivä - päästään siis oikein ajan kanssa ja ilman kotiintuloaikoja syömään ja nauttimaan. Hitto että on kivaa!

Nyt siis kaikilta kollektiivisesti peukut pystyyn, jotta vanhempien suunnitelmat toteutuvat. - Ihan vain siksikin, ettei teidän tarvitsisi taas huomenna lukea mun blööh-päivityksiäni!
You Might Also Like

2 comments

Hae