Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Ensimmäinen kerta teatterissa

22.6.2014

  En olisi uskonut, että alle kaksivuotias jaksaa pönöttää koko esityksen ajan paikallaan ja katsoa näytelmän heilumatta. Olin var...

 

En olisi uskonut, että alle kaksivuotias jaksaa pönöttää koko esityksen ajan paikallaan ja katsoa näytelmän heilumatta. Olin varautunut, että lapsi saattaa pitkästyä paikallaoloon – eihän se koskaan kotonakaan ole puolta tuntia kauempaa paikallaan – ja varasin meille Ella ja presidentti -näytelmän ensi-iltaliput käytäväpaikoilta teatterin takaosasta, jotta tarvittaessa pääsemme hipsimään mahdollisimman huomaamattomasti pois. Mieheni taas oli varautunut lahjomaan lasta maissinaksuilla, jos peppu ei olisi meinannut pysyä penkissä.

Tarvetta ei todellakaan tullut – ei poistumiselle, eikä edes maissinaksuille – sillä taapero möllötti koko esityksen ajan kuin liimattuna penkkiinsä. Esitys alkoi seitsemältä illalla ja päättyi vähän ennen iltaysiä (väliaikoineen). Normaalisti taapero on jo nukkumassa yhdeksän aikaan, mutta sekään ei haitannut teatterielämystä. Voi jopa olla, että pieni väsymys sai taaperon tyytyväisenä seuraamaan lavan menoa, eikä omalle sooloilulle tullut tarvetta.


Omat ajatukseni eivät meinanneet pysyä esityksessä – minä kun hämmästelin koko kaksituntisen ajan esitykseen keskittyvää taaperoa. Silti mieleeni jäi omaan makuuni tarpeeksi urpo nukketeatterikohtaus, mikä sai muutkin vanhemmat tirskumaan penkeissään. Lapsen mieleen oli Batman-asussa viilettänyt Samppa, jota lapsi seurasi jatkuvasti silmä tarkkana. Vaikka isommat lapset innostuivat näytelmän jutuille rehevästi ääneen nauraen, taapero oli koko esityksen ajan vakava tarkkailija. Onhan se kesäteatteri aina aika vakava paikka...

Kokeneet teatterinkävijäserkut, joita mukana oli kuusivuotiaasta 15-vuotiaaseen, antoivat lahjomattoman arvostelunsa esityksestä: "oli hyvä".


Ellan ja presidentin löydät Turun Kesäteatterista Vartiovuorelta. Esityksiä on 14.8.2014 asti. Iltanäytösten lisäksi teatterissa on myös päivänäytöksiä! Täältä löydät näytösajat ja liput! 


Tämä ei ole mainospostaus, bloggaajan pussiin livahtaa tästä vain hyvää mieltä! 
Esityksen kuvaamiseen on saatu teatterin lupa.

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Voi että, meillä ei kuusivuotiaskaan ole päässyt vielä koskaan teatteriin. Ei tosin johdu kärsivällisyydestä vaan Oulun teatteritarjonnasta. Pitäisi kyllä mennä. Kivoja kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei! Eikö Oulussa oo mitään lapsille? Teijän pitää tulla Turkuun! ;)

      Poista

Hae

 

 

Ruokablogien kärki