Nuorena se on itsenäistyttävä

18.7.2014

Kun äiti- ja isi-ihminen vain siivoavat, on nuoren miehenalun tehtävä, mitä nuoren miehenalun on tehtävä. Laitettava itse sandaali – kyllä, ...

Kun äiti- ja isi-ihminen vain siivoavat, on nuoren miehenalun tehtävä, mitä nuoren miehenalun on tehtävä. Laitettava itse sandaali – kyllä, vain yksi – jalkaan lähdettävä. Pam vain kuului, kun ovi kävi. Imuroimiseen ja vessan jynssäämiseen keskittyneet vanhemmat saivat rappukäytävässä möllöttävän karkulaisen kiinni ja toivat takaisin sisälle.


Keskenään sitten, kun ei kerta hiekkalaatikkoseuraa vanhemmista irronnut. – Mistään ei saa nykyään kunnon henkilökuntaa. 

Nuorena se on itsenäistyttävä. Itse kaikki tehtävä.

You Might Also Like

2 comments

 1. Meillä on onneksionneksi niin painava ovi, ettei kersa pääse itse siitä ulos. Mummolassa pitää ovi laittaa lukkoon, ettei kersa huitele rappukäytävään yksinään, mutta kun kaikuva portaikko on vaan niin huippu. Muuten lasta sais metsästää jostain naapurikaupungista jos se yksin pääsis ulos.

  Ja tätä kirjoittaessani kuuntelin kun vessassa kansi nousi ja kuului "pöntöön, pöntöön" ja siellähän herra omatoiminen tyhjensi pottaa itse pyttyyn. Voi pienet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on nykyään aina ovi lukossa, paitsi tänään, kun mies oli juuri vienyt matot ulos. Onneksi täälläkin rappukäytävä on hauska kaikuluola tai sitten oven avaaminen ja sulkeminen eestaas on niin hauskaa, ettei jätkä kauas lähde.

   Voi noita pieniä apinoita, niin muka omatoimisia ja isoja! <3

   Poista

Hae