Halloween-asu vartissa

Joskus sitä vaan välähtää. Ei kylläkään mulla, mutta kaverilla.  Kun äiti-ihminen on unohtanut ajatella lapsen ulkokäyttöön sopivaa hal...

Joskus sitä vaan välähtää. Ei kylläkään mulla, mutta kaverilla. 

Kun äiti-ihminen on unohtanut ajatella lapsen ulkokäyttöön sopivaa halloween-asua puiston kemuihin, voi nopsaan kysyä vinkkejä kaikkitietävästä Facebookista. Ja kun aikaa ei ole puoltakaan tuntia, ei mitään kovin monimutkaista ehdi. Tai siis jos tekijänä olen minä, ei mitään kovin monimutkaista voi. (Katso vaikka täältä, Don't Do It Yourself -osiosta.)

Sakset, tussi ja paperia. Niillä olis pärjättävä. Lakanakummitusten ja muiden loistavien ideoiden ohessa yksi kavereistani ehdotti Karhukoplan tyyppiä. Aina helppo karhukoplalainen rintakyltteineen ja avot – kaikki tunnistaa! Paitsi noi itse taaperot, mutta ei sen niin justiinsa. Halloween-juhlan ollessa ulkona, moni pukuidea jää toteuttamatta mahdottomuutensa vuoksi, mutta karhukoplahemmoon meillä oli just passeli toppapuku naulakossa!


Sillai! Leikkasin muuten sukasta tuon naamion. Ihan armottoman rumahan se on, mutta mitäpä tuosta... Niin, ja lapsi jopa suostui pitämään sitä! Yllätyin! Oikeastaan halusi ehdottomasti pitää – ei antanut ottaa ollenkaan pois. Asuun kuulunut sininen lippis sen sijaan nakattiin lattialle jo lähtiessä. Se ei kelvannut hänelle.

Hei ja teippiäkin käytin hei! Laminoin, eli teippasin tuon lapun, ettei se kastu ja repeydy heti pihalla ollessa. Melkosta. Joko nyt saa sen vuoden Supermutsi-palkinnon? 

You Might Also Like

2 comments

Hae