Kiitos äitihetkistä + voittajat!

13.10.2014

Yhteistyössä WWF ja Coca-Cola Voi hitsi hei. Olen saanut nauttia ihanista kuvista, ja voi hitsi hei, olen niin herkistellyt teidän äitihe...

Yhteistyössä WWF ja Coca-Cola

Voi hitsi hei. Olen saanut nauttia ihanista kuvista, ja voi hitsi hei, olen niin herkistellyt teidän äitihetkillenne. Kiitos, kun olette ottaneet mut osaksi teidän suloisiin ja hauskoihin hetkiin!

Täällä blogissa oli siis taannoin WWF:n ja Coca-Colan kampanja, missä haluttiin levittää tietoisuutta sekä kerätä rahaa pohjoisnavan jääkarhujen hyväksi. Mukana oli myös kuvakilpailu. Mikäli haluat kurkata kaikkien kampanjaan osallistuneiden bloggaajien lukijoiden äitihetki-kuvia, niitä näet täältä. – Aika suloisia, eikö?

Tässä lapseni lyö mua naamaan sen jääkarhulla. Melkoinen äitihetki.
Noh. Mullahan oli ilo ja kunnia valita kolme voittajaa, jotka saavat kuvissa näkyvät WWF:n jääkarhupehmolelun (josta muuten on tullut meidän lapsen lemppari – pääsi jopa yökyläilymatkalle mukaan) ja jääkarhutorkkupeiton. 

Tehtäväni oli vaikea, joten päätin tehdä valintani ihan tunnepohjalta. Siellä oli niin paljon ihania kuvia, mitkä saivat mut herkistymään ja hymyilemään. Lopussa mulla olikin yhdeksän kuvaa, joista en osannut millään valita kolmea voittajaa. Niin ihanien hetkien arvottaminen tuntui ikävältä. Siksi arvontalaulu raikasi ja annoin onnettaren valita puolestani kolme voittajaa.

Jääkarhusta on tullut myös koiran lemppari.

Ja voittajat ovat...

Tittididiiii! Instagram-nimiltään seuraavat henkilöt:
(Nimiä klikkaamalla pääset katsomaan voittajien osallistumiskuvat.)

@hheeiinnii
Voi katsokaa tuota hetkeä. Yhteiset tirsat. Jokainen vanhempi tietää sen raukean ihanan fiiliksen.

@hiekkaleikkejä
Tämä sai mut liikuttumaan melkein kyyneliin. Ehkä siksi, että kohta itsekin saan taas kokea sen taianomaisen hetken, kun kohtaamme vauvan kanssa ihan ensimmäistä kertaa.

@milla.ytmt
Nuo posket! Suosittelen katsomaan myös muita poskikuvia tuolta Instasta. Ei voi tulla kuin hyvälle tuulelle!

Laittakaa voittajat mulle sähköpostia mammarimpuilee@gmail.com osoitetietojenne kera!

Iso KIITOS kaikille osallistuneille! Coca-Cola valitsee lisäksi Disney On Ice -VIP-lippujen voittajan kaikista äitihetki-kuvakisaan osallistuneista. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti Instagram-tilin kautta, joten olkaapa tarkkoina!


Yhteistyössä WWF ja Coca-Cola

You Might Also Like

2 comments

Hae