Vuoden kotibarista 2014 täällä hei!

17.10.2014

Tykkään tosi paljon käydä kunnon kahviloissa, joista saa kunnon kahveja, ja joissa on kunnon baristat. On upeaa katsoa, kun joku joka tode...

Tykkään tosi paljon käydä kunnon kahviloissa, joista saa kunnon kahveja, ja joissa on kunnon baristat. On upeaa katsoa, kun joku joka todella tietää mitä se tekee, tekee sulle kahvia. 

Ja sitten ne ihanat, maitovaahdosta tehdyt koristukset siinä pinnalla. Ei voi olla hymyilemättä, kun saa eteensä hyvää kahvia, joka on vielä kaunista. Erityisen onnelliseksi tulen silloin, kun se kaunis teos säilyy siinä vaahdon pinnalla, vaikka kahvi olisikin ihan lopuillaan.


No meille tuli tällä viikolla kahvikone kotiin. Ei mikään oikea kahvikone, vaan sellainen kaikkien baristojen ja varmaan muidenkin halveksuma kone. Mutta ei se haittaa – siitä tulee ihan hyvää kahvia, vaikkei se sama asia olekaan. 

Ajattelin, että teen miehen cappuccinoon muina kotibaristoina myös jonkun hienon koristeen. Ei mulla tietystikään ollut hajuakaan miten niitä tehdään, mutta ajattelin, että ei se nyt niin helvetin vaikeaa voi olla.

Eikä se ollutkaan:

Ta-vitun-daa! Se on kuollut sammakko!

Nailed it.

You Might Also Like

8 comments

 1. Eeeeh-heh-heh-heee! Ihan parasta :D Mulla tirskahti aivan naurukyyneleet silmistä.

  Hyvä kone se varmaan on. Ja oot varmasti ihan kehityskelpoinen koristelija.
  Hauskaa viikonloppua ja kiitos nauruista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha! Kiva taas naurattaa jengiä, kun eilen itketettiin! Tämmöstä tää elämä on, melkoista vaihtelua. Hauskaa viikonloppua sinnekin! :)

   Poista
 2. :D Tirsk, en kestä. Sulla kyllä riittää silmää arjen huumorille, kiitos kun jaat tätä iloa meille muillekin :)

  VastaaPoista
 3. Mietippä hei, että moniko barista osaa tehdä sammakon! Eikä niillä riitä mielikuvitusta kuin sen jonku kukan, lehden tai rihmaston verran. Vitsi hyvä sä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta se on kyllä harvinaisen totta! Voisivat melkein ottaa oppia multa!

   Poista
 4. :D Ei tosiaan kaikki osaa sammakkoa!

  VastaaPoista

Hae