Jalat ristissä

23.12.2014

Jahas. On paha mennä sanomaan, tarkoittaako tämä jotain vai ei, mutta nyt on semmosia jänniä tuntemuksia, notta! Kävin juuri koirien kanssa ...

Jahas. On paha mennä sanomaan, tarkoittaako tämä jotain vai ei, mutta nyt on semmosia jänniä tuntemuksia, notta! Kävin juuri koirien kanssa kävelyllä, mikä tosin muuttui sellaiseksi kakkahätäsipsutukseksi, koska en pystynyt kävelemään enää. Mahaa poltteli ja tuntui että on pakko pidättää... vauvaa? Siis sellainen tunne, että vauva tulee ihan kohta housuun. Myös päivällä kaupungilla ollessani oli sellaisia pelottavia oloja paikoittain. Mietinkin pariin otteeseen, että käynkö johonkin kylkiasentoon ja soitan vaikka poliisille.

Päivän neuvolakäynnilläkin sanottiin, että vauva on kiinnittynyt ja ihan tuloasennossa sielläniinsitten.

Tässä pari päivää sitten toivoin vielä, että tulisi sitten jo, mutta huomisen jouluaaton vuoksi toivomus on nyt, että odottaisi vielä edes päivän tai pari. Täytyy sanoa, että jotain maailmankaikkeuden kieroa huumorintajua olisi, jos ensi yönä tai huomenna tulisi lähtö sairaalaan. Kun kerta tässä nyt on niin toivottu muuta.

Yritin tuossa chillailla ja otin oikein nokosetkin, josko se nyt mitään auttaisi siihen, että vauva malttaisi vielä pari päivää pysyä mahassa. Tuli myös valtava tarve vetäytyä hetkeksi aivan omaan kuplaani, mikä niin ikään sai miettimään, alkaisiko kohta tapahtua. Pian kuitenkin pirttihirmu otti minusta taas ylivoiman ja aloin tehdä huomisia perunasalaatteja ja muita. Se siitä lepäilystä ja kuplasta.

Laitettaisiinko kuitenkin kaikki sillai kivan kollektiivisesti peukut pystyyn, että saisin olla kotona vielä ainakin huomisen? Kun minä niin jouluaaton haluaisin olla kotona perheeni parissa. Sen jälkeen ei olisi mitään väliä, koska lähtö sairaalaan tulisi.


You Might Also Like

14 comments

 1. Siellähän ollaan varsin muhkeana ;D pidetään peukkuja ja joka tapauksessa oikein ihanaa joulun aikaa :)

  VastaaPoista
 2. Voi kun ihana massu! Onnea ja tsemppiä synnytykseen -koska pikkuinen sitten päättääkään tupsahtaa!

  VastaaPoista
 3. Sitten kun ei voi puhua kun sattuu, sit tarvii menkää :D kolmen kokemuksella ja neljäs kerta toden sanoo kesällä :D/kippurallaD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Joo! Ja mullakin oli toi eka synnytys aika nopee, että ei parane jäädä arpomaan kauheesti kotiin!

   Poista
 4. Jonkun se on joulunakin synnyttävä! :D
  Ei vaan, toivon vähän vähemmän kristillistä tapaa juhlia, jos sellainen kerran on toiveissa, ehkä sellainen tapaninpäivän ähkypullahdus sitten! :)
  Leppoisaa joulua, missä sitä ikinä vietättekään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulu ja tapanikin jo ylitetty! Kattellaa. Menee kuitenki pari viikkoa yli ja sit mä khyl en kestä sitäkään!

   Poista
 5. Ai jummi! Mä peukutan, että pysyy vielä huomisen!

  Tästä muistinkin, että tänään on meidän keväinen LA, joka meni kesken kesäkuussa. "Tässä tilassa" ollessani voin huokailla nyt helpotuksesta, että toimitus siirtyi kevääseen. Toiseen pyhäpäivään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin pysyi! Nyt sitte jännätään meneekö ihan vallan ensi vuodelle!

   Poista
 6. Pidetään todella kovasti!! Tsemppiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Auttoi selkeesti, koska edelleen vauva asustelee mahassa! :)

   Poista
 7. Peukut pystyssä! Mutta kuuntele tuntemuksia, kipu ei aina kerro: mulla kuopukselta supistukset eivät olleet lähimainkaan niin kipeitä kuin esikoiselta, mutta kakkahätätunne ajoi sairaalaan tsekkaamaan tilanteen ja sinne kun päästiin niin vauva tulikin rytinällä! (Taisin tästä jo joskus aiemminkin kirjoittaa.) Eli toivottavasti saatte nauttia joulusta rauhassa, mutta jos pidättelemisen tunne voimistuu tai muuttuu jatkuvaksi, kannattaa ehkä käydä tarkistamassa tilanne..? Kävi miten kävi, oikein ihanaa joulua teiden perheellenne! Jännät paikat, mutta toivottavasti myös rauhoittuminen onnistuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulu saatiin olla kotona, jee! Mulla oli eka synnytys kanssa suhteellisen nopea, joten eipä parane kauheesti jäädä arpomaan! :)

   Poista

Hae