Kalsongeissa – ja edelleen raskaana

Hei tyypit! Täällä ollaan – edelleen yhtenä kappaleena! Tuntemuksia on tullut ja mennyt, mutta edelleen raskaana. Hyvin, hyvin raska...


Hei tyypit! Täällä ollaan – edelleen yhtenä kappaleena! Tuntemuksia on tullut ja mennyt, mutta edelleen raskaana. Hyvin, hyvin raskaana. 

Maha täynnä laatikoita (ja vauvaa), sormet ja naama turvoksissa, kaikin puolin aika leppoisissa tunnelmissa. Jouluaatto tuppaa menemään aina vähän hässäkässä, vaikka kuinka olisikin stressaamatta, jolloin joulupäivä on ensimmäinen päivä, kun osaa vain olla ja möllöttää.

Tämän päivän aurinkoinen pakkaskeli oli ehkä paras sää, mitä voi joulupäiväksi toivoa. Kävimme pulkkamäessä ja kävelyllä. Meikämamman vaatevarasto vaan on vähän heikohko näihin keleihin, kun mikään takki ei mahdu kiinni. Siksi kylmyys (ja pissahätä) ajoivat mammaran muuta perhettä aiemmin sisälle. Punaposkiselle taaperolle taas ei pari tuntiakaan olisi riittänyt lumessa. 

Nyt vaan jatketaan röhväämistä, suklaan syöntiä ja kalsongeissa hengailua. Katsotaan toisiamme silmiin ja istutaan lattialla lapsen kanssa. 

***

Peeäs! Arvoin myös sen huikean 100 euron Expert-lahjakortin voittajan! Onnetar suosi Onnellista Oliivia! Onnea voittajalle! Voittaja saa pian sähköpostia.


You Might Also Like

4 comments

 1. Olisi varsin hauska saada lukea viimeisten odotuspäivien tunnelmista. Mitä mielessä, uusi vuosi vai joulukuun viimeiset? Millainen odotusaika on ollut? Millaiset kokemukset on joulu/tammikuu-lasketun ajan mukaisesta odotusajasta?

  Kahdessa seuraamassani blogissa on nyt jotakuinkin sama laskettu aika, on antoisaa seurata!

  -Kaislakerttu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että kiinnostaa lukea mun raskaushöpinöitä! :)
   Tuolla raskaus-tägin alla on aika paljon mun mietteitä ja muita juttuja raskaudesta. Siellä on ainakin aika paljon odotusajasta, juuri tuosta joulu-tammikuun la:sta ja näistä viimeisimmistä tunnelmista – että koska tulee jne. Ootko lukenut jo niitä? :)

   Poista

Hae