Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Pikkutonttuhommat valvottavat

18.12.2014

Tässä kun oli tämä kaneligate vastikään. Että se on joissain päiväkodeissa kielletty, tai ei ehkä olekaan, vaan rajoitettu sen määrää tai j...

Tässä kun oli tämä kaneligate vastikään. Että se on joissain päiväkodeissa kielletty, tai ei ehkä olekaan, vaan rajoitettu sen määrää tai jotain, mutta kuitenkin, koska se voi olla haitallista lasten terveydelle. No ei minulla siitä oikeastaan ollut asiaa.

Mutta sellaista vaan ehdottelin tänään puistohoidon henkilökunnalle, että pitäiskö laittaa joku vetoomus myös jouluesitysten kieltämiseksi hoitopaikoissa. Ei muuten, mutta kun tuo meidän lapsi treenaa nykyään öisinkin tuota huomista jouluspektaakkelia. Niin juuri sitä, mistä juttelin täällä jo aiemmin. Kun se homma taas alkaa olla vanhempien terveydelle haitallista. Me kun valvotaan keskellä yötä pari tuntia taaperon kiipiessä väliimme ja laulaessa sitä pip-pappia siinä sitten. Kaksi tuntia. Koreografioineen päivineen.


Nooh, huomenna se suuri päivä koittaa, kun lapsemme esiintyy  (ehkä, jos suostuu) muiden naperoiden kanssa. Jospa se siitä pikkuhiljaa sitten rauhoittuisi. 

Äskön se juuri nukahti tuonne kesken treenien. Kuului vain viimeksi pip-pap pip-pap, jee, jee, jee, ja sitten kuorsaus.

You Might Also Like

3 kommenttia

 1. Kato ei se esiintyvän taiteilijan elämä aina niin ruusuista ole, ja kyllähän se lähipiiri joutuu uhrauksia tekemään ja artistia tukemaan, mutta lopussa kiitos sitten seisoo ja kun sitten myöhemmin tulee kansainvälistä tunnustusta ja sillee... Nuorena se on aloitettava ja rauta kuumana taottava yms. viisaudet tähän vielä perään :) Teidän söpö pip-pap-mies :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei kyllä ole, rankkaa tuo showbisnes! Mut meistä tulee just niitä vanhempia sit jossain Idolsin haastattelussa, missä kyherrellään, että "meidän lapsi oppi laulamaan, ennen kuin oppi kunnolla edes puhumaan, heh heh"! :D

   Poista
 2. Suloinen pikkutonttu! Suostuiko hän sitten lopulta esiintymään?

  VastaaPoista

Hae

 

 

Ruokablogien kärki