Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Villahousufanitus

3.12.2014

Tässä talven kynnyksellä on ollut taas kova into panostaa kunnon villavaatteisiin. Itsekin muina kutojina olen toki sitä kauluria väsännyt,...

Tässä talven kynnyksellä on ollut taas kova into panostaa kunnon villavaatteisiin. Itsekin muina kutojina olen toki sitä kauluria väsännyt, mutta se on vähän vaiheessa vielä. Jännästi ei muuten etene yhtään se työ, kun viikon aikana saa tehtyä kolme uutta riviä. 

No mutta. Onneksi kaltaiseni epäneuloja löysi joulumarkkinoilta yhden kojun, jonka lasten villavaatteet tekivät heti lähtemättömän vaikutuksen. Olenkin käynyt jo ostamassa sieltä niin omalle lapselle, kuin parille muullekin naperolle muutamat villavaatteet.


Oma taapero sai nuo kuvien ihanat kettuvillahousut. Äidin lisäksi myös taapero on ollut aika tohkeissaan byysistä: taapero on esitellyt kylilläkin ollessamme uusia pöksyjään kaikille. – Niin, me todellakin pidetään noita pöksyjä ihan kaupungillakin, eikä vain minään pelkkänä lämpökerrastona. Niin päheet ne meistä on.

Johanna K. Designin joulumarkkinakojussa oli myynnissä ainakin vauvanpeittoja, villapaitoja ja villahousuja. Ja jos en aivan väärin pannut merkille, niin myös pipoja ja hanskoja. 

"Olemme suvaitsevaisia, ekologisia ja kierrätyskelpoisia CE-merkittyjä leluja. Johanna K. Design on huolissaan maailman ja ympäristön tilasta. Haluammekin omalta osaltamme edesauttaa muutosta parempaan. Kaikesta käyttämästämme materiaalista noin 80% on kierrätysmateriaaleja", kerrotaan Johannan nettisivuilla.


Tajusin vasta myöhemmin, että meillähän oli entuudestaankin saman putiikin tuotteita. Taapero on saanut lahjaksi ihanan sydänkuosisen Herne-Reinon, mutta äiti-ihminen on laittanut sen tuolloin hyllylle, ettei se olisi mennyt yksivuotiaan käppänän käsittelyssä ihan muusiksi. Nyt oli jo aika antaa se taaperon itsensä käyttöön, ja käyttöön se menikin. On nykyään nukkumatin hommissa.

Kertakaikkisen upeiden ja värikkäiden kuosien, sekä tietysti ekologisuuden ja muun hyvän lisäksi meikämuija oli erityisen innoissaan näiden vaatteiden hinnoista. Aika usein villavaatteista saa maksaa lähemmäs neljäkymppiä kipale, mutta nuo meidänkin ostamat villapöksyt maksoivat 25 euroa! Minusta aika kohtuullista, eikö? Ja koska näissä housuissa on sekä vyötärössä että lahkeissa nuo kääntöresorit, niillä pystyy kikkailemaan koon kanssa aika pitkään.


Katsoin tuolta sivuilta, että Johanna K. Designillä on myös nettimyymälä ja muutamia jälleenmyyjiä ympäri Suomea, että ei tarvitse olla varsinaissuomalainen päästäkseen näihin käsiksi. Turkulaiset ja lähikuntalaiset taas pääsevät ihastelemaan vaatteita esimerkiksi Vanhan Suurtorin joulumarkkinoilla. (Täällä muuten mestan Facebook-sivut.)

Että sellaista piti vain hehkuttamani. Meidän perhe on ihastunut Johanna K:n villabyysiin! 

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Minäkin rakastuin näihin tuossa Käsityömessuilla, ja tein myös oman hehkutuspostauksen. Mutta siellä ei ollut kettuja, tuo vasta onkin todella hienoa! Taidan pyytää josko nettikaupasta saisi tuollaisen paidan, tai sitten ihan vaan tuota kangasta. Oih!

  http://mehukekkerit.net/2014/11/villahousujen-aatelia/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kappas! Meillä on hyvä maku! ;) Nää on kyllä laatuunsa nähden tosi edullisia, kuten säkin olit kirjoitellut. Ihania!

   Poista
 2. Olemme tässä juuri saaneet erittäin tärkeän tiedoituksen. Nimittäin tasavallan presidentti on määrännyt villahousujen käyttöpakon koko maahan. Määräys tulee voimaan huomenna aamulla kello viisi. Se on voimassa aina vappuun saakka, silloin saa panna kesävaatteet päälle jos sääsuhteet sen suinkin sallivat.... Oli vaan pakko, (villahousupakko) laittaa tämä tähän kommentiksi :) ( sanat siis villahousupakko filmistä)

  VastaaPoista
 3. Ihan pakko saada nuo! Niin ylisöpöt

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö ookki! Toivottavasti on jäljellä kettuja! Mutta vaikkei ois, niin ne pallo- ja sydänbyysatkin kaikissa ihanissa retrohtavissa väreissään on kyllä kans ihania!

   Poista

Hae

 

 

Ruokablogien kärki