Kevät kattaen tulevi! Ja Koko-arvonta myös!

24.2.2015

Yhteistyössä Arabia Koko . www.arabia.fi/Astiasarjat/Koko Hurraa! Kevät tulee! Lumet sulaa, tulppaanit kukkii ja kaikki alkaa näy...

Yhteistyössä Arabia Koko.
www.arabia.fi/Astiasarjat/Koko

Hurraa! Kevät tulee! Lumet sulaa, tulppaanit kukkii ja kaikki alkaa näyttää keväisemmältä. Aurinko paistaa ja valaisee koko mökin. Kyl te tiiätte.

Kevään tullen minussa herää pieni väreillä sisustaja. Ehkä yritän peittää sillä kevätauringon paljastamaa pölyä ja töhnää, ehkä en, so not. Meidän kotimme ei ole kovin värikäs, mutta valon ja auringon myötä innostun kokeilemaan kirjavampaakin somistetta. Sohvatyynyt, viltit ja joskus jopa taulut vaihtuvat värikkäämpiin. Myös kattaukseen eksyy sen tavallisen valkoisen lisäksi väriä.


Koko-astiasto täyttää tänä vuonna 10 vuotta ja on tuonut markkinoille kaksi uutta väriä: ihastuttavan, mausteisen Sahramin ja kesäisen Niityn. Niillä tehtiin meidänkin sunnuntaikattaus ja sekaan heitettiin kodin vanhempaa astiastoa, Teeman ruskeita lautasia. Niitä aika usein muuten luullaan Kokoksi, olen huomannut, nääs.

Arabian astiastot, varsinkin Koko ja miksei Teemakin, ovat siitä käteviä, että niitä voi yksinkertaisen muotoilunsa vuoksi sekoittaa luontevasti muiden sarjojen kanssa. Meillä on Teeman ja Kokon lisäksi käytössä ainakin Piilopaikkaa ja Inaria, sekä vanhemmista astiastoista Kekriä. Ja tietysti muumimukeja iso läjä. Yksiväriset Kokon mukit ja lautaset sujahtavat kätsysti kattaukseen, vaikka kaverina olisi muun sarjan astiaa, kuviollisenakin.


Mitäs tykkäätte? – Tuosta koirasta tuossa yläkuvassa? Ehheh, ei vaan näistä uusista väreistä? Itse ihastuin suunnattomasti tuohon Sahramiin, mutta ei tuo Niittykään hassumpi ole! Vanhemmista Kokoista vaaleanpunainen iiiso kahvimuki on lempparini.

Ja sitten se arvonta tietysti!

Minulle kotiutui 
kaappiin kampanjan myötä muutama Kokon uusi astia, joten eiköhän jollekin teistäkin pidä! Osallistu jättämällä kommentti tähän postaukseen, jossa kerrot, mitkä Kokon väreistä ovat juuri sinun mieleesi (tästä linkistä näet kaikki värit). Muistathan jättää myös sähköpostiosoitteesi, jotta sinuun saadaan yhteys mahdollisen voiton myötä!

Minä arvon teistä yhden, joka saa valita itselleen Koko-sarjaa 150 euron edestä! – Voi kyllä! Osallistumisaikaa on viikko, eli jätäthän kommenttisi 2.3.2015 loppuun mennessä!

edit. Koko-arvonnan voitti nimimerkki Veera. Voittajaan otetaan henkilökohtaisesti yhteys palkinnon lunastamisesta. Suuri kiitos kaikille osallistuneille!

Yhteistyössä Arabia Koko.
Ps. Mikäli käytät AdBlockia selaimessasi, 

se estää yllä olevan linkin ja sen tekstin näkymisen. Jos ihmettelit.
www.arabia.fi/Astiasarjat/Koko

You Might Also Like

258 comments

  1. Aloin keräämään Koko astioita ylioppilasjuhlien myötä eli n. 8v sitten. Meillä on tumman sinistä ja jotain tummaa keltaista (?). Ko. värejä ei minun mielestäni edes myydä enää. Haluaisinkin päivittää astioita hieman ajattomampiin väreihin eli valkoiseen. Myös tuo aqua on mielestäni kaunis väri!

    VastaaPoista
  2. Niillä on niin monta hyvän väristä, että on vaikeaa valita :D Vaalea pinkki tai näin kevään tullen tuo sahrami iskevät. Valkoinen on myös aina valkoinen ja sopii kaikkien muiden astioiden kanssa yhteen. Toivottavasti voitan, sillä kaappi kaipaisi täydennystä ainakin noiden kulhojen ja lautasten osalta!

    VastaaPoista
  3. Olen muuttamassa omaan ensimmäiseen asuntoon kesän alussa, ja astioita tarvitaan paljon. Kaikki olivat upeita, mutta upeimpia olivat niitty ja sahrami. Täydellisiä juuri minun kotiini.

    VastaaPoista
  4. Oi oi, vaalea pinkki ja aqua iskevät hempeillä sävyillään erityisesti. :) KoKoja meillä ei vielä olekaan, olisi ihana ruveta keräämään jotain sarjaa, jospa tämän myötä tärppäisi! :)

    VastaaPoista
  5. Wow, tuo sahrami on ihan mahtava!!! Sopisi niiiiin hyvin keväistämään (?) valkoista Teemaa.... Sähköpostiosoite olisi rosmarus74@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Kyllä tuo valkoinen on aina niin ihanan ajaton. Väriä saa tekstiileillä, kynttilöillä ja kukilla.
    Jos ihan villiksi heittäytyisi niin tuo Aqua voisi olla vekkuli.
    Tuosta keltaisesta tulee ihan isovanhempien 60-luvun Teema sarja muistoihin ;)

    VastaaPoista
  7. Vaalea pinkki yhdistettynä valkoiseen on suosikki.
    o.korpi@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Skyblue ja pinkki ovat omat lempparini :) ihanat uudet värit nuo! anniina.carita@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Omat lempparini ovat valkoinen ja vaalea pinkki :)

    VastaaPoista
  10. Nää on kaikki värit mahtavia, mutta nyt eniten iski kyllä niitty! :)

    VastaaPoista
  11. Mustikka ihan ehdottomasti! Nelli.j.nykanen@gmail.com

    VastaaPoista
  12. Omaan silmään vaalea pinkki, niitty sekä aqua ovat miellyttävimmät :) Teema-astiastoa täälläkin on kerätty, joten eiköhän olisi aika hankkia niille värikkäitä kavereita. oona.nykoppp@gmail.com

    VastaaPoista
  13. Sahrami valkoisen kera! Mä niin toivon että arpaonni osuu kohdalleni, meijän kaappi tarttis päivitystä. :)

    VastaaPoista
  14. Uulalaa! Osallistuin vastaavaan arvontaan jo toisaallakin, mutta voitonhimoissani täälläkin tietenkin. ;D Ja samoin täälläkin sanon, että käyttäisin mahdollisen voiton synttärilahjaan siskolleni, joka kerää värikkäitä Kokoja. Itse tykkään vaaleanpunaisesta, mutta se taitaa olla väreistä ainoa, jota sisko ei kelpuuttaisi... ;) hiudipii at gmail piste com

    VastaaPoista
  15. Ah ihanan pirtsakka KoKo! 😍 Kotoa löytyy ruskeaa ja valkoista. Alunperin rakkaus alkoi yhdeksän (😲?!?) vuotta sitten, kun kirjoitin ylioppilaaksi ja sain noita ihania kippoja ja kuppeja lahjaksi. Mun muistikuvan ja aikakäsityksen mukaan KoKo on melko uusi sarja... Miten ihmeessä nämä ovat ilmestyneet muka 10 vuotta sitten? 😨 Taitaa olla päivityksen paikka! Mun lemppari on oranssi. S-posti olis ninzu.maria@gmail.com.

    P.S. Nyt kun uskaltaudun ekaa kertaa kirjoittamaan, on pakko sanoa, että kiitos rempseän humoristisella otteella, loistavalla asenteella ja upealla tyylikkyydellä kirjoitetusta blogista! Ilo seurata ja tulee hyvälle tuulelle, huolimatta siitä, että oma elämäntilanteeni onkin kovin erilainen! ☺

    VastaaPoista
  16. Ajaton ja niin kaunis valkoinen on lempparini.

    -mamma*3-

    VastaaPoista
  17. Oi miten ihania kippoja ja värejä! Tosi moni noista väreistä on kyllä niin kauniita, mutta suosikki taitaa olla Sahrami. Ois kyllä mukavata saada käyttöönsä tuollasia, vähän luksusta opiskelija-astiastoon :) hennahilleri@hotmail.com

    VastaaPoista
  18. Tykkään eniten just tosta uudesta sahramiväristä.

    mimosa.mammikoura@gmail.com

    VastaaPoista
  19. mie pidän kaikista väreistä! nää on niin ihania kun voi yhdistellä ihan miten itse tykkää. omasta kaapista löytyy jo vähän mustikkaa ja oranssia, sahrami miellyttää myös silmää :)
    jenna.henriikka@live.fi

    VastaaPoista
  20. Valkoinen on klassinen ja ajaton :)
    pienempi@gmail.com

    VastaaPoista
  21. Mielestäni tuo uusi Sahrami on aivan ihana. Kotoa löytyy jo valkoista Kokoa, mutta tuo Saharami toisi kaivattua väriä kattaukseen.

    VastaaPoista
  22. valkoinen on aina ollut se ykkönen. Juurikin sen ajattomuuden takia.

    terveys1(at)wippies.fi

    VastaaPoista
  23. Oi toi niitty on ihana! Tulee kevät ja pääsiäinen mieleen! maijlehm@gmail.com

    VastaaPoista
  24. Vaalean pinkki
    luumunkukka(at)luukku.com

    VastaaPoista
  25. Ehdottomasti SAHRAMIA sunnuntaiaamuja sulostuttamaan! sanni_hellsten@hotmail.com

    VastaaPoista
  26. Aqua ja valkoinen lemppareita! :)
    helena97@windowslive.com

    VastaaPoista
  27. Mä en osaa päättää. Aqua on ihana, mutta mulla on sit joku imetyshormonien aiheuttama vaaleanpunaisen viehätys päällä, että aika söpö on vaalea pinkkikin. Vaikeeta hei!

    VastaaPoista
  28. Valkoinen on mun suosikki, mutta tuo aquakin on kyllä kiva 😊

    VastaaPoista
  29. Vaaleanpunainen ja valkoinen on meidän kodin värejä.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  30. Vaaleanpunainen ja valkoinen on meidän kodin värejä.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  31. Valkoinen. :)

    mt270679(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  32. Ihana keväinen sahrami! Oi ois ihana voittaa :)

    kahvipapu85@hotmail.com

    VastaaPoista
  33. Perinteinen valkoinen ehdottomasti! Valkoisiin astioihin on helppo yhdistellä muita värejä, mikä tekee erilaisten kattausten tekemisestä vaivatonta ja hauskaa :) nsantala@ulapland.fi

    VastaaPoista
  34. Ekaks ajattelin, että aqua on mun suosikki, mutta kun selasin vaihtoehdot niin jotenkin tuo sahrami pomppasi. Näyttää sun kattauksessa myös ihanalta.
    Lisco@jippii.fi

    VastaaPoista
  35. Toi sahrami on ihan ässä! ❤ johtuuko kenties keväästä ja tulppaaneista mut aivan upee - haluun! ❤ terkuin, Saara (saara.olden@gmail.com)

    VastaaPoista
  36. Toi sahrami on ihan ässä! ❤ johtuuko kenties keväästä ja tulppaaneista mut aivan upee - haluun! ❤ terkuin, Saara (saara.olden@gmail.com)

    VastaaPoista
  37. Mun on pakko sanoa että niitty, niin keväinen väri! :) haintu@utu.fi

    VastaaPoista
  38. Mulla on salaisuus, jota en mielelläni esittele. Astiakaapistani löytyy niin sekalainen seurakunta kippoja, kuppeja ja lautasia.. kaikki eriparia ja joltakin saatuja. Jos onni potkaisisi saisin todella viimein syyn hankkia kauniin yhtenäisen astiaston. Valintani olisi ehdottomasti ajaton valkoinen!

    heijastumia@gmail.com

    VastaaPoista
  39. Kyllä on upean aurinkoinen tuo Sahrami <3

    heidi.ovaska82@gmail.com

    VastaaPoista
  40. Uudet värit sahrami niitty olivat ihanan keväiset ja tykkäsin kovasti, mutta jos jo olemassa olevaan astiastooni lähtisin yhdistelemään niin ottaisin aquaa ja kirsikkaa. (hakanu@utu.fi)

    VastaaPoista
  41. Niitty!! Voi kunpa mä voittaisin. T. Tiinahema marjamakitiina@gmail.com

    VastaaPoista
  42. Ah mitä kevään värejä!! Tuo sahrami on kyllä ehdoton lempparini. :) inka_39@hotmail.com posti toimii. Olisimpa onnekas!

    VastaaPoista
  43. Niitty on oikein ihana!
    -Anna kaunistoa@suomi24.fi

    VastaaPoista
  44. Kaikki ovat ihania mutta nyt sahrami olisi paras .
    Reettaross2@gmail.com

    VastaaPoista
  45. Niitty on lempparini. koirankorvia (at) gmail.com

    VastaaPoista
  46. Ääh oon niin tylsä, mutta kyllä toi valkoinen on vaan mun suosikki. Minkäs sille omalle mielelleen mahtaa.
    T. Hanna
    hanna.m.paavilainen@gmail.com
    www.lehtikuningas.fi/blogi/hanna-paavilainen

    VastaaPoista
  47. Kaikki värit on ihania, mutta kyllä nuo uudet sahrami ja niitty on vaan kivoja värejä! Ja niitten kanssa sopeis vaalea pinkki. Mut tykkään kyllä kirsikastakin. Okei, kaikki värit käy :)
    mannisto.ansku@gmail.com

    VastaaPoista
  48. Ajaton valkoinen vaalealla pinkillä höystettynä on minun valintani :)

    ansamaria1(at)gmail.com

    VastaaPoista
  49. Sekä sahrami että niitty sopisivat loistavasti meidän valkoisten teema-astioiden joukkoon...! ❤

    rapakunnossa@gmail.com

    VastaaPoista
  50. Vaalea pinkki on ehdoton suosikkini! Ehdottomasti mukaan mahtavaan arvontaan!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  51. Himputti, kuinka herkullisia värejä 8D Sahrami ja mustikka sopivat tähän kevääseen (ja omaan kattaukseen) paremmin kuin nenä päähän! Vaalea pinkki myös ihanan hempukka sävy.
    marksa@utu.fi

    VastaaPoista
  52. Vaalea pinkki!

    maija.myllari@gmail.com

    VastaaPoista
  53. Ihania värejä kaikki, mutta itselleni ottaisin valkoiset ja pinkkiä vain muutaman astian antamaan vähän väriä. mktiiro@gmail.com

    VastaaPoista
  54. Vaalea pinkki on ihana, mutta jos voittaisin niin todennäköisesti päätyisin kuitenkin turvalliseen valkoiseen... :)

    VastaaPoista
  55. Minun mieleeni on Mustikka ja Aqua!
    sampsapie(AT)gmail.com

    VastaaPoista
  56. Meillä kaikki teemat ja kokot ovat joko valkoisia tai mustia, niin kaveriksi passaisi tosi hyvin pale pink ja niitty :).

    elina.hanhisuanto@gmail.com

    VastaaPoista
  57. No ehdottomasti aqua!
    merelle.ahlman@gmail.com

    VastaaPoista
  58. Varmaankin heittäytyisin hulvattomaksi ja valitsisin piristävän ja keväisen sävyistä sahramia (ainakin) meidän pöytään :)
    jenni.henttonen@gmail.com

    VastaaPoista
  59. Valkoinen ehdottomasti. Ja vaalenapunainen. Ja turkoosi. Ja.. :D

    VastaaPoista
  60. Aqua on lemppari mutta tykkään tosi paljon myös tuosta niitty-uutuudesta :) asl.jokinen@gmail.com

    VastaaPoista
  61. Itsellä on muutama muki aquan värisenä mutta oranssi,niitty ja valkoinen on lemppareita.

    pikkunen78 at gmail.com

    VastaaPoista
  62. Oon samaa mieltä sun kanssa. Ehdottomasti sahrami on suosikki. Niitty myös miellyttää silmää. :) sari.salo@wippies.fi

    VastaaPoista
  63. Tylsästi vastaan, että valkoinen. ;)

    T. Neljän mutsipalleroinen

    Vii2@windowslive.com

    VastaaPoista
  64. Meiltäkin kotoa löytyy sekalainen kokoelma Koko-mukeja ja lautasia eri väreissä. Tykkään sekoitella niitä värikkäiden muumimukien kanssa samaan kattaukseen. Ihana tuo uusi Niitty, sopisi vanhojen ruskeiden kaveriksi :)

    nonna.p@outlook.com

    VastaaPoista
  65. Vastaan nyt, että toi vaale pinkki. Meillä on Teemaa niin tummissa väreissä, että tuo kyllä passaisi niiden kanssa hyvin yhteen! :)

    VastaaPoista
  66. vaalea pinkki ja niitty on lempisävyjä:)
    suvi.lahdemaki@gmail.com

    VastaaPoista
  67. Sanon että valkoinen. Ihan siitä syystä, että tämän hetkinen "astiastomme" koostuu sekalaisesta kokoelmasta yhteensopimattomia Ikea-astioita, joista suurin osa on lohjennut jostain kulmasta. Joten ihan vaan sellainen tavallinen valkoinen astiasto olisi luksusta. :D

    hekaket@utu.fi

    VastaaPoista
  68. nää kaikki värit on niiin ihania, mutta mielestäni vaalea pinkki on ylitse muiden! :)
    -jennki
    jenna.kivioja@hotmail.com

    VastaaPoista
  69. Sahrami <3
    saija.ristikankare@gmail.com

    VastaaPoista
  70. Mä oon tylsä ja sanon valkoinen. Sitä vois sit piristellä noilla muilla väreillä, ihanat noi uutuudetkin.
    hanna (a) hannansoppa . com

    VastaaPoista
  71. Toivottavasti ei tule nyt tuplana :) rakastuin tuohon sahramiin! Ihana :)

    Emmi.skold@gmail.com

    VastaaPoista
  72. Ah, KoKo on kyllä ihana! Itse tykkään todella paljon aquasta ja mustikasta, jokin siinä sinisessä vaan iskee :D. Tosin tuo kirsikkakin on löytänyt itselleen paikan sydämestäni, harmi että se on vain sesonkiväri

    VastaaPoista
  73. Aqua on ihana, mutta kyllä valkoinen on lempparini :)
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  74. Värikkäistä en osaa sanoa vain yhtä, joten valitsen perinteisen valkoisen - siihen on kiva yhdistää mitä tahansa muuta väriä :)
    saya
    sayav(a)hotmail.fi

    VastaaPoista
  75. Ihania astioita ja värejä! Oma lempparini on vaalea vaaleanpunainen.

    VastaaPoista
  76. Minä haluaisin kerätä kaikkia värejä esim yhden kappaleen. Anne
    annelaukkanen09@hotmail.com

    VastaaPoista
  77. Vaaleanpunainen ja valkoinen. Sofia
    chipmunk@hotmail.fi

    VastaaPoista
  78. Meillä ruskeaa ja valkoista. Noi uudet värit piristäisi ihanasti :-) minna.kvarnstrom@gmail.com

    VastaaPoista
  79. valkoinen ja niitty ovat minun makuuni!=)ihana arvonta!!!
    Arja
    arja.katariina@hotmail.com

    VastaaPoista
  80. Vaaleanpunainen ja valkoinen.
    vaatehuttuja(@)gmail.com

    VastaaPoista
  81. Olen aika arka värien käyttäjä! joten valkoinen ja toiseksi vaaleanpunainen!mukana arvonnassa!
    Jutska
    pilkku10@hotmail.fi

    VastaaPoista
  82. Aqua ja oranssi <3 <3 Uuh, menis vähän ehkä överiksi yhdistelmänä, mutta juuri siksi! akkikister(a)gmail.com

    VastaaPoista
  83. Uusi väri Niitty on aivan ihana :) emjama(at)live.fi

    VastaaPoista
  84. Mä tykkään niitystä, ihanan pirteä väri
    maiqquu(at)gmail.com

    VastaaPoista
  85. Sahrami, Ehdottomasti.
    sannikaisa.miettinen@gmail.com

    VastaaPoista
  86. Niitty ja kirsikka on mun mieleen väreistä.
    laurakatarooma@gmail.com

    VastaaPoista
  87. Vaalea pinkki on ihanan hempeä mutta jotenkin yllättäen tällaista harmaan ystävää miellyttää myös tuo sahrami! tjskem@gmail.com

    VastaaPoista
  88. aqua ja vaalea pinkki ..Molempiin sopii ruskea :) Koko sarja on kivasti muotoiltu sopimaan lastenkin käteen!
    bikkenpilttuu@hotmail.com

    VastaaPoista
  89. Mustikka ja valkoinen on suosikkeja. Mustikan sävy on ihanan tumma. hejovu(ät)hotmail.com

    VastaaPoista
  90. Kaikkeist eniten tykkään koirasta, mutta on tuo Sahramiki aika kiva :) jaakkola.aino@gmail.com

    VastaaPoista
  91. Muutama Aquan värinen astia löytyy, mutta olisi ihanaa saada muutama Sahramin värinen astia kaveriksi. ritavella@hotmail.com

    VastaaPoista
  92. Niitty ja mustikka on lemppareitani :)
    mmyheartishere@gmail.com

    VastaaPoista
  93. Niitty, aqua, mustikka ja kirsikka on parhaimman väriset. Itseltä löytyy tällä hetkellä vain mustaa Teemaa. On vuosien varrella ollut tarkoitus piristää sitä jollain muullakin värillä, mutta on jäänyt aina ajatuksen tasolle. haat22214(ät)gmail.com

    VastaaPoista
  94. Tuo uusi niitty on ihana! :) eeva_niilorama (at) hotmail.com

    VastaaPoista
  95. Niitty! Sopisi keittiön vihreään seinään:)
    rinkeli99@gmail.com

    VastaaPoista
  96. KoKo on ihana! Kokkoo koko KoKo, olisi tarpeen saada täydennystä nykyiseen KoKo varastoon. Lemppari on tyylikäs valkoinen, tosin aqua olisi kivaa vaihtelua.

    Lastenhuoneenkapina

    VastaaPoista
  97. Kotoa löytyy turvallista valkoista kokoa, mutta tuo uusi sahrami on kyllä aika herkku :)

    Iisa lasaarel(@)gmail.com

    VastaaPoista
  98. Ehdottomia KoKo-lemppareita on aqua ja vaalean pinkki! Yhdessä ne on kuin karkkia!
    serina.semi(at)gmail.com

    VastaaPoista
  99. Ottaisin mielelläni kaikkia värejä. Ne sopivat niin ihanasti yhteen. Mutta jos yksi on pakko ottaa niin se olisi vaalea pinkki :)

    VastaaPoista
  100. Niitty ja mustikka. mariestrange(a)hotmail.com

    VastaaPoista
  101. Valkoinen ja sen kaveriksi kävisi kivasti Aqua. :)

    VastaaPoista
  102. V.punanen on ihana aina ja tuo sahrami! ja niitty.... :) h.malmlund@gmail.com

    VastaaPoista
  103. Sahrami ja oranssi! Ks.raisanen@gmail.com

    VastaaPoista
  104. Kauniisti sopivat kyllä eri värit yhteen :) itse valitsisin tutun ja turvallisen valkoisen, hieman sahramilla höystettynä!

    VastaaPoista
  105. Valkoinen ja vaaleanpunainen :)
    mirmakka@gmail.com

    VastaaPoista
  106. Pinkkihän se piristää :)
    hammihei at gmail piste com

    VastaaPoista
  107. Sahrami on eniten mieleeni. jani.koskinen83@gmail.com

    VastaaPoista
  108. Oi miten ihana arvonta :)
    Vaaleanpunainen ja sahrami ovat kivoimmat. Tosin sun kuvissa toi niitty näytti kivalta, mut iittalan omilla sivuilla turhan pliisulta.
    memarika2@hotmail.com

    VastaaPoista
  109. Valkonen ja vaaleenpunanen sekä mustikka! <3

    Tanja.lepisto1@gmail.com

    VastaaPoista
  110. Aqua. Eiku Sahrami. Eiku Aqua. :D

    sonja.h.rantanen@gmail.com

    VastaaPoista
  111. Olemme keränneet tyttäreni kanssa mustikkaa ja aquaa nyt vuoden ja kaksi tyttärelleni hänen kapiokirstuunsa. Uusista väreistä minä pidän - tyttäreltäni salaa - tuosta Niitystä. Hän kun ei oikein tykännyt kummastakaan, mutta on tosi ihastunut kirsikkaan.
    arja.karppinen-tag@pp.inet.fi

    VastaaPoista
  112. Kyllä tuo aqua on aika ihana, myös vaalea pinkki! :) Vaikka olisihan se ihanaa, jos olisi monenväristä kuppia ja kippoa kaapissa. Näitä kun olisi kiva sekoitella keskenään.

    tanja(at)ta-taitto.fi

    VastaaPoista
  113. Sahrami on kivan pirteä :)

    martsa1980(at)gmail.com

    VastaaPoista
  114. Mä en ota selvää onko Niitty enemmän vihreään vai siniseen taittuva! Sun kuvissa näyttää turkoosilta mutta Arabian sivuilla vihreiltä :D no enivei, sahrami on ykkönen! Ja sen kaveriksi sopisi kyllä niitty jos se on hampunkasvatukseen turkoosiin vivahtava, olis nappivalinta meidän kevätsisustukseen, vähän kuin kirsikka kakun päällä tai nenäkarva nenässä.. :D mutta toi haalea pinkki jättikuppi ois kyllä kans ihana <3 meiltä puuttuukin kunnon astiasto, muutama koko on mustikkana enkä kyllä tämmöistä lisäystä panisi pahakseni!
    hulivilini@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta muuten! Pakko vastata tähän. Kävin oikein hakemassa käteeni yhden niittylautasen ja tosiaan mun kuvissa se heittää vähän turkoosiin itseään, varsinkin tuon sahramin rinnalla, mutta Iittalan sivuilla se taas on hailakampi kuin livenä. Huh, vaikee väri näemmä kuvata! :) Ja se on jännä väri näin livenäkin katsottuna, en osaa edes sanoa mikä vihree tommonen on, mulla ei oo kotona missään vastaavaa väriä. Jännä! :)

      Poista
    2. Hei huippua että vastasit! Repesin mun kommentille, siis en minä mikään hampunkasvattaja ole!! AI kauheeta piti tulla korjaamaan, siinä pitäisi lukea siis himpunkaan :D peukku iPhonen ennakoivalle tekstinsyötölle! Mutta värinä Niitty kuulostaa nyt entistä mielenkiintoisemmalta! :)

      Poista
  115. Sahrami ja kirsikka, vastaan sahrami :)

    saara.peksujeff@gmail.com

    VastaaPoista
  116. Sahrami on ihana! Mutta koska nulla on keltaista Teema sarjaa, olen alkanut himoitsemaan valkoista Kokoa sen kaveriksi.

    marispuranen @ gmail .com

    VastaaPoista
  117. Niitty on kaunis! ansku_66@hotmail.com

    VastaaPoista
  118. Suosikkini on aivan ehdottomasti Niitty, todella upea sävy! :)
    sopeutuja(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  119. Uuh, suosikkiväriä oli todella vaikea päättää! Aqua oli hempeä, mutta sinun kuviesi ansiosta kärkisijoille nousi myös sahrami ja niitty. En olisi itse rohjennut yhdistellä värejä kuten sinä kuvissasi olit tehnyt, mutta noihan näyttää ihan älyttömän hyviltä yhdessäkin! Kiitos siis hyvästä postauksesta! kaisu-(at)luukku.com

    VastaaPoista
  120. No vihdoin sitä täydellisen sävyistä keltaista, sellainen kuin keltaisen kuuluu olla! Sahrami, valitsen sinut!

    elina.saastamoinen@gmail.com

    VastaaPoista
  121. No vihdoin sitä täydellisen sävyistä keltaista, sellainen kuin keltaisen kuuluu olla! Sahrami, valitsen sinut!

    elina.saastamoinen@gmail.com

    VastaaPoista
  122. Sinivalkoisella linjalla, eli valkoinen ja mustikka tehoaa täällä. :) stu83@hotmail.com

    VastaaPoista
  123. Uaaaa! :D ihana arvonta, kyllä olisi voitto mieluinen!! Ehkä tylsästi, mutta varmasti lempivärini KoKo väreistä on valkoinen. Minäkin yhdistän sarjaan Teeman syvät lautaset, koska kun aloin ylioppilaskeväänäni tätä keräämään, kokon omat syvät lautaset oli minusta kovin epäkäytännölliset leveine reunoineen.. Arvonnassa mukana siis! :) niinaheikura at hotmail.fi

    VastaaPoista
  124. Koira on söpöläinen. :D Värisuosikkejani ovat valkoinen, Mustikka ja Niitty. Harmi, että tuossa viimeisessä värissä ei näytä olevan sitä isoa mukia tarjolla. backinreverieÄgmailÄcom

    VastaaPoista
  125. Valkoinen on suosikki. Mutta myös vaalea pinkki ja keltainen on piristäviä :) -sannis
    saevma@gmail.com

    VastaaPoista
  126. Miehen mielestä meillä on kippoja ihan tarpeeksi, mutta kyllä tuo sahrami mukavasti piristäisi meidän astiakaappia ;)

    VastaaPoista
  127. Valkoinen ja vaaleanpunainen <3

    VastaaPoista
  128. Ihanat uudet värit! Valkoinen kuitenkin takuuvarma lemppari :)
    torma at elisanet.fi

    VastaaPoista
  129. Niitty on ihana, pompsahti heti suosikiksini :)
    arhippainen@luukku.com

    VastaaPoista
  130. Sahrami on mun suosikki. -Elsa
    elssaliisa@gmail.com

    VastaaPoista
  131. Mustikka ja aqua on parhaat värit. Uusi Niitty myös ok.
    karicepu(AT)gmail.com

    VastaaPoista
  132. Minä yhdistelisin Niittyä, Mustikkaa, Aquaa ja Pale Pink astioita.
    pauleceb(at)gmail.com

    VastaaPoista
  133. Sahrami ehdoton lemppari! Ihanan pirteä ja iloinen.
    bertta.mustola@gmail.com

    VastaaPoista
  134. Kotoa löytyy jo limen vihreää ja lilaa, joten haalea pinkki ja sahrami sopisivat loistavasti joukkoon ja kevätkattauksiin!
    vilmariina-@hotmail.com

    VastaaPoista
  135. Hupsista:D edellinen kommentti lähti mieheni tunnuksilla. Mutta laitanpas uudestaan omillani. Eli Sahrami olisi mieluusti tervetullut kotiimme<3
    fialina.tirronen@gmail.com

    VastaaPoista
  136. Aqua miellyttää minun silmääni <3

    milajatah@gmail.com

    VastaaPoista
  137. Oi...tuo uusi sahrami on aivan ihana ja todella onnistunut väri. Ehdoton oma suosikkini.
    uniriepu@luukku.com

    VastaaPoista
  138. Valkoinen ja keväinen sahrami <3
    postiajulialle@gmail.com

    VastaaPoista
  139. Voi ihana kevät! Kaikista kivoimpia värejä ovat Niitty ja aina ja kaikkiin tilanteisiin sopiva valkoinen. eveliina.pokela@gmail.com

    VastaaPoista
  140. Niitty ja aqua ovat omat suosikit, ainakin näin kevään tullessa :)
    southafrica@luukku.com

    VastaaPoista
  141. Niitty ja vaalea pinkki <3 ihania värejä <3 lindaeheino@hotmail.com

    VastaaPoista
  142. Kyllä ne taitaa olla tuo aqua tai vaalea pinkki! valkoista kun meiltä löytyy jo Teemana. nauravanappi@gmail.com

    VastaaPoista
  143. Mustikansininen ehdottomasti! noora.typpo@gmail.com

    VastaaPoista
  144. sahrami olisi ihana piristys =) tanya.saukkio@gmail.com

    VastaaPoista
  145. Oon vähän jämähtäny tohon Aquaan. Jos kävis flaksi, ni en ainakaan Aquaa ottais, varmaan noita uutuusvärejä!

    VastaaPoista
  146. Oohlalaa, miten upea arvonta! Mä oon aina halunnut KoKo-astioita ja mun lemppari on Aqua <3 Peukut pystyyn!

    mehukattinen@gmail.com

    VastaaPoista
  147. Mun lemppari on tuo uusi Niitty. Ja Pale Pink sekä Aqua on myös ihania. <3
    marialuok(AT)gmail.com

    VastaaPoista
  148. Mun lemppari on vanha Aqua, mutta onhan nuo uudetkin värit tosi raikkaita!

    VastaaPoista
  149. Kirsikka ehkä kuitenkin paras. vipekor@utu.fi

    VastaaPoista
  150. Täydentäisin sarjaa pinkillä:)

    VastaaPoista
  151. Jo lähes sarjan ilmestymisestä saakka olen juonut kahvini vaaleansinisestä (onkohan se sama kuin tuo aqua?) kupista. Myös valkoinen ja vaalea pinkki miellyttävät erityisen paljon.
    abrannst@gmail.com

    VastaaPoista
  152. Valkoinen, aqua ja vaaalea pinkki! :)

    voilooa@gmail.com

    VastaaPoista
  153. Meillä on valkoista Teemaa, joten Koko sopisi mainiosti sen kaveriksi! Vaalea on pinkki on niistä suosikkini, mutta uusi Niitty olisi myös ihanan pirteä lisä :)

    jeelpe1@gmail.com

    VastaaPoista
  154. Valkoinen ajaton, sahrami pirteä. Aqua ja mustikka myös kivoja.

    salli0679@gmail.com

    VastaaPoista
  155. Nuo uutuusvärit ovat kyllä erityisesti mieleeni!
    minuhno@gmail.com

    VastaaPoista
  156. Valkoinen monikäyttöisyytensä vuoksi, mutta aqua ja vaalea pinkki ovat ihanan suloisia!

    noora.k.saksa@gmail.com

    VastaaPoista
  157. Aquaa ois kiva saada lisää kaappiin ;)


    miinaalma@hotmail.com

    VastaaPoista
  158. Kaikki värit paitsi sahrami nappaa. Lämpimämpi puhtaapi keltainen olisi minun makuuni.

    VastaaPoista
  159. Minttu, aqua ja pale pink on suosikit! Ja se chocolate, harmittaa kun se lopetettiin just kun löysin tämän sarjan.

    jessica.vahavaara(at)gmail.com

    VastaaPoista
  160. Lempparini ovat valkoinen ja ihanan piristävä sahrami
    -Henna
    hennajellona@yahoo.com

    VastaaPoista
  161. Olisi mukava aloittaa teema sarjan kerääminen
    riitta.heinalehto@gmail.com

    VastaaPoista
  162. Olen kyllä alkanut lämmetä tuolle uudelle niitty-värille, vaikka aqua ja mustikka ovat myös ihania :)

    mona.kumanto(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  163. Upein on Aqua, Niitty tulee toiselle sijalle.
    maijublomqvist@hotmail.com

    VastaaPoista
  164. Pojalle on kerätty omaan kotiin kaikenlaisia sinisävyisiä kokoja, itse pidän eniten mustikasta, mutta nyt voisi pojan sarjaa kartuttaa valkoisella.
    sirpa.silven@gmail.com

    VastaaPoista
  165. Osallistun arvontaan. Mieluisa väri olisi tuo pirteä Sahrami :)
    tinttara82@gmail.com

    VastaaPoista
  166. Nam, tuo sahrami on kivan värinen sekä valkoinen niin ajaton johon sopii joka väri...niitä tietty ostaisin jos lahjakortti minulle napsahtais :D
    elsa_elina@hotmail.com

    VastaaPoista
  167. Koko Koko on niin ihana :). Pale Pink iskee nyt tai tuo pääsiäisväri Sahrami. Kaikki kelpais :)

    -Minna

    minnanmail@hotmail.com

    VastaaPoista
  168. Varmaankin tuo sahrami ja myös vaaleanpunainen on kiva! Toivottavasti lykästää arvonnassa..;)

    VastaaPoista
  169. Aqua ja vaalea pinkki ovat ihania.
    leila.nahkola@saunalahti.fi

    VastaaPoista
  170. Uusi sahrami oli rakkautta ensi silmäyksellä. Hyvin passaisi vanhaan Teemaani ja vaikka Paratiisiinkin :)
    taina.privaatti@gmail.com

    VastaaPoista
  171. kirsikka notfat@luukku.com

    VastaaPoista
  172. Tän astiahirmun silmiin KoKo-sarjan vaaleanpunainen ja -sininen sekä aina ihana valkonen on ihan täydellisiä! <3 uusista väreistä kotiuttaisun suorilta käsin tuon niityn joka täydentäisi hyvin jo lahjaksi saamiani Arabian muumimukeja! <3
    Stintta98@hotmail.com

    VastaaPoista
  173. Kauniita sävyjä kaikki, mutta lemppareimmat ovat vaalea pinkki ja niitty.
    -Selma-

    VastaaPoista
  174. Klassinen valkoinen on oma suosikkini. Se sopii kaiken kanssa ja näyttää juhlassakin tyylikkäältä.
    kaisse at luukku.com

    VastaaPoista
  175. 24 h
    firefox@netti.fi

    VastaaPoista
  176. Kun KoKo silloin kymmenen vuotta ilmestyi kauppoihin, olin aivan hulluna kaikkiin väreihin - paitsi siihen ah niin tylsään ja tavalliseen valkoiseen. Kaikki sinisen sävyt olivat mielestäni must have -tuotteita, ja se liilan värinen kannu sitten hieman myöhemmin oli pakko saada.

    Koska silloin asuin vielä kotona ja ikää oli vähän, en tietenkään saanut alkaa astiastoa keräilemään. Ja nyt olen ihan tyytyväinen siitä, sillä tuo "tylsä ja tavallinen" valkoinen on noussut suosikikseni noissa astioissa. En kuitenkaan halua kaikkien astioiden olevan valkoisia, vaan mielelläni heittelisin sekaan tuota niityn- ja mintunvihreitä mukeja, sekä sitä vaaleansinistä. Mutta valkoiseen kallistun kyllä, vaikka oikeasti oli mikä väri kyseessä ne näyttävät KoKo-astioissa todella hyviltä, sillä näiden astioiden muotoilu on todella onnistunutta!

    VastaaPoista
  177. Itellä on jotain vihreää/Lime (jota ei enää myydä), mutta sen kanssahan sopisi vaikka Aqua tai Niitty! maisa74@suomi24.fi

    VastaaPoista
  178. Niityssä ois sitä jotain...
    Kiitos kivasta blogista! :)

    VastaaPoista
  179. Minulle on kerääntynyt jonkin verran vanhoja värejä, joita ei enää ole myynnissä ja niistä olen kovasti tykännyt. Tällä hetkellä myynnissä olevista väreistä puhuttelee mustikka ja sen kaveriksi hempeä vaalean punainen. marika.meril@hotmail.com

    VastaaPoista
  180. Valkoinen, vaaleanpunainen tai turkoosi:)

    VastaaPoista
  181. Sahrami on kiva! MerjaP

    VastaaPoista
  182. vaalea pinkki on kiva :) taru.lamminkangas(at)gmail.com

    VastaaPoista
  183. Vuosi sitten omilleni muuttaessa sain kahdeksan valkoista KoKo mukia joka sai minut innostumaan keräämään niitä lisää. Muotokieli on niin kiehtova. Nyt värejä kertynyt aqua, juuri mallistosta poistuneet mintunvihreä ja keltavihreä sekä joulun kausiväri viininpunainen. Must have-listallani seuraavaksi blueberry ja ihana sahrami. Oranssikin on ihanan retro. Aion tulevaisuudessa hankkia vielä muutaman niitä isompia mukeja ja "jätskikulhoja" eli pieniä syviä lautasia ainakin, ehkä mekin kaikki erivärisinä. sarita.saarinen@gmail.com

    VastaaPoista
  184. -OnneliAnneli-
    Mustikka on suosikkini
    anneli.juvasmaa@suomi24.fi

    VastaaPoista
  185. Voiko ihania astioita olla koskaan liikaa? Paljon on monenlaista astiakaappeihin kertynyt, ei vielä liikaa kummiskaan... KoKojakin löytyy monessa värissä. Vaikea sanoa mitään yhtä suosikkiväriä, kun vuodenaikakin vaikuttaa siihen, minkä värisestä on milloinkin kivointa kahvia juoda tai ruokaa tarjota. Yleisesti tykkään kuitenkin paljon keltaisesta, joten paras tällä hetkellä lienee siis Sahrami. Muita mieluisia tällä hetkellä ovat mm. Pale Pink ja vanhempi vaaleanvihreä sävy Lime.

    VastaaPoista
  186. Se ensimmäinen vaaleanvihreä oli ihana. ja Sitruuna! nansteri@luukku.com

    VastaaPoista
  187. Hullaannun vallan aina kun Iittalan ja Arabian astiasarjoihin tulee uusia värejä. Ja pidän siitä yhdisteltävyydestä, kattauksessa kaiken ei aina tarvitse olla samasta sarjasta. Näistä KoKon uusista, Sahramin keltaista kotiuttaisin myös meille. Valkoista ja pale pinkkiä KoKoa onkin jo entuudestaan.

    VastaaPoista
  188. Lime on rakkauteni kohde, mutta tuo niittykin on ihana. Kokoista myös valkoinen ja hempeät sävyt ilahduttaa ja ihastuttaa.

    VastaaPoista

Hae