Kummottos Hesas

Hyvää myöhäisiltaa (yötä) täältänäin nyt sitten vaan! Me lähdettiin vähän lomalle Stadiin. Tänään piti olla luvassa Lintsiä, mutta ah niin s...

Hyvää myöhäisiltaa (yötä) täältänäin nyt sitten vaan! Me lähdettiin vähän lomalle Stadiin. Tänään piti olla luvassa Lintsiä, mutta ah niin sateisen Helsingin vuoksi päädyimmekin Heurekaan. Siinäpä sitten toteutuikin yksi lapsuuteni haave. Vaikka siellä ei sitä painovoimatonta tilaa enää ollutkaan, mistä aikoinaan haaveilin.

Kaikkea muuta kyllä oli. Kaikille kaikkea, tai ainakin joillekin jotain, kuten serkkuni sanoi. Taaperot viihtyivät älyttömän hyvin, ja jaksoipa toinen taaperoista istua koko kaksötviisminuuttisenkin plane(t)aariossa (muistattehan sen South Park -läpän? Ette? Okei, no se siitä.)

Kuva, jonka mammarastreisand (@mammarimpuilee) julkaisi


Heureka-meininkien jälkeen suunnattiin hotellille räjäyttämään matkalaukut ympäri huonetta. Siitä oli tarkoitus lähteä ulos syömään, mutta jokainen kuljettu metri väsytti taaperoa entisestään, mikä taas nosti vanhempien kynnystä astua sisään mihinkään ravintolaan. Olisi saattanut nimittäin olla, että emme olisi olleet ihanneasiakkaita.

Nopean tilannearvion ohjastamina päätimme tilata pitsat mukaan ja täten antaa Putte'sin muiden asiakkaiden nauttia krapulalätyistään ilman lapsiperheglamööriä.

Helsingin sateiset kadut jäivät taaksemme ja pitsa maistui ihan yhtä hyvältä paljaat varpaat saman peiton alla hotellihuoneen sängyllä. 

Ja kun lapset oltiin saatu unille:
Kuva, jonka mammarastreisand (@mammarimpuilee) julkaisi

Ai että. Kyllä hotelli on ihmisen parasta aikaa.

Matka jatkuu huomenaamusta (tänään) ehkä Korkeasaareen. Paitsi jos sataa kreisinä vanhoja mummoja. Siinä tapauksessa painumme – Liinan sanoja lainatakseni – kuolleiden eläinten museoon, eli luonnotieteelliseen.

You Might Also Like

2 comments

  1. Oi mikä ihana blogi sulla! Jään kuule HETI seuraajaksi, kivaa löytää huumorinainen täältä blogiviidakosta :).

    Ja kyllä – hotelli on todellakin ihmisen parasta aikaa, kaipaan niin.

    <3 Hannele
    http://www.rakkaudellahannele.fi

    VastaaPoista

Hae