Ältsin pirteä äiti

20.7.2015

Muistatteko vielä ne  hyvinvointianalyysipostaukset , joissa kehuin olevani voimissani, vaikka tässä tätä vauva-arkea yöheräilyineen elellää...

Muistatteko vielä ne hyvinvointianalyysipostaukset, joissa kehuin olevani voimissani, vaikka tässä tätä vauva-arkea yöheräilyineen elelläänkin? Että ei tunnu missään ja niin olen pirteä.

HAHAHAHAHAHAAAAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHHHAAA! 

NO ENPÄ OLE ENÄÄ!


Joo. Vähän on väsyttänyt viime aikoina. Aika lailla siitä postauksesta asti. 

Joka aamu ihmettelen, että joko se yö loppui ja joka iltapäivä mietin, että joko saa mennä yöunille. Päikkäreitä ei saa nukuttua tai jos joskus saa, nukahtamiseen menee niin kauan aikaa, että juuri kun uni alkaa hiipiä silmäkulmaan, toinen lapsista herää.

Päässä lyö tyhjää ja silmäluomet tuntuvat tonnin painoisilta. Silmäpusseista en edes aloita.

Että sillai tosi pirteenä täällänäin. Kostautu prkl.

You Might Also Like

4 comments

 1. Apua apua apua. Mä oon jotenkin jo ajatellut, että sitten kun vauva syntyy, mä kestän mitä vaan. En kestänyt valvomista ekankaan kohdalla kovin hyvin, saati nyt kun näitä tulee olemaan kaksi.

  Tsemppiä! Toivottavasti saat jonkun vahtimaan lapsia edes pari kertaa viikossa niin, että saisit ne päikkärit nukuttua rauhassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh no! Sori, ei ollut tarkoitus vetäostä mattoa! :D Mutta hei, kyllä ihminen kestää, sen on pakko! <3

   Vauva ei millään meinaa viihtyä ilman mua, mutta pikkuhiljaa, pikkuhiljaa. Kun se sitten joskus viihtyy, meen hotelliin yhdeksi yöksi yksin. Lupaan! ;)

   Poista
 2. I feel u. Siinä kohtaa kun väsymys iskee, se on sellaista kokonaisvaltaista ja ihan kauheeta on taistella sitä vastaan.

  Koitahan ihana saada nukuttua jossain välissä kunnolla <3 Joku vahtimaan tiitiäisiä, niin mamma saa maksaa univelkaa pois, eiks ni <3 jaksuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun hormonit on menny rikki. Ne toimi vielä kuukausi sitten aivan hyvin! Eiiiii väsyttänyt, ei. Mutta nyt. Olikohan meidän Stadi-loma kaikkine Lintseineen liian rankka, ku siltä reissulta muistan ekan tämmösen väsymysoireen? Lomailu on rankkaa. :D

   Poista

Hae