Että mitähän vittua aforismikuvina

27.2.2016

Tässä kuussa julkistettu Sannin uusi single Että mitähän vittua on herättänyt paljon keskustelua. Kohuttu sinkku ei arvostelijoiden muka...

Tässä kuussa julkistettu Sannin uusi single Että mitähän vittua on herättänyt paljon keskustelua. Kohuttu sinkku ei arvostelijoiden mukaan sovi artistin nuoremmille faneille roisin nimensä vuoksi. Muutoinhan Sannin laulut ovat täysin lapsille sopivaa materiaalia.

Itse en ole kyseistä julkaisua vielä kuullut, mutta voin jo nyt sanoa pitäväni siitä. Sehän on mitä kuvaavin, käyttökelpoisin ja monipuolisin ilmaisu: Että mitähän vittua?

Koska tunnetusti rakastan aforismeja ja varsinkin niitä Facebookissa pyöriviä suloisin kissa- ja koirakuvin koristeltuja hupaisia ajatelmia, ajattelin yhdistää nämä kaksi nerokasta ilmentymää yhteen. Voisiko olla parempaa? 

NO EI VOISI!


Ja bonuksena:Minä olen sinun Facebook-tunteidesi tulkki, ei sinulta mitään puutu.


You Might Also Like

16 comments

 1. Päivän naurut, oivoih :D Ja biisihän ei maailman paras ole, mutta ei kyllä huonoinkaan, jollain tapaa erittäin koukuttava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole vieläkään kuullut sitä! Tahdon ehkä pitää sen mysteerinä! Haha!

   Poista
 2. Mä en nyt ihan hiffannut tän jutun ydintä...?

  VastaaPoista
 3. Siinä missä Iiris ei tajunnut, mulle kolahti täysiä ja tipahdin �� Sus-anna

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Mää tällee ajois täällä vastailen, mut emmääkää kestä! :D

   Poista
 5. Hah haa! Useimmilla noista kissoista ON ihan mitähän vittua -ilme, joten sikäli niissä ei edes ole mitään vitsikästää :-) :-) Kissat taitaa aina funtsata että mitähän vittua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin onki! Ja onhan se vitsikästä! Maailman vitsikkäintä! Olen maailman vitsikkäin henkilö! Haha! (not)

   Poista

Hae