Ryve siinä tunteessa!

22.2.2016

Olipa pitkästä aikaa ankea maanantai. Sellainen erityisen lattea. Henkinen loska, tunteiden räntäsade. No, mä sitten otin ja lähdin vaunul...

Olipa pitkästä aikaa ankea maanantai. Sellainen erityisen lattea. Henkinen loska, tunteiden räntäsade.

No, mä sitten otin ja lähdin vaunulenkille. Eli myös fyysisesti loskaan. Otin kuulokkeet korville ja kuuntelin musiikkia.

Mulla toimii alakuloon myös alakuloinen musiikki. Tunnemusiikki. Tiedättekö, sellainen hetken rypeminen, kunnolla sukeltaminen. Ruvet auki ja ollaan sitten hetki ihan syvällä. Piehtaroidaan siinä omassa kulossa ja annetaan oikein kunnolla lupa vaan ankeilla.

Nam.


Mulla on soittolista Spotifyssa, johon olen lisäillyt biisejä vuosien varrelta. Kuuntelen tosi harvoin sitä listaa, mutta niillä biiseillä on jokaisella omat tunnelmansa ja niiden fiilikset vievät niin teinivuosiin, takaisin tähän päivään ja kaikkea siltä väliltä.

Ajattelin nyt paljastaa teille mun rypemislistalta parit kovat. Ei saa hei sit nauraa, sit hei.

...

Tällä niinku alotettais. Very diippii shittii.


Sitten vähä rupia auki vähä.


Tää on mysteeri. En tiedä miksi, mutta tämä pitää aina kuunnella. Tähän ei liity mitään muistoja tai mitään, mutta tää on vaa jotenkin sit kova.


Noni, tää sit. Huhhuh.


No, nyt saa vähän nauraa. Löl!


Ja TÄÄ! Tää on sit, kun tarvitaan ranccaa fuck it -tunnelmaa. Hah!


Tässä kohtaa alkaa jo hymyilyttää. Ah. Ollappa taas nuori ja... nuori?


Tähän olisi vielä tullut yks Nine inch nailsin biisi, mutta mulla alkoi korvia punottaa sen sanoista niimpal itsellänikin, etten kehdannut laittaa sitä tähän. Kröhöm. Kaikkea sitä. Yläasteikäisinä kuunneltu... Joo, mutta kato ei se sanotus, vaan se biisin tunnelma?

No mut näin! Lopussa alkaa jo huvittaa oma rypeminen, ja noin on ahistus pois! Tadaa!

Nyt kun katsoo tätä listaa, niin näähän on aika meneviä lauluja suurimmaksi osaksi. Ja aika vähän sellaista tyyliä, johon musamakuani tällä hetkellä kategorioisin. Mut minkäs teet, on nii kovia, kato! Hah!

Että jos suakin pännii, niin kokeile auttaako nää. Paitsi että teillä on kaikilla jotkut talvilomat just nyt vai, eikä ketään silloin pänni?

You Might Also Like

6 comments

 1. Sulla on selvästi mun musikkimakuni. Bongasin pari viikkoa sitten Spotifysta jonkun ysäri-millenium-rocksoittolistan ja fiilistelin useampaakin sun laittamaa kappaletta.

  VastaaPoista
 2. Hih! Kuten eka kommentoija, tuli listan edetessä hämillinen olo... Nämähän on kaikki mun levyhyllystä!

  VastaaPoista
 3. Niin hyviä! Mää kuuntelen aina kuntosalilla Pretenderiä ja luulen olevani hurja lihashirviönainen, vaikka olenkin vaan yks löllö äitiyslomalainen sipsinsyöjä.

  -Nuunu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha, lihashirviönainen! Pretender oli yhessä vaiheessa aina eka biisi, jonka kuuntelin aamulla. Sen avulla keräsin voimia päivään! Boom! :D

   Poista

Hae