Asioita, joista ei saa yksinään postausta, mutta jotka haluan kertoa teille silti, osa 2

4.7.2016

Suosittu postaussarja Asioita, joista ei saa yksinään postausta, mutta jotka haluan kertoa teille silti  saa viimein odotettua ja kysyt...


Suosittu postaussarja Asioita, joista ei saa yksinään postausta, mutta jotka haluan kertoa teille silti saa viimein odotettua ja kysyttyä jatkoa! (Ensimmäinen osa täällä.) Voi tätä onnen päivää!

Asiaan.

- Me ollaan nyt käyty pankissa ja nyt odotellaan, mitä mieltä ne olisivat siitä, jos tekisimme tarjouksen yhdestä talosta. Pankkivirkailija suositteli meille kuoleman varalle lainaturvaa, "varsinkin sun (eli mun) kannalta, koska... noh, kun näitä papereita katsoo, niin säähän tässä erityisesti pulassa olisit." 

- Meillä on nyt ollut jonkin aikaa uusi auto. Siinä on sellainen käynnistysjuttusysteemi, että nappia painamalla vain käynnistyy, eikä avaimia tarvitse tunkea mihinkään. Riittää kun ovat jossain taskussa. Noooh. 

Semmosta vaan, että jos vaihtaa kuskia lennosta ja se edellinen kuski jatkaa matkaansa kävellen, niin kannattaa vaihtaa ne avaimet sen toisen taskusta toisen taskuun. Niinku sen ajavan ihmisen taskuun, mielellään. Mitään en myönnä, mutta saattaisi olla vähän kuumottavaa huomata puuttuminen vasta siinä kohtaa, kun kesken ajon auto alkaa hälyttää avaimien olevan "liian kaukana".

- Mieheni selitti brittiläiselle vieraallemme, kuinka meidän narttukoiramme ovat leikattuja, steriloituja, eivätkä siksi voi saada pentuja. Mieheni tosin vaan käytti sanaa circumcised, joten siinä mielessä tarina oli vähän erikoinen. 

- Autosta vielä, että sitten kun on viimein tottunut niihin automaattivaihteisiin, niin jos sitten ajaakin manuaalivaihteisilla, niin kannattaa myös painaa se kytkin pohjaan, ennen kuin käynnistää auton. Edelleenkään en myönnä mitään, mutta sanonpahan vaan, että kannattaa.

- Tiedättekö sen, kun on joskus vuonna 2007 ostanut jotkut pitsiunelmakalsarit ja nyt, vuonna 2016, kun ne on löytynyt jostain kaapin pohjalta ja niitä yrittää taas käyttää, ne silloisten hipster-mallisten alushousujen pikkulahkeet jotenkin pakenevat johonkin hanuriin, eivätkä ollenkaan muistuta enää niitä hipster-pikkuhousuja – lähinnä jotain stringejä?

Juu, en minäkään.

You Might Also Like

11 comments

 1. Toi autonavainjuttu todellakin ansaitsee oman postauksen, koska nyt mietin ihan pannareissa, että miten siinä kävi!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nosiis, ei siinä! Soitin kiljuen miehelle ja tein uukkarin. Sillä voi ajaa niin kauan kun ei sammuta autoa, opin. Onneksi tajusin puuttumisen ennen kuin olin perillä kohteessa! :D

   Poista
 2. Luultavasti aivan liian vakava kommentti hulvattomaan postaukseen: se lainaturva kuoleman varalta on kyllä hieno asia. Eihän sitä usko tarvitsevansa, mutta niin vain kävi meidän perheessä. Onneksi oli turva, nyt ei iskälle jäänyt yksin törkeää asuntolainaa maksettavaksi vaan edes yksi asia hoitui kohtuullisen kivuttomasti. Peukku sille! Ja avainhommalle kaivataan myös täällä jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, juu toki! Meillä onkin ollut se ekassa lainassa. Toisessa ei jostain syystä ole ollut, mikä selvisi eilen. Aiotaan kyllä ottaa se taas! Pankkihenkilö oli vaan niin hauska, ja siis täysin oikeassa tuosta, että mää tässä lähinnä pulassa olisin. Muina hoitovapaalaisina ei pal lainoi maksel, sanois raumalaine. Tai en kyllä tiiä sanoisko, kuhan yritin matkia.

   Poista
  2. Mun on tunnustettava, etten aina osaa erottaa raumaa ja turkua! Selkeä kehityksen paikka.

   Poista
 3. Luultavasti aivan liian vakava kommentti hulvattomaan postaukseen: se lainaturva kuoleman varalta on kyllä hieno asia. Eihän sitä usko tarvitsevansa, mutta niin vain kävi meidän perheessä. Onneksi oli turva, nyt ei iskälle jäänyt yksin törkeää asuntolainaa maksettavaksi vaan edes yksi asia hoitui kohtuullisen kivuttomasti. Peukku sille! Ja avainhommalle kaivataan myös täällä jatkoa!

  VastaaPoista
 4. Juujuu, meillä on useampaan kertaan todettu että ilman avainta autoa ei muuten parkkeerata! (Aivan oman postauksen saisikin aiheesta liian kapea autopaikka ja kuinka väsynyt lapsiperhe saadaan autosta ulos avaamalla vain kuskin puoleiset ovet). Ja se piti vielä lisätä, että jos autossa on se peruutustutka, niin pelkkä piirityksen tihenemisen kuunteleminen ei sinänsä vielä estä takapuskuri(?)pusuja! 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei kannata parkkeerata, jääpi vissiin siihen, jos sammuttaa? Vai varoittaako se vielä siitä erikseen? Että elä sammuta, vaan aja urpo hakemaan se puuttuva avain! :D
   Aa, joo, se on muuten jäätävä se ääni. Leikimme aina (no ei aina), että sydän pysähtyy, kun tulee se pitkä piiiiiiiiip. Tai että pommi räjähtää. Mut siis joo, ei estä se kuuntelu. Pitää kai painaa jarruakin. :D

   Poista
 5. Repesin viimeistään viimeisen(kin) jutun kohdalla :D

  VastaaPoista

Hae