Kakkua ja viinaa

6.9.2016

Hullun, ihanan ja hauskan Muita ihania -blogin Tiinan luona vietettiin jo legendaariseksi muodostuneita Kakkua ja viinaa -juhlia. ...


Hullun, ihanan ja hauskan Muita ihania -blogin Tiinan luona vietettiin jo legendaariseksi muodostuneita Kakkua ja viinaa -juhlia. Itselleni kerta oli ensimmäinen, muille toinen.

Idea on se, että jokainen tuo paikalle joko... nyt saatatte yllättyä: KAKKUA TAI VIINAA.

Koska mitäpä muuta juhliin tarvisikaan. Mahtava konsepti.

Olisin mielelläni tehnyt kakkua viemisiksi, mutta näin kaukomatkalaisena (Turku-Helsinki) päätin viedä viinaa. Tai no, skumppaa. Ja oli mulla myös yksi yrttijuoma, suomalainen Valhalla viemisiksi. Tiedättekö, ettei sitten närästäisi kaiken sen kakunjuomi... eiku syömisen jälkeen.

No, koska Tiina on uskomaton taituri ja äärettömän visuaalinen muija, hänen kotinsa – perussisustuksen lisäksi – oli koristeltu kauniiksi ja tunnelmalliseksi. Kynttilöitä, viirejä, pom pomeja. Itse posliinimaalatut lautaset, kukkia, asetelmia, bingoa, en kestä.

Sanoisin, ettei häissänikään oltu panostettu noin hyvin somistukseen.

Ja koska Tiina on Tiina, se laittoi myös meidät muut askartelemaan. Onnekseni suhteellisen helppoja: kirjaimia.


Weekdaycarnival-blogin kirjoittaja Riikka (myöskin äärettömän visuaalinen muija) toi khuulit paperit, joista jengi leikkaili nuo kirjaimet. Kukaan, paitsi Tiina, ei tiennyt, mikä sana tai lause tekemistämme kirjaimista tulisi, mutta pian Tiinan asetellessa kirjaimia seinälle, ainakin minä arvasin lauseen ja sen mistä se tulee.

Kakkua ja viinaa -hengessä Tiina oli valinnut lauseeksi Paula Vesalan Tytöt ei soita kitaraa -biisin "tuu kuorimaan kermat mun kakun päältä" -lausahduksen.

Näin:


On muuten sairaan hyvä biisi. Yksi Vesalan lemppareistani!

Mutta kuten arvata saattaa, tarpeeksi kakkua juonut porukka pian muutti parilla kirjaimella lauseen... noh, mitäpä luulette:


Noin.

Se oli väistämätöntä, sanon. Väistämätöntä.

Aamulla herätessäni sanoin Tiinalle, että jos jostain paikasta haluaisin herätä muutaman tunnin yöunien jälkeen se olisi tämä: Mihin tahansa katsoo, on nättiä. Sellaisen hattaraisen ihanaa, kuin pilvellä lepäisi.

Jopa juhlien jälkeinen näky oli nätti.On se kyllä semmonen. Ihana, kuten bloginsakin.

Instagramista löytyy kuvasaastetta juhlista oikein olan takaa häshtägillä (jo toinen yllätys): kakkuajaviinaa!

You Might Also Like

2 comments

Hae