Apua arjen askareisiin tai avuksi jollekin? Sovellus, joka yhdistää työn ja tekijän!

9.12.2016

Yhteistyössä Treamer ja Suomen Blogimedia . Me kaipaamme jatkuvasti muutamia apuja. Koiranhoitoapua, jos matkustelemme tai olen y...


Yhteistyössä Treamer ja Suomen Blogimedia.

Me kaipaamme jatkuvasti muutamia apuja. Koiranhoitoapua, jos matkustelemme tai olen yksin lasten kanssa ja parhaassa tapauksessa kaikki sattuvat olemaan kipeitä, lastenhoitoapua vaikkapa työhommiin pääsemiseksi ja ihan sellaisia satunnaisia arjen apuja.

Muutamaa muutakin apua saattaisimme joskus tarvita: Ikkunanpesua meidän ikkunoihin, jotka on just vuosi sitten pesty, mutta ovat jännästi silti tosi likaiset. Maalausapua vaikka tuohon meidän olohuoneen seinään, joka on nyt vuoden päivät odottanut kolmatta, sitä peittävää kerrosta maalia. Ikuisuusprjoketimme, varaston, lajittelu- ja siivousapua. Tai miten olisi vaikka purkuapua meidän kuuluisiin kasoihin

Jep... sarkaa olisi.

Taannoin yksi tuttavani kysyi, keksisinkö hänelle jostain juhliinsa tarjoilijaa. En keksinyt äkkiä ketään, mutta yhdestä palvelusta olisi voinut löytyä.

Törmäsin joskus kaverin hehkutukseen somessa, kuinka hän oli muuttoa varten palkannut jonkun nuoren pakkausavuksi. Mainitsi Treamerin, jonka avulla oli hoitunut palkanmaksut ja kaikki.

Jaa, että mikähän se semmonen Treamer on, ihmettelin ja aloin googletella.Treamer on sovellus, joka yhdistää tekemättömät työt ja helpohkoista askareista kiinnostuneet alueen nuoret. Se on kotiapulaisia välittävä mobiilipalvelu, josta löytää apukäsiä.

Palveluita voi olla vaikka kodin siivous, lastenhoito, remonttiapu, järjestelyapu tai vaikka meille usein tervetullut jeesi, lemmikinhoito. Palvelua voi käyttää yksityiset kuin yrityksetkin ilman sitoumuksia. Palvelun kautta hoituu palkanmaksu ja kaikki sivukulujen suorittamiset.

Tuntipalkka tarjoamastasi duunista määritellään tekemääsi työntekijähakuun. Minimi Treamerilla on kuitenkin seitsemän euroa, että ihan markalla ei voi ketään palkata. Enkä kyllä tiedä tulisiko edes ketään sillä, mutta noin niin kuin periaatteessa.

Kun tarjoamastasi työstä kiinnostunut ihminen löytyy, välillenne aukeaa chat-yhteys, jossa voi sopia vielä tarkemmin yksityiskohdat.Sovellus toimii myös meille vanhemmille toisinkin päin!

Moni hoitovapaalla oleva vanhempi saattaisi kaivata jotain lisätienestiä kotihoidontuen lisäksi. Itse olen tehnyt molempien lasten hoitovapaan aikana hommia siinä määrin, miten sen on saanut sopivasti arkeen sujahtamaan. Se on ollut tervetullutta vaihtelua ja tuonut oikein tervetullutta tienestiä lisäksi.

Samaan aikaan lasta on voinut hoitaa kotona. Työaikoja on voinut sopia puolison kanssa eri ajoille, jolloin kumpikin voi tehdä töitä, vaikka lasta kotona hoidetaankin. Tämä ei tietystikään onnistu, jos molempien hommat ajoittuisivat juuri virka-aikaan, mutta jos työnkuvaan sopii muukin aika, niin mikä jottei!

Otin yhteyttä Treameriin koska halusin tietää, voiko Treamerissa olla samaan aikaan sekä työntekijänä, että työnantajana. Toistaiseksi se ei ole mahdollista, mutta kertoivat, että se mahdollisuus on tulossa ja tekeillä.

Toivotaan, että sekin tulisi pian toimivaksi, jotta molemmat roolit olisivat mahdollisia! Itse ainakin näkisin, että moni saattaisi haluta vaikka koiranhoitajaa silloin tällöin ja samalla tehdä välillä vaikka toimistoapulaisen hommia Treamerin kautta.


Oletteko te tehneet hoitovapaalla töitä? Millaisia hommia olette voineet tehdä? Entä kiinnostaisiko teitä palkata ulkopuolinen hoitamaan jotain kodin askaretta?

Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan yhteensä viisi Treamerin tarjoamaa kahden tunnin siivousta!

Vielä saattaisi ehtiä saamaan hyvällä mäihällä jopa joulusiivouksen! Voittajat (5kpl) arvotaan maanantaina 12.12.16 klo 12.

Sovelluksen i-laitteille löydät täältä. Androidille tulossa vielä tässä kuussa.

You Might Also Like

29 comments

 1. Hoitovapaasta on yli vuosikymmen aikaa, mutta tutkimustyötä projektina tein ja pääsykokeitakin arvioin. Toi sellaisen mukavan tuulahduksen aikuistenelämästä muuten lapsellisiin päiviin. Harmi etten tiennyt tällaisesta palvelusta viime kesänä, kun oma lukiolainen kaipaili satunnaisia kesähommia Turun seudulla. Pitää tutustua pikaisesti! Kiitos vinkistä ja ääreishauskasta blogista. Terkut rajan takaa Kaarinasta, T

  VastaaPoista
 2. Kiinnostaisi todella paljon löytää joku luottosiivooja! Opiskelun ja työn keskellä siivoominen on viimeinen asia jota haluaa vähäisellä vapaa-ajallaan kotona tehdä... En ole hoitovapaalla ollut mutta muuten keikkahommaa kyllä heittänyt: avustajan hommia, oikolukua, lastenhoitohommaa yms.

  VastaaPoista
 3. Siivousapu ja lemmikinhoitoapu olisi todellakin silloin tällöin kultaakin kalliimpaa. Ja itselläni on nyt hoitovapaalla ollut mahdollista tehdä etätöitä toimistotyöalalla kotoa ja se on tuonut niin piristystä areen kuin kukkaroonkin. :)

  VastaaPoista
 4. Kiinnostais! Varsinkin siivousapu ja miksei ipanoiden hoitoakin silloinkun kiireiset mummot ei ehdi.

  VastaaPoista
 5. Koiranhoitoapu kiinnostaisi. mummolta@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Koiranhoitoa, kunnollista siivousta (eikä sitä jokaviikkoista hutaisua), ikkunanpesua, niitä pieniä remonttiprojekteja jotka aina vaan jää, ikea-kasailuja (oma hermo ei kestä), kirpputorikamojen hinnoittelua, ja tietty sitä muksun hoitamista voisi joku nuori hyvinkin tehdä. Webbisivujuttuja ja viestintähommia tein itse hoitovapaalla. Unelmoin kyllä siitä, että joku suurinpiirtein desinfioisi meidän koirantassuisen ja maissinaksuisen kodin ��

  VastaaPoista
 7. Juurikin tuo siivous olisi ihanaa antaa välillä muiden hoidettavaksi :)
  T: Miukkis
  birgit82@suomi24.fi

  VastaaPoista
 8. Jos rahaa olisi enemmän, niin ilman muuta siivousapua haluaisin ja muuta korjausapua. Itse voisin tarjota vaikka vanhuksille atk-apua tms. Oonjustiina@ gmail.com

  VastaaPoista
 9. Oon tehnyt hoitovapaalla liikunnanohjaajan töitä ja se onkin toiminut hyvin! Voisin käyttää tätä palvelua sekä työntekijänä että -antajana, huippujuttu! Ja joulusiivousta, sitä kaivataan kovasti!

  VastaaPoista
 10. Kyllähän siivousapu olisi mahtavaa. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Mahtava sovellus! Me ollaan kesäisin työllistetty asuinalueen nuoria pienillä projekteilla, mutta tätä mahdollisuutta voisi kyllä käyttää vieläkin enemmän hyödyksi tämän sovelluksen avulla! Huippua, että joku on keksinyt tämän!!

  VastaaPoista
 12. Mahtava sovellus! Me ollaan kesäisin työllistetty asuinalueen nuoria pienillä projekteilla, mutta tätä mahdollisuutta voisi kyllä käyttää vieläkin enemmän hyödyksi tämän sovelluksen avulla! Huippua, että joku on keksinyt tämän!!

  VastaaPoista
 13. Kuulostaa hyvältä! Meillä on ensi viikolla tulossa toista kertaa siivooja freskan kautta (kiitos vaan alekoodista!). Oon vielä äitiyslomalla, mutta helmikuusta hoitovapaalla ja pahoin pelkään, että siivous jää taas kokonaan omille harteille. Olis kyllä kiva, jos vois palkata jonkun vaikka vaan pariksi tunniksi siivoamaan, auttaisi sekin jo paljon.

  VastaaPoista
 14. Olisipa ihanaa tuollainen siivousapu! kaskarei(@)outlook.com

  VastaaPoista
 15. Olen hoitovapaalla ja miettinyt, että mitäköhän töitä keksisi pariksi illaksi viikossa. Eipä ole tullut edes mieleen tämmöinen, että voisi vaikka jonku koiraa ulkoiluttaa. :) Itsellekin siivousapu tulisi tarpeeseen!

  VastaaPoista
 16. Kuulin toissapäivänä, että joulu on jo reilun kahden viikon päästä.
  T:neljän lapsen äiti

  VastaaPoista
 17. Siivousapu olisi ainakin näin sohvalta asuntoa silmäillen se akuutein apu. Eikä todellakaan minkään pikkulapsiajan vuoksi, vaan ihan puhtaan motivaation puutteen.
  Hoitovapaa-ajasta on kauan, mutta ravintola-alalla keikkatyö oli mahdollista ja jopa toivottavaa!

  VastaaPoista
 18. Hoitovapaalla työskentely oli haaveissa, mutta töitä ei omalta alalta löytynyt. Olisin mielelläni tehnyt iltaisin tai viikonloppuisin joitain tunteja töitä jo ihan vain ylläpitääkseni omaa osaamistani! Ja vaikka ehkä töitä olisi ollutkin tarjolla, niin monet työnantajat aristelevat palkata maidontuoksuista bakteerin kehittäjää tuntitöihin, kun eihän meistä äideistä koskaan tiedä olemmeko työkykyisiä sovittuna päivänä ;) pitkään olen myös nyt työelämässä pohtinut kotisiivoojan palkkaamista, ja miksipä se siivooja ei voisi olla paikallinen nuori vailla palkkaa ja työkokemusta! /Emmi

  VastaaPoista
 19. Kuulosti erittäin mielenkiintoiselta, käyn ehdottomasti tutustumassa, arki on tällä hetkellä haastavaa kahden lapsen kahden täysipäiväisen työssäkäyvän ja näiden kahden opiskelujen sekamelska... Apu olisi toisinaan enemmän kun tarpeen :) Itse opiskelun hoitovapaalla ripsiteknikoksi, tein noin kolme-neljä huoltoa viikossa niin talous pysyi jollain tavalla tasapainossa. Se oli myös omaa aikaa, sai rauhassa jutella ystävien ja tuttavien kanssa :)
  // Anu

  VastaaPoista
 20. Siivousapu kyllä kelpaisi! Näin opiskelijana, ei jaksa mitään suursiivouksia kovinkaan usein tehdä... janika.siren@hotmail.com

  VastaaPoista
 21. Siivousta ja lastenhoitoa nyt ainakin tulee mieleen. Itse mietin että voisiko yksinäisille vanhuksille toimia seurana lapsen kanssa. Saisi lapselle leikittäjää ja itselle sekä vanhuksille seuraa. Tästä en kyllä palkkaa tarvitsisi �� /Sini

  VastaaPoista
 22. No kyllä kahden lapsen ja koiran kanssa tämä koti on aika usein melkoinen kaaos. Nyt kun vielä olen osittain töissä ja osittain hoitovapaalla ei aikaa siivoamiseen jää. Myös koira voisi kiireisinä päivinä arvostaa pitkää lenkkiä..-Jenni

  VastaaPoista
 23. Hyvä, että on tulossa mahdollisuus toimia mokemmilla puolilla, sillä kummatkin kiinnostavat! Koiranhoitoapua kaipaamme ajoittain ja itse taas voisin ottaa keikkaa pian alkavalle hoitovapaalle. Olen tehnyt aiemmin jacteen edelleen nettisivuja sivutyönä.

  Eli Android-versiota odotellessa :)

  VastaaPoista
 24. Mä tein vaihtelevasti hoitovapaan aikana oman alani duunia, siellä omassa työpaikassani. Ihan kivaa vaihtelua niihin kotipäiviin ja sai pidettyä vähän sitä omaa osaamistaan muistissa ennen varsinaista töihinpaluuta. Se ei tuntunut sitten yhtään niin pahalta, kun työt taas alkoi.

  VastaaPoista
 25. Mielenkiintoisen kuuloinen sovellus. Tätyy tsekata. Aputarvetta olisi niin siivoukselle kuin pienille remppahommillekin./Eija L.

  VastaaPoista
 26. En ole hoitovapaalla tehnyt töitä - oma työ ei keikkatyöhön oikein soveltunut mutta mm. Lapsenhoitopalvelua käytin itse ja esim. Siivousapua olisin voinut käyttää useamminkin. Täytyy tutustua palveluun, kiinnostava konsepti.

  VastaaPoista
 27. Voi että, siivousapu olisi tosiaankin tervetullutta! Ja ehkä lastenhoitoavullekin voisi olla joskus tarvetta.

  VastaaPoista
 28. Todella hyvän kuuloinen palvelu! Siivousta ulkoistan mahdollisuuksien mukaan aina kun voin, nykyään voisin kyllä siivotakin jos joku veisi vaan lapset vaikka ulos tai mihin vaan :) Koiranhoitoapua voisin tarjota, olishan se hienoa jos siitä joskus maksettaisiinkin kun noita hoitokoiria pyörii jaloissa kuitenkin :)

  VastaaPoista
 29. Itse en tehnyt hommia hoitovapaalla, mutta mietin kyllä kaikenlaista. Yksi ajatus oli, että vannoutuneena jouluihmisenä menisin johonkin tavarataloon kiireapulaiseksi muutamaksi joulukuun illaksi! :) / Anu R.

  VastaaPoista

Hae