Mystinen taikatuoli puhututtaa: KUMMAN VÄRINEN TUOLI?

2.1.2017

Ostin viime viikolla meille uuden tuolin. Uuden, tai siis vanhan. Vintagen , tiedättehän. Se on samettinen ja siinä on puiset jalat. ...


Ostin viime viikolla meille uuden tuolin. Uuden, tai siis vanhan. Vintagen, tiedättehän. Se on samettinen ja siinä on puiset jalat. Myös käsinojissa on somat puuosat. Oikein kiva tuoli.

Kun bongasin sen vanhan tavaran kaupassa, se oli vihreä. Tumman vihreä, ihan selvästi.Tänään, kun katselin tuolia, tuoli näyttäytyi ruskeana. Aivan tuosta nuin vain vihreä tuolini oli muuttunut ruskeaksi. R u s k e a k s i.

En ollut uskoa silmiäni.

Tuijottelin tuolia eri kulmista ja ruskea se jumankauta oli. Raahailin eri kohtiin ympäri kämppää ja yritin selvittää, josko eri valossa tuolin väri olisi muuttunut. Mutta ei. Ruskeana pysyi.

Asiasta syvästi hämmentyneenä päätin tiedustella viestitse asiaa tarkkasilmäiseltä mieheltäni. Saisin ikään kuin tolkun mielipiteen pulmaani.

No, hyvinhän sekin sitten meni:


Jep. Hienosti.

Iltapäivällä, kun luonnonvalo oli lähes häipynyt ja olin sytyttänyt muutaman lampun päälle, tuoli alkoi näyttäytyä taas vihertävänä. (Tämän jännitysnäytelmän voi myös katsoa Snapchatistani @mammarimpuilee).

Ihan käsittämätönä. Olenko ostanut kameleonttituolin? Olenko tulossa hulluksi? Onko minulla jokin harvnaislaatuisempi värisokeus?

Vai onko kenties hallussani taikatuoli?

Uskon vahvasti viimeiseen vaihtoehtoon.

VAI: Voisiko tämä olla tämän vuoden Kumman värinen mekko -kohu? Vuoden kuumin somekohu: KUMMAN VÄRINEN TUOLI?


Ruskea! Ei vaan vihreä. Eiiiku ruskea... ei vaan vihreä.

Ai että.

Mind blowing, eikö?

You Might Also Like

3 comments

 1. Ja kuitenkin niin musta. Eikun ruskea. Vai sittenkin vihreä.

  VastaaPoista
 2. Näyttää kyllä ihan siltä, kuin kuvissa olisi saman mallin eri väriset tuolit. Snäppejäsi katsellessa olin ihmeissäni, sillä tuoli oli mielestäni selkeästi ruskea enkä osannut kuvitella miten siitä saisi vihreän :D Kaupasta otetun kuvan jälkeen ymmärrän pulmasi, vihreältähän se siinä näyttää!

  VastaaPoista
 3. Uu! Jännittävää! Tykkään kumman värisistä jutuista! Kaveri osti kerran maitosuklaanruskeat tennarit loisteputkivalaistusta kaupasta. Päästiin ulos, ja ne oli armeijanvihreät. Vai menikös se toisin päin? No, hullu juttu kuitenkin. Ja sit on se timantti, aleksandriitti, joka vaihtaa väriä luonnovalossa. Ihana ajatus.

  Mutta toisaalta se on ihan luonnollista: Itsekin vaihdan olomuotoa luonnonvalossa. Pimeässä musta tulee mörkö.

  VastaaPoista

Hae