TOP5 aviomiesten pieleen menneet kauppaostokset

Muistatteko, kun taannoin laitoin kuvan munakoisosta, joka mieheni mukaan oli kesäkurpitsa? Pyysin mieheltäni, että ostaa kesäkurpitsaa kaup...

Muistatteko, kun taannoin laitoin kuvan munakoisosta, joka mieheni mukaan oli kesäkurpitsa? Pyysin mieheltäni, että ostaa kesäkurpitsaa kaupasta, mikä hänen päässään kääntyi munakoisoksi. "Same same, but different", tiedättehän.

Kuva keräsi sekä Facebookiin että Instagramiin teiltä hauskoja kommentteja, joissa kerrottiin, mitä kaikkea teidän puolisonne ovat ostaneet kaupasta niin sanotusti päin honkia – jos sallitte ilmaisun.Tässä lukijoiden miesten top 5 pieleen menneet kauppaostokset:

1. Pyysi jauhoisia perunoita.

Sai perunajauhoja.

2. Pyysi terveyssiteitä.

Sai inkontinenssisuojia.

3. Pyysi salaattia.

Sai kaalin.

4. Pyysi kermaviiliä.

Sai jugurttia.

5. Pyysi suklaata ja banaania.

Sai suklaabanaaneita.


Lisäksi aviomiehillämme tuntui olevan muitakin elintarvikkeisiin liittyviä hahmotuseroja:

– Mun aviomies ei ymmärrä PARSAN ja KUKKAKAALIN eroa.Emmi Nuorgam

– Mun miehen mielestä maissit on "niitä keltasia papuja", purjo on sen mielestä sama ku selleri tai joku vihannes ("ai onko se sipuli?!") ja palvikinkkua/kalkkunaleikettä se nimittää makkaraksi. –Hanna

– Mun mies osti perunoita ja tarrassa luki tomaatti.Mutsihoitaa.

Hahhaha! Ihanaa! Tässä täytyy olla sama, kuin väreissä? Kun naisilla on turkoosi, peessi, persikka ja lohi, miehillä ne on sininen, ruskea, punainen ja punainen.

Kiitos kaikille kommenteista! Niin parhaita! Jatkossa laitetaan niille kuvallisina kauppalistat?


Täällä muuten myös yksi meidän aikaisempi kauppalistan tulkintaero.

You Might Also Like

6 comments

 1. Mjoo-o, olen pikku hiljaa alkanut ymmärtää miksi toiset tosiaan piirtää kauppalistan. Toisaalta mun miehelle myös moni muu asia on "same same, but different". Esim gouda = doula. Olisipa mielenkiintoista palkata avustaja mukaan synnytykseen ja lopulta löytää itsensä salista juustopalan kanssa.

  VastaaPoista
 2. Hauska lista! Meillä toisinaan jokin pyydetty tuote uupuu, koska "sitä ei löytynyt mistään" ;)
  http://westendmum.fi

  VastaaPoista
 3. Jos miehen pitää hakea kaupasta jotain vähän eksoottisempaa (kuin peruna), niin mä otan valokuvan kotona olevasta tyhjästä pakkauksesta ja lähetän miehen kännykkään. Okei, kesäkurpitsan kuorista ei ehkä saa kovin edustavaa kuvaa ;-)

  Tulee vaan mieleen semmonen sarjakuva, jossa Wagner menee Alkoon ja pyytää pullon viiniä "Punaista vai valkoista?" kysyy myyjä johon Wagner:"Ei väliä, se tulee muijalle." :-D

  VastaaPoista
 4. Ahhahhah!! :D nämä on hauskoja! Voisi toki mennä toisinkin päin (ehkä?). Meillä joskus mustimpina vauva-aikoina, kun kaikki olivat vähän tööt oli maidonkin saaminen kaupasta kotiin vaikeaa. Kauppalapussa luki maitoa. Kotiin sain vauvojen korvikejauhepaketin. Melkein itkin. Enkä kokeillut sitä kahviin. Varmaan oliskin ollut ihan hyvää, mutta ne sumeat aivot ei tykänny soveltaa tai kyennyt luoviin ratkaisuihin. Nykyään kauppalapussa lukee maito, kahviin, ihan tavallinen. Siellä voi lukea myös kreikkalainen jukurtti, ei bulgarian tai turkkilainen. Voi, ei flora. Jne.

  -jules

  VastaaPoista
 5. Heh, yks mun miespuolinen kaveri meni ostamaan itelleen maitokahvia ja palasi kahvimaidon kera. Vähän aika hörppi kummastellen kunnes tajusi :D

  VastaaPoista
 6. Asun Saksassa, mies saksalainen. Kirjoitin ostoslistaan "mayo" (eli majoneesi). Mies tuli kotiin ja nosti kauppakassista mango-hedelmän pöydällä.
  minä"miksi ostit mangon?"
  mies"sä olit kirjoittanut mango lappuun"
  minä"mä olen mangolle allerginen, miks olisin semmosta halunnut? en varmaan oo kirjoittanut. näytä lappua."
  "Mayo" siinä luki, eikä mango. mies mumisi jotain epäselvästä käsialasta.
  Tälle nauretaan aina välillä ja myös ytävät heittää läppää onko mies taas tuonut mangoa kaupasta. :D

  VastaaPoista

Hae