Uusi pähkinä purtavaksi: Oletko varma, että tiedät tämän tunnetun blogin nimen?

11.1.2017

MTV3-uutissivulla on jo parina päivänä ollut kutkuttelevan jänniä arvoituksia suomalaisista elintarvikebrändeistä. Ensimmäinen sai alkuns...

MTV3-uutissivulla on jo parina päivänä ollut kutkuttelevan jänniä arvoituksia suomalaisista elintarvikebrändeistä.

Ensimmäinen sai alkunsa Äitylit... anteeksi ÄiTyLIt-ryhmässä esitetystä arvoituksesta ja toinen ilmeisesti oli ihan MTV3:n tutkivan journalismin osaston oma keksintö."Fazerin Parhaat vai Fazerin Parhain?" kysytään arvoituksellisesti kuvatekstissä.

No, vastaushan on Fazerin Parhain. Moni, allekirjoittanut mukaan lukien, olisi arvannut nii-in väärin.

Toinen, niin ikään hyvin arvoituksellinen pähkinä oli "sinappi, joka tulee turusta, mutta mikä on tuotteen virallinen nimi?"
Tässäkin allekirjoittanut ja ilmeisesti valtaosa väestöstä meni lankaan ja olisi väittänyt tämän turkulaisen sinapin nimen olevan Turun Sinappi, mutta niin vain olimme väärässä kaikki tyynni: Sinapin nimi on Turun Sinappia.

"Ei, se ei ole Turun Sinappi, vaan Turun Sinappia! Muistitko sinä, että nimeen kuuluu tuo viimeinen a-kirjain?" hihkutaan MTV3:n sivustolla.

Ai että. Onhan se hauskaa.

Mutta ei tässä vielä kaikki!

Ilmeisesti turkulaiset ovat kaiken kaikkiaan hyvin vaikeaa ihmistyyppiä, sillä myös eräs tunnettu ja hyvin suosittu turkulainen blogi aiheuttaa jatkuvaa päänvaivaa väestön keskuudessa.

Joten:


Uusi pähkinä purtavaksi: Oletko varma, että tiedät tämän tunnetun blogin nimen? 
Yllättävän moni vastaa väärin!


Onko se:

a) Mamma rimpuilu?
b) Mamma rimpuloi?
c) Mamma rimpuilee?
d) Mamma ripuloi?

On muuten paha!

Tässähän menee itsekin ihan sekaisin. Mikä se oikein on?! 


You Might Also Like

4 comments

Hae