Luonnollinen välipalaherkku, joka vetoaa kuoseillaan lapsiin!

14.6.2017

Kaupallinen yhteistyö. Suomen Blogimedia ja Fruitfunk.  Asioita, joita olen vanhempana odottanut: 1. Itsestään heijaavat lastenv...

Kaupallinen yhteistyö. Suomen Blogimedia ja Fruitfunk. 

Asioita, joita olen vanhempana odottanut:

1. Itsestään heijaavat lastenvaunut

2. Terveellinen herkku lapselle, joka ei näytä terveelliseltä.

Ja arvatkaa mitä! Nyt niitä on kaupoissa. Viimeksi mainittuja, siis.

Luulen, että en ole ainoa vanhempi, joka on saanut huomata, että kaupan kaikki terveelliseltä näyttävät pähkinämixit ja hedelmäjuttuloiset, ei aivan ole aina yhtä houkuttelevia vaihtoehtoja lasten mielestä, jos rinnalla on Ryhmä Hau -koristeltu yllätysmuna tai Angry Birds -karkkeja. 

Onkin mielestäni puhtaasti nerokasta (tähän se Dr Evilin muahhahaha-nauru), että on hoksattu paketoida terveelliset naposteltavat lapsia viehättäviin ihanan kaupallisiin paketteihin. 


Fruitfunk hoksasi tämän tarpeen ja paketoi hedelmistä ja vihanneksista tehdyt, sokeroimattomat välipalaherkut meidän lapsia kovasti viehättävään muotoon: Löytyy niin Frozenissa, Carseissa, Minioneissa ja Ryhmä Hau:ssa. Makuja on omenaa, banaania ja mansikkaa, välipalapatukasta pussukoihin.

Pienille lapsille uppoo helposti usein tällaiset hedelmähyveet, mutta vähän jännitti, miten jo muutaman kerran karkin makuun päässyt esikoinen suhtautuisi näihin. Ei tarvinnut sitten enää miettiä, kun kaveri oli avaamassa viidettä pussukkaa kuvausten yhteydessä ja olisi vielä jatkanut, jos en olisi rauhoittanut tahtia.

Ovelana kettuna lykkäsin vielä kummipojan perheelle paketin ja käskin maistamaan. Toisen paketin vein Hannen lapsille ja pyysin mielipiteet herkuista. 

Lopputulema: viisi kuudesta lapsesta tykkäsi!


Keksin siinä eri lapsille maistattaessa myös, että Fruitfunkit ovat varsin oivallisia viemisiä vaikka synttärinä päiväkotiin tai tarjottavaksi lastenjuhlilla! Ne ovat luonnollisuutensa lisäksi gluteenittomia, vegejä, laktoosittomia, eikä niihin ole lisätty sokeria, joten ne sopivat valtaosalle lapsista.

Fruitfunk-välipalat ovat saatavilla S-ryhmän myymälöistä ja löytyvät pähkinöiden ja kuivattujen hedelmien joukosta. K-ryhmän valikoimaan tuotteet tulevat syyskuussa! 

Jos et meinaa löytää tuotteita, kannattaa kysäistä kauppiaalta! Ne on aika hämääviä kaikessa "piilotetussa terveellisyydessään"!

Tsekkaa myös mun somearvonta, jossa voit voittaa kuukauden välipalaherkut!

You Might Also Like

3 comments

 1. Nää on tosi hyviä! Mutta onko todella terveellisiä? Kalorimäärä lähentelee karkkipussin kalorimäärää (siis 100 g tasolla jos vertaa)...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tuota, jos tosiaan syö näitä 100 grammaa, niin kaloreita saa päälle 300, eli aika lähelle yhden aterian verran. Tuollaisessa banaanin makuisessa annospussissa, eli 16 gramman pussissa on 51 kaloria. Pinjansiemenissä on yli tuplat enemmän sadassa grammassa kuin näissä. Avokadossa kaksi kolmasosaa sadassa grammassa näistä. Acai-marjoissa ja chia-siemenissä lähes tuplat näihin nähden. Ja niin edelleen. Vaikkei nämä Friuitfunkit superfoodia olekaan, kuten esimerkeissä, terveellisyys ei liene yhtä kuin kalorit, eikä asioita syödä aina sataa grammaa? :)

   Poista
 2. Nyt pyydän heti aluksi anteeksi pilkun---ntaa, mutta koska olen todennut sinut mitä ilmeisimmin huumorinaiseksi, rohkenen tämän tehdä.
  "Terveellinen herkku lapselle, joka ei näytä terveelliseltä" -lause sai minut hörähtämään :D Ettäkö lapsi ei siis näytä terveelliseltä? Vai eiku hä?

  Onneksi kuitenkin ymmärsin mitä ajoit takaa, ja näin ollen tämä kommenttini on ylipäätään turha :D

  VastaaPoista

Hae