Neljä yötä matkaan

7.3.2018

Kaupallisessa yhteistyössä  Plan International Suomi . Neljä yötä Ugandaan lähtöön! Viisumit on haettu, rokotteet otettu, rinkka etsitty ...

Kaupallisessa yhteistyössä Plan International Suomi.

Neljä yötä Ugandaan lähtöön! Viisumit on haettu, rokotteet otettu, rinkka etsitty vintiltä ja ajatukset jo kovasti matkassa.

Vain kumpparit on ostamatta. Kyllä, kumpparit! Näin maaliskuussa Ugandassa on sadekausi aina toukokuulle saakka, joten hellevaatteiden sijaan varaudumme vähän kosteampiin keleihin.

Matka Ugandaan kestää noin 12 tuntia. Lennämme Dohan kautta, josta matka jatkuu Kampalaan. Tarkkaa matkaohjelmaa emme vielä tiedä, mutta yövymme ilmeisesti joka yö vähän eri paikoissa.


Mahdollisesti Ugandaan matkaaville muuten vinkki, jonka opin vasta: Ugandan šillinkejä ei saa vaihdettua Suomesta, vaan täältä kannattaa vaihtaa eri kokoisia Ameriikan dollareita mukaan ja vaihtaa vasta perillä šillingeiksi.

Muita pakollisia asioita Ugandaan matkatessa on tietysti viisumi, mutta myös todistus keltakuumerokotteesta.

Mutta tässäpä nämä, mitä tiedämme tähän mennessä! Matkan jälkeen kirjoitamme lisää tästä matkasta ja tietysti Planin työstä siellä.

Jos haluat seurata matkaa jo lähes livenä, ota seurantaan meidän kaikkien somekanavat! Varsinkin Instagram-storiesin puolelle päivitämme ahkerasti reissumme kuulumisia.

Minun Instani löydät @mammarimpuilee, Sadun @satu_reykjavik ja Hannen @valeaiti. Planin Instagram-tunnus on @plansuomi

Ja hei! Hienoja uutisia! Olemme saaneet kerättyä lasten koulutarvikkeisiin jo vähän alle 1400 euroa! On pakko jo tässä kohtaa sanoa suuri kiitos kaikille lahjoittaneille! Olen todella otettu ja iloinen, että olette lähteneet näin hienosti mukaan.

Ostamme koulutarvikkeet paikan päältä ja viemme ne siellä kouluihin. Täällä lisää Ugandan matkastamme. Mukaan lähtee meidän kolmen tyttöjen oikeuksien tukijan lisäksi Planin neljä työntekijää. Yhdessä paikallisten työntekijöiden kanssa kierrämme Planin kohteita.

Täällä Satun uusi postaus aiheesta ja täällä Hannen!

Lue myös:

You Might Also Like

1 comments

Hae