Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kuva-arvoitus

26.4.2014

Viikonlopun kuva-arvoitus: mitä meillä treenataan? ***** Viiden pisteen vihje. Näillä välineillä: Joko arvasit? *** ...

Viikonlopun kuva-arvoitus: mitä meillä treenataan?

*****

Viiden pisteen vihje.

Näillä välineillä:


Joko arvasit?

***

Kolmen pisteen vihje. 

Tältä se näytti:

Joko?

*

Yhden pisteen vihje.

Tämä ei ollut lopputulos...

...vaan tämä:
Rusinat pullasta niin sanotusti.

Ei menny vielä(kään) ihan nappiin, mutta edistystä oli se, että ensimmäistä kertaa viikkoihin jäbä istui siinä mielellään (viihdykkeillä oli osuutta asiaan).

Piirroskuvat ihanasta Leslie Patricellin Potalla-kirjasta.

Mitäs sitten keksitään? Oikeilla jäljillä? 


You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Haha :) Mut hei teillä ollaan pidemmällä treeneissä kuin meillä pojan kanssa oltiin tuon ikäisenä! Mä en osannut opettaa eikä lapsi suostunut potalla istumaan. Niinpä jätettiin treenaamiset kokonaan väliin ja katottiin, tulisko halu ja taito itsestään vähän myöhemmin ja tulihan se. Reilu 2v oli kokonaan kuiva. Patience. Kyllä se siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, mulla alkaa heti soimaan Take Thatin Patience-biisi päässä :D Se onkin ehkä hyvä tunnari meidän treeneihin!

   Joo, ei oo mitään hätää, kyllä se sieltä tulee. Mä just kuulin kun kaverin kuukauden vanhempi jo pissaa pottaan (ja puhuu, mikä nyt ei sinänsä liity tähän hommaan) ja ajattelin että eeeeen geestä, yritetäänpä uudelleen. Mutta se on päiväkodissa, missä kuulemma tädit on treenanneet johdonmukaisesti ja ahkerasti (toisin kuin minä), joten ehkä silläkin on osuutta asiaan. Hiukan kätevä hei tommonen, pitäiskö itsekin harkita päivähoitoa – nehän tekee puolet sun duunista! ;)

   Poista
 2. :D Tuo kirja :D Oli talvella meillä kirjastosta lainassa, pojasta parasta "ooh, Tattadadaaa!" ja naurunremakka päälle. "minä tein sen!" ounou. Tuli ehkä luettua liika monesti. :D Hyvä viihdyke tuo kirja oli potalla. Vaan eeipä siitä pottailusta toinna ressata. Meilläkin pidettiin tässä välillä harjoituksista taukoa, sitten taas alettiinkäydä ja poika teki potalle sekäettä. Vaan nyt vaan riekkuu potalla käydessään eilkä tee mitään kun kujeilee vaan, oisko sitten taas tauon paikka.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahah! Tuo on kyllä ihana kirja! Ei me stressata, kesäkin on edessä, jolloin tuo treenaus saattaa muuttua helpommaksi vielä! :)

   Poista

Hae

 

 

Ruokablogien kärki