Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Seitsemän ikääntymisen merkkiä

2.4.2014

Minulla ei ole ikäkriisiä. Ei ole. Otsajuonteet ja silmäpussit ovat vain hauska mauste muuten niin nuorekkaaseen olemukseeni. Ne kertovat nä...

Minulla ei ole ikäkriisiä. Ei ole. Otsajuonteet ja silmäpussit ovat vain hauska mauste muuten niin nuorekkaaseen olemukseeni. Ne kertovat nähdystä elämästä ja... äääh, vitut. Nuoruus on ohi ja kaikki kauneus katoaa ja vatsanahka roikkuu ja kaikki vihaa mua! 


Okei pikkasen meni yli.

Otsaryppyjen lisäksi, myös muutama muu seikka on vahvistanut ajatustani ikääntymisestäni siitä, että enää ei olla ihan teinejä. 

1. Täysi-ikäistyminen jo markka-aikana.
Oikeesti, kuinka moni tämän päivän nuori edes on pidellyt käsissään markkoja ja meitsi sentään on ostanut ekat kossuvissyni markoilla. Huhhuh.

2. Ensimmäinen työhakemukseni on kirjoitettu kirjoituskoneella.
Tähänkin sopii sama, että oikeesti, kuinka moni tämän päivän nuori edes tietää, miten kirjoituskone toimii? "Mikä tää on?!" kysyi pieni kummityttöni kirjoituskoneen nähdessään. Että huhhuh tähänkin.

3. Käytän 70 euron silmänympärysvoidetta.
Tosin ostin sen laivalta ja maksoin vain 45 euroa.

4. Kun tulen kotiin, haluan välittömästi oloasun päälle.
Pakko ottaa heti kaikki puristavat ja liian fiinit vaatteet pois ja saada vaihdettua risaiset pötköleggarit ja lösöpaita päälle. Kiristävät vaatteet ei ehkä liity silti ikään, vaan plösöyteen naisellisiin muotoihini.

5. Tiedän Tähdet tähdet -ohjelman kaikki biisit.
Niin, olivatpa ne sitten oopperaa, Sata salamaa tai räppiä, meitsi tuntee. Moniko teini tuntee koko skaalan? Tosin tämäkään ei liity välttämättä ikään – saatan olla vaan tosi kylttyrelli muija.

6. Joudun käyttämään huultenrajauskynää.
Muuten karkaa. Siis puna. Okei, joskus virtsakin. 

Ja viimeisenä, mutta pahimpana: 

7. Jesse Kaikuranta
Huomaan hyräileväni lintubiisiä ja sitä Järjetöntä rakkautta. Mutta pitäväni en myönnä. Ja perun myös sanani tuosta virtsasta.

Nuoruuteni lähde.


You Might Also Like

12 kommenttia

 1. Haha, just hyvä!

  Huomaan muuten liikkuessani kaupungilla että päivittelen jo tätä nykynuorisoa. "Ei meillä vaan meidän lapsuudessa ollut sitä ja tuota ja tätä..". Ja olen alkanut lämpenemään äitini ehdottomille vaatteille. Jaiks!

  VastaaPoista
 2. Ähää, oot niin hilpee! :D Pitääkin ruveta muuten lukijaksi, eikä vain kirjanmerkkien kautta silloin tällöin kurkkia. ;)

  VastaaPoista
 3. Hihii! Olet niin hauska. Voisit olla siinä Siskonpeti-sarjassa juttuinesi. :)

  VastaaPoista
 4. Huultenrajauskynä.
  :)

  Jatkan tänne meitä yhdistävän hottikseen liittyvästä asiasta. Mulla on edelleen useampi jakso Harveytä. Ja mietin et voinko tuhlata ne katsomalla niitä mieheni kanssa vai olisiko syytä varata niitä siihen omaan aikaan ja huokailla rauhassa sydän läpättäen..?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just se :)

   No siis tietysti yksin! Ei miehiä pilaamaan sun ja Harveyn hetkeä ;)

   Poista
  2. Tietysti. <3

   H4eva (päätin tehdä nimimerkin, että tiedät mut ens kerralla.)

   Poista

Hae

 

 

Ruokablogien kärki