Vaikken minä koskaan mitään

5.5.2015

Hymytyttöpatsasta en saanut minään vuonna. En päässyt edes ehdolle. Tanssikisassa unohdin itsetekemäni koreografian ja hävisin. Ala-asteen ...

Hymytyttöpatsasta en saanut minään vuonna. En päässyt edes ehdolle. Tanssikisassa unohdin itsetekemäni koreografian ja hävisin. Ala-asteen hiihtokisassa olin kolmas ja sain mitalinkin, mutta vain, koska osallistujia oli vain kolme. Kolmevuotiaana voitin kyllä yhdet juoksukisat, mutta niissä toinen kilpailijoista lähti juoksemaan väärään suuntaan ja kolmas jäi tököttämään paikoilleen.


Ässä-arvoista en koskaan voita mitään ja lotota en muista. Kerran voitin lähikaupan arpajaisissa, mutta sekin oli joku lippu Tsekki–Slovakia-peliin, eikä semmonen ketään kiinnosta. Metrikuusnelosta ei missikisoihin olisi kelpuutettu, ja matikkakisoihin ei laskupäätä ollut. Edes tanssiaisten prom queeniksi en koskaan päässyt. Ehkä, koska ei edes asuttu siellä Ameriikassa, missä niitä valitaan.

En minä koskaan mitään voita. 

Mutta äänestä nyt. Vaikka säälistä. Tuolla:


Minun piskuinen blogini on ehdolla lifestyle-kategoriassa. Koska tää on niinku mun life ja oon niin älyttömän style

Jos voitan, lupaan itkeä ja haluta maailmanrauhaa. 

You Might Also Like

19 comments

 1. I feel you! Ihan ku oisit itse kirjottanut (mutta hauskemmin). Näin loistavalla myyntipuheella on pakko käydä äänestää. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voittajaksi syntynyt, kato! :D Kiitos äänestäsi! <3

   Poista
 2. Sait mun äänen hani! <3 Ja ihan vaan siitä syystä, että oot paras :)

  VastaaPoista
 3. Äänestin! Sulla on niin hauskalla ja rennolla otteella kirjoitettu laifstail-ploki että! T. Tiinahema

  VastaaPoista
 4. Äänestin! Nyt peukut pystyyn ja voittoa kohti!! ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos! Epäilen voittoani, mut en pane pahakseni jos niin käy! :)

   Poista
 5. Äänestin sua, koska olet hauska :) (Ja ylipäätään äänestin, koska haluan voittaa sen Arabian kattauksen!)

  VastaaPoista
 6. Äänestin. En niitä muita blogeja ole edes lukenut, mutta ei tarvitse, koska ne ei voi olla tämän hauskempia. Sitäpaitsi täältä oppii turkua, luulenpa nyt tietäväni mikä on "pulsu" ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ui ui, mitä kohteliaisuuksia! Kiitos! Ja onko pulsu turkua? Hahha, mahtavaa! Oon niin syvällä turkulaisuudessani, et en ees tajua!

   Poista
 7. Äänestin. Ihan vaan sen takia kun kirjoitat niin hauskasti aiheesta kuin aiheesta, monesti on saanu yksinään nauraa ääneen blogisi ääressä (muun perheen kattoessa että nyt se tais seota lopullisesti ;) ) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuhannesti! Upeeta kuulla, että naurattaa! Ja pahoitteluni, jos perheesi passittaa sut pehmustettuun huoneeseen! ;)

   Poista
 8. Oot niin kuumaa kamaa että todellakin äänestin! :)

  VastaaPoista
 9. No todellakin oisin käyny äänestään, jos oisin tällaisesta tiennyt aiemmin! Jos joku blogi saa tietokoneen edessä istuvan väsähtäneen mammam räkänauramaan, on se ehdottomasti voittajakamaa!

  -Riikka

  VastaaPoista

Hae