Muutama huomio lenkkeilystä

11.7.2015

Okei, muutama huomio lenkkeilystä: - Ei kannata juosta täysillä. Sittenkään . On yllättävän paljon mukavampaa ottaa iisisti ja nauttia ...


Okei, muutama huomio lenkkeilystä:

- Ei kannata juosta täysillä. Sittenkään. On yllättävän paljon mukavampaa ottaa iisisti ja nauttia siitä hommasta. Veren maku suussa ei ole pakollinen maku.

- Älä ajattele, mitä muut ajattelevat. Menee vallan hengitysrytmit sekaisin, jos alati kelaa, että nauraakohan noi mun läskiperseelle tai löllömahalle.

- Kannattaa mennä nätille seudulle. Vaikka sitten autolla, kuten meitsi eilen teki. Junaradan vierusta tai betoniviidakko ei ole yhtään niin miellyttävää miljöötä kuin vaikkapa kansanpuisto ja rantsu.

- Voi olla harmillista huomata, että olet umpikujassa, ja välttyäksesi juoksemasta samaa reittiä takaisin, sinun pitää mennä vähän metsän läpi, vähän autotiellä ja vähän pellolla löytääksesi uudelleen kävelytien. Suunnittele siis edes vähän sitä reittiä.

- Ei kannata ajatella, miltä ne tulokset ja matkat näyttävät datana. Ihan saa vaikka pysähdellä ottamaan kuvia ja nauttimaan huudeista, jos siltä tuntuu. Se ei kamalasti pahenna sitä tulosta – jota kukaan muu kuin sinä edes näkee.


- Ja hei, myrskyn (uhan) jälkeen on poutasää! (Huomasittehan sateenkaaren?)

Peeäs. Pidin lupaukseni

You Might Also Like

0 comments

Hae