Tyypit maalla. Mukana myös Usko

Olipa kerran kolme tyyppiä. Yksi pieni ja kaksi isompaa. Eräänä päivänä he matkasivat maalle. Maalla oli lampaita, viiriäisiä, koiria ja pu...

Olipa kerran kolme tyyppiä. Yksi pieni ja kaksi isompaa. Eräänä päivänä he matkasivat maalle. Maalla oli lampaita, viiriäisiä, koiria ja pupuja. Ja trampoliini ja traktoreita ja mönkijöitä. Pienin tykkäsi eniten edellä mainituista. Toinen isommista oli valmis adoptoimaan yhden lampaan vauvan. Karitsan. Lisäksi sen ääni nousi kummasti oktaavilla – ellei parilla – aina kun se silitti sitä karitsaa. Myös koirat, pupu ja viiriäiset aiheuttivat moista ylä-ääntä. Ei liene epäselvää, miksi pienin tyyppi pitää korkeaa "aa"-ääntä eläimiä nähdessään. Mistä lie oppinut.


Karitsan nimi on Usko. Minä menetin hänelle sydämeni. Totesin miehelleni kotona nukkumaan mennessämme, että ottaisin Uskon viereeni, jos se olisi täällä. Kohta mieskin muisti, ketä Uskolla tarkoitin. Otimme koirat korvikkeeksi viereemme – olivathan ne Uskon kanssa samankokoisia.

Ajattelin ehdottaa taloyhtiöllemme, jos voitaisiin majoittaa Usko piharakennukseen. Aikaisemmat ehdotukseni kanalasta tai vuohesta eivät ole menneet läpi, mutta uskon että Usko (if you'll pardon the pun) saattaisi onnistua. Toiveikkaana odottelen seuraavaa kokousta. Aion tehdä lobbausta siihen asti postilaatikoilla, hiekkalaatikolla sekä pyörätelineiden luona.

Seuraavaksi sata kuvaa Uskosta. Mukana myös video:Uskon vartija.
Titu titi tuuu, inana Usko

Tässä on Uskon mutsi. Se ei ehkä olisi mun antanut viedä Uskoa.


Usko ja sen tuleva äiti.


Ja katsokaa, mitä tuliaisia viiriäiset antoivat! No ei oikeesti, isäntäväki ne antoi (kiitos, kiitos kiitos!). 


Lopuksi vielä yksi video Uskosta. Hän kuopii.Ihana vierailu maalla, mikä ei helpottanut maatilakuumettani. Kiitti minizoolandian pitäjille, että saatiin tulla kyläilylle!


You Might Also Like

10 comments

 1. Suloinen usko ja ihania viiriäisenmunia :) Teillä on vietetty oikein laatuaikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Usko on ihku! Ja munat oli hyviä, paistoin aamupalaksi muutaman :)

   Poista
 2. Voi mikä suloinen Usko. Minäkin haluan yhden Uskon.

  VastaaPoista
 3. Voi ei miten pieniä ja suloisia otuksia vilisi koko teksti:D

  VastaaPoista
 4. Voi iih, tännekin sopisi yksi Usko!! :)

  VastaaPoista
 5. Onko teillä bordercollie? Ne on aika sympaattisia, olin tosi pitkään ajatellut, että joskus vielä otan sellaisen. (Mutta sitten otin kettuterrierin, koska se kuitenkin oli enemmän mua. Luupäinen.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Ei oo, meillä on kaksi italianvinttikoiraa. Nuo oli maatalon koiria! :) Ne on kyllä tosi symppiksiä. Ja tottelevaisia! Toisin kuin nää vinttikoirat ;)

   Poista

Hae