Väärinymmärretty kohmelo

Pysäyttäkää painokoneet! Monia vapun juhlijoita on varmasti askarruttanut, mistä väsynyt, alavireinen ja höveli olo saattaa johtua vappupäiv...

Pysäyttäkää painokoneet! Monia vapun juhlijoita on varmasti askarruttanut, mistä väsynyt, alavireinen ja höveli olo saattaa johtua vappupäivänä. Nokkelimmat pikku kakkapeput saattaisivat tuumata madaltuneen mielentilan ja huteran olotilan johtuvan alkomahoolin viihdekäytöstä. 

Suurten kansainvälisten tutkimusten... oman empiirisen tutkimukseni mukaan, moinen olo ei johdukaan alkoholista. Eilen autolla liikenteessä olleena, alkoholia pisaraakaan nauttimatta, voin iloksenne todeta, että tuon ihastuttavan väsyneen hailakan olomuodon voi saada ilmankin! – Valvomisella! Jippii! 


Unohda siis kaljoittelut, skumppahumpat ja siideripissistelyt: Valvo syyttä aamuviiteen ja herää kahdeksalta! Näin sinäkin voit saada oman pikku vappukrapulasi – ja aivan ilmaiseksi! Jotta hassunhauska olotilasi olisi taattu, voit heräillä varmuuden vuoksi tunnin välein.


Luuletko siis vielä, että krapulasi johtuu alkoholista? Höpsistä pussiin! Darraan ei vaadita tippaakaan alkoholia. Vain huonot yöunet (ja huonot läpät). 

Jos pomo huomenna töissä nillittää kankkusen jälkihöyryistä, voit aina vedota nukkumattomuuteen. Näytät vaikka tämän. Paitsi jos sillä toimii hajuaisti. Sit oot liemessä.

Hyvää yötä!You Might Also Like

0 comments

Hae