Tapansa kullakin

12.7.2014

Lapsella on tapoja, jotka toistuvat päivittäin. Toiset jopa kymmeniä, ellei satoja,  kertoja  päivässä. Ne ovat tavallaan ihan harmittomia, ...

Lapsella on tapoja, jotka toistuvat päivittäin. Toiset jopa kymmeniä, ellei satoja, kertoja päivässä. Ne ovat tavallaan ihan harmittomia, mutta joskus tuntuu, että niitä ilmankin voisin elää. 
Annan muutaman esimerkin:

- Maidon kaataminen mukista tai maidon hölskyttäminen nokkamukista ympäri lattiaa, pöytää, sohvaa... Sama pätee myös veteen, mutta se ei harmita äiti-ihmistä niin paljon.

- Unilelujen ja petivaatteiden poisheittäminen sängystä joka kerta heräämisen jälkeen. Jopa alulakana kiskotaan irti ja nakataan laidan yli.

- Kaiken löytämänsä ruoan syöttäminen koirille. Ja jos ruokaa ei koirille syötettäväksi löydy, siitä kiivastuminen.

- Sohvatyynyjen ja vilttien heittäminen sohvilta lattialle nanosekunti sen jälkeen, kun ne on siihen nostettu. 

- Ruokalautasen lattialle kippaaminen tai heittäminen heti ja varoittamatta, kun vatsa on täysi, eikä ruoka enää maistu. Toisinaan se tehdään, vaikka vatsa ei olisikaan vielä täysi tai ruoka maistuisi.

Kaikki edellä mainituista on tietysti taaperon mielestä maailman hauskimpia juttuja. Mutta ihan aina ei äidin huumori riitä. Varsinkaan, kun maailman hauskin juttu toistuu neljännenkymmenennen kerran päivän aikana.

Mutta kaikki loppuu aikanaan? Ööh...


Kuva on taaperosta sisustamassa.

You Might Also Like

0 comments

Hae