Pikavisiitti Perheiden taiteiden yöhön

Turussa vietetään parasta aikaa Taiteiden yötä. Entisen synnytyssairaalan tiloissa, Perhetalo Heidenekissä järjestettiin t...


Turussa vietetään parasta aikaa Taiteiden yötä. Entisen synnytyssairaalan tiloissa, Perhetalo Heidenekissä järjestettiin tänään alkuillasta Perheiden taiteiden yö. Ohjelmassa oli ainakin Turun Suzukikoulun (joo, ei liity mopoihin) musisointia, aarteen etsintää, jumppaesitystä, temppurataa, askartelua ja perheet pääsivät tietysti taiteilemaan liiduilla pihan asfalttiin. Pihalla oli niin lettu- kuin makkaratarjoiluakin.

Porukkaa oli kokoontunut reilusti, eikä sisällä mahtunut edes paikoittain kävelemään. Meidän vierailumme jäi odotettua lyhyemmäksi taaperon ollessa pitkän ja aktiivisen päivän väsyttämä. 

Vaikka tarjolla olisi ollut monenlaista aktiviteettia ja ihmeteltävää, taaperon mieluisimmaksi taiteenlajiksi valikoitui – yllätys yllätys – liukumäki. Äiti-ihmisen silmät kostuivat – yllätys yllätys – musiikkikoulun sympaattisen kakofonisesta esityksestä. 


You Might Also Like

4 comments

 1. No mutta tämäpä on kiva juttu! Meillä on Taiteiden Yö huomenna, mutta perheiden ohjelma on ripoteltu sinne samaan syssyyn. Joskus kauan sitten oli niin, että perjantaina oli aikuisten ohjelmat ja lauantaina oli lapsiperheille, mutta sitä ei ole enää vuosiin ollut. Me taidetaan huomenna piipahtaa kaupungilla iltapäivästä, mutta tullaan hyvissä ajoin kotiin kun ei siellä oikein lasten kanssa ilkeä olla. Ostetaan metrilakua ja tullaan kotiin mässäämään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tää Turku yllättää mut tasaisin väliajoin sen kivoista jutuista! :) Mä ees muista koska oisin ollut Taiteiden yössä, kun ne on aina jotenkin niin ripoteltuja ja vaikeasti löydettävissä ne ohjelmat. Olevinaan.. :D Mut metrilaku kuulostaa just hyvältä!

   Poista
 2. Hienon näköistä! Olisin ehdottomasti mennyt myös, jos a) olisin tiennyt ja b) lapset eivät olisi vesirokossa, joten se siitä joka tapauksessa sitten :)!

  VastaaPoista

Hae