Huomautus itselleni

6.9.2014

Rakas äiti-ihminen. Vaikka olisitkin tohkeissasi, että miehesi on pitkästä aikaa lauantaivapaalla, muista tämä:  Lapsen päiväunia ei kanna...

Rakas äiti-ihminen. Vaikka olisitkin tohkeissasi, että miehesi on pitkästä aikaa lauantaivapaalla, muista tämä: 

Lapsen päiväunia ei kannata skipata. Ei, vaikka haluaisitkin vanhan tavaran myyjäisiin, mihin ei enää päiväunien jälkeen ehtisi. Lasta ei myöskään kannata raahata sen jälkeen pitsalle keskustaan, vaikka kuvittelisitkin lapsen jaksavan pitsan voimalla. Joudutte vain huomaamaan, että ei, ei se jaksa. Se tekee kaikkea mitä ei pitäisi, ja äksyilee kaikesta mitä pitäisi tehdä. Olette pakotettuja lähtemään kotiin.


Lapsen laittaminen päiväunille kolme tuntia myöhässä ei myöskään tule onnistumaan. Ei se enää sitten nuku, kun se on ottanut hätäiset 15 minuutin unet autossa. Koko päivä menee kiukutellessa – sekä sinun että lapsen – ja kaikkia harmittaa. 

Sä tiedät hei äiti nää hommat – miksei ne mene jo jakeluun?

Rakkaudella,
Sinä itse


edit. Ei  juma! Tämä äiti oli niin päivän väsyttämä, että kämmäsi otsikon kirjoitusvirheellä. Noh, nyt se on korjattu. Silti hävettää. Meen nukkumaan.

You Might Also Like

4 comments

  1. Rutiinit joo, ne on vaan niin herkkiä. ❤️

    VastaaPoista
  2. Haha :D Niin totta! Ps. Sulla on ihan loistava blogi, niin sopivasti sarkastinen ja hauska. Just tälläistä kaipasin lukulistalleni! :)

    VastaaPoista

Hae