No niistä talvivaloista

26.10.2014

Meillä käydään joka vuosi sama keskustelu. Että voidaanko niitä joulu ...talvivaloja nyt laittaa vielä vai ei. Vai joulukuussako vasta, tai...

Meillä käydään joka vuosi sama keskustelu. Että voidaanko niitä joulu...talvivaloja nyt laittaa vielä vai ei. Vai joulukuussako vasta, tai joskus marraskuun lopulla aikaisintaan. Arvaatte varmaan kuka on mitäkin mieltä.

Nyt mies sanoi, että joulu...talvivalot saa laittaa vasta, kun on lunta ja pakkasta ja oikea talvi. – Ai että tammikuussa vai? kysyin. Sitten, ihan itse fiksuna tyttönä keksin, että jos kerta viime yönä siirryttiin talviaikaan, niin myöskin joulu...talvivalot saa laittaa nyt. Eli N-Y-T-nyt. 

Pistin sille heti oikein tekstarin, kun tämän asian kekkasin. – Saa käyttää, mut ei ol pakko hei.


Ja sitten joka vuosi, kun minä ne jotkut valot jonnekin asennan ja mieheltä kysyn, että eikö olekin kivat, niin aina se vastaa, että onhan ne. Tosin tänään, kun se huomasi, ettei valoja ilmestynyt vielä kuin yhdet, se sanoi jess! – Siis jess? Ihme tyyppi. 

Mutta vähänpä se tietää. Ootappa vaan, hubby, ootappa vaan.

You Might Also Like

4 comments

 1. Meillekin näytä tunnelmavaloja alkaa vähitellen ilmestyä enenevässä määrin.. Eihän sitä malta joulukuulle odottaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei tiettykään! Kuten tuolla Mamma rimpuileen Facebook-sivuilla kommentoitiin, talvivalot saa heti päivien pimennyttyä laittaa tuomaan lisävaloa! ;)

   Poista
 2. No tää oli kyllä paras rajanveto tästä aiheesta. :D Mä painiskelen tätä vain itseni kanssa (mies ei ranskalaisena muutenkaan ymmärrä mitään adventtiajasta), tähän asti raja on aina mennyt siinä ekassa adventissa. Tosin joskus se on mennyt siinä, milloin olen saanut valot vihdoin kaivettua esiin kellarista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, must se oli tosi-tosi looginen ja fiksu ja ja ja siis tosi hyvä. Meillä joulu...eiku siis talvivalot on usein saunassa odottamassa vintille pääsyä, jota harvoin tapahtuu, joten mulla on ne tuossa ihan käsillä aina! ;)

   Poista

Hae