Mysteerihuoneen arvoitus ratkesi – katso kuvat!

18.11.2014

Olemme asuneet tässä kodissa kolme ja puoli vuotta. Meillä on aivan pieni vessa ja aivan pieni kylppäri. Tänään kurkistin erään mysteerioven...

Olemme asuneet tässä kodissa kolme ja puoli vuotta. Meillä on aivan pieni vessa ja aivan pieni kylppäri. Tänään kurkistin erään mysteerioven taakse kylpyhuoneessamme ja you won't böliiv what happened next!


No ensin löysin noin 200 tyhjää vissy- ja limupulloa. Sitten kaivelin vähän syvemmälle ja löysin avaamattoman, vuonna 2012 vanhaksi menneen Kurko-lonkeron, sekä joogamaton, jota olen käyttänyt esikoista odottaessani – eli noin kaksi ja puoli vuotta sitten. 

Lisäksi mysteerihuoneesta löytyi 30-vuotissyntymäpäiväkorttini, hääkimpun jämiä, paloauto (ihan semmonen lasten kuitenkin), edellisen asunnon kylpyhuoneen kamat, perintöpöytäliina, pussillinen esikoisen kadonneita vauvanvaatteita ja muutamat joulukoristeet.

Keräsin vielä ison pussillisen sekalaista roskaa, ja sitten se paljastui: MEILLÄ ON SAUNA!

Uskomatonta! Lähes lottovoiton veroinen yllätys! – Ja me kun olemme käyneet vallan taloyhtiön saunassa!


No eihän tuohon minisaunaan mahdu kuin kaksi normipeppua tai puolitoista hyvin ruokittua peppua, mutta hei – sehän riittää! Katsokaas koska mä menen niiiiin tänään yksinäni saunaan ja mun peppu on  just semmonen puolentoista pepun kokoinen, JEE! Eiku...

Kävimme muuten pari viikkoa sitten Turun Linnassa moikkaamassa mm. saunatonttua, ja eräs pieni kanssamoikkaaja kertoi koko turistijoukolle, että heilläkin on kyllä sauna, "mutta ei sitä voi käyttää, koska se on ihan täynnä roinaa!" – Hah, arvasin! Ei me ainoita saunankadottajia olla!


You Might Also Like

7 comments

 1. Meillä on kans samanlainen mysteerihuone! Viikonloppuna kurkkasin sinne ja löysin meidän ulkosaunan hukassa (kesälomalla) olleet matot. On siellä paaaljon muutakin rojua. Mä oon viimeksi viskonut löylyä sisäsaunassa myös alle kolme vee sitten kun poikaa odotin. Sitten kun mies korjasi ulkosaunan, me on lämmitetty ainoastaan sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, mutta ulkosaunahan on varsin ihana! Onko oikein puilla lämmitettävä?

   Poista
  2. Joo, toki. Ja muuripadassa vesi lämmitetään. :)

   Poista
 2. Täh! Miten voi olla, uskomatonta! :D Mut vähänkö ihanaa. Meillä oli mysteeriullakko, sieltä on löytynyt ehta vintage mekko ja jotain sekalaista koriste-esinettä. Vielä on muutama nurkka tutkimatta, odotetaan tikkaita. Mä oon alkanu jo haaveilemaan Arabian astioista pakattuna ja unohdettuna.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Anböliiväble! Voi hitto, meidän kellari ja vintti on ihan kamalia myysteerimestoja. Pelottaa oikein niiden siivoamiseen ryhtyminen. Mut arvaappa, meillä on siellä Arabiaa pakattuna! Ainakin Kosmosta :)

   Poista
 3. Me käytetään saunaa likapyykkivarastona, lauteille mahtuu erinomaisesti monta pyykkikoria monenlaiselle pyykille. Että on se sauna kyllä tosi kätevä... :P

  VastaaPoista

Hae