TJ1!

20.11.2014

Jee, TJ1! Sitten alkaa loma, äitiysloma! Virallinen äitiysloma! Wohoo!  Oi että. Niin kuulkaa nautin viimeisistä päivistä ennen vauvan syn...

Jee, TJ1! Sitten alkaa loma, äitiysloma! Virallinen äitiysloma! Wohoo! 

Oi että. Niin kuulkaa nautin viimeisistä päivistä ennen vauvan syntymää. Käyn päiväleffassa, luen naistenlehtiä, juon lattea, nukun päikkäreitä, rakennan ihan rauhassa pesää täällä kotona, en stressaa töistä ja... eiku heeeeetkinen, mähän oon ollut hoitovapaalla. Ja on mulla tuo esikoinenkin tuossa. 

Niin joo, ei tämä menekään samalla lailla nyt, kuin ensimmäistä kertaa äitiyslomalle jäädessä. Varsinkaan, kun ei päivätöihin välissä ole ehtinytkään. Että eihän tässä mikään mihinkään muutu. Paitsi, että rahaa tulee taas enemmän. Nam. Ja tietysti, että kohta noita kakkapeppuja on kaksi tuossa.

Mutta hyvää äitiysloman alkua silti mulle! 


You Might Also Like

2 comments

  1. Joo ei ole sama juttu toisen kanssa, ei! :D Mutta, mä voin ainakin rehellisesti sanoa että tämän toisen kanssa on ihan oikeasti ollut paaaaljon helpompaa. Uskon että oma asenne on vaan niin erilainen. Ja kaikki ei ole kokoajan uuden opettelua, jostain selkärangasta ne jutut tulee. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No toivotaan! Meillä ainakin yöt oli aika tuskaisia tunnin välein heräilyineen, joten ne voisivat ainakin mennä helpommin! :)

      Poista

Hae