Joulupuu on paskannettu

21.12.2014

Voi kuulkaa. Se on semmoistakin idylliä, mitä me täällä elelemme. Isi-ihminen kantoi eilen kuusen sisälle. Koko perhe koristeli...


Voi kuulkaa. Se on semmoistakin idylliä, mitä me täällä elelemme. Isi-ihminen kantoi eilen kuusen sisälle. Koko perhe koristeli kuusen yhdessä ja joululaulut raikasivat. Lapsi ihasteli kiiltäviä palloja ja etenkin omaa peilikuvaansa niistä. Äiti-ihminen fiilisteli perinnekoristeitaan ja isin tärkeä tehtävä oli kruunata kuusi tähdellä. 

Ja voi että kuinka kaunis kuusi siitä taas tulikaan. Niin tasaisen sievä ja soma. Kullat ja hopeat loistivat ja ihana kuusentuoksu valtasi kodin. Kaikilla oli niin mukavaa.

Sitten tuli muukin tuoksu:

Tadaa, kakka! Mr. Hankey, the Christmas Poo'han se siellä. Taas. Aivan kuten viime vuonna. Ja sitäkin edeltävänä. Jaaaa sitäkin edeltävänä.

Me unohdamme aina tämän ihastuttavan perinteen, mutta onneksi koira muistaa. Ei tule joulua ilman yhtä joulukakkaa kuusen juuressa. Koiran itse tekemä lahja kuusen alle. Voi onnea.

"If there is a tree, there is a poo"

Perkele.

You Might Also Like

15 comments

 1. Hahhahhaaaa! Voi anteeksi, mutta onhan tuo nyt raastavan HAUSKAA!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oha se! Ei täs kato muu auta tän possen kaa, kun nauraa itku pois! ;)

   Poista
 2. Ai kauhee ai kauhee ai kauhee :D nauran katketakseni, piti käskeä mieskin lukemaan ja nauramaan.

  VastaaPoista
 3. Täällä myös hytkytään miehen kanssa molemmat ja toivotaan ettei tuossa välissä nukkuva 6 -viikkoinen herää tähän nauruun. Koska siis...:D awwwww.... onneksi meidän koirien jouluperinteisiin ei kuulu mikään joulukuuseen ja eritteisiin liittyvä: koirien kasvattaja kyllä kertoi joutuvansa joka joulu vahtimaan kuusta, koska muuten lauman uroskoirat käyvät vuorotelle kusaisemassa puun juureen. Että ehkä yksi kakka joulussa ei vielä ole pahin mahdollinen skenaario..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Toivottavasti ei herännyt! Ja sori jos heräs ;)

   Joo, toi kusipuu on toinen, mistä tuolla Instagramin puolellakin oli juttua. Uroskoirat tykkää sillai kuusista! Ja joo, ei yks kakka haittaa. Onhan se sentään perinnepaska!

   Poista
 4. Perinteissä on sitä oikeaa joulutunnelmaa!

  VastaaPoista
 5. Taas on tullut vähemmän kommentoitua, mutta nyt täytyy. :D Oi, miten ihana perinne! Onneksi koira muistaa itse tämän, ei joulua ilman joulukakkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Kyllä perinnepaska on tultava. Ei tule joulua ilman sitä.

   Poista

Hae