Asioita, joista ei saa yksinään postausta, mutta jotka haluan kertoa teille silti

6.2.2015

Oho, törkeen pitkä otsikko.  Mutta asiaan: - Pyysin mieheltäni toissapäivänä, että se kipaisisi hakemassa mulle äkkiä tissisuojat vessas...

Oho, törkeen pitkä otsikko. 

Mutta asiaan:

- Pyysin mieheltäni toissapäivänä, että se kipaisisi hakemassa mulle äkkiä tissisuojat vessasta. No se meni, mutta se toi vaan yhden. Yhden?! Kerroin, että mulla on kaksi tissiä. Se hölmistyi. Sanoi, että ajatteli, että toinen on vaan käytössä. En tiedä, miten se olisi mahdollista.

- Tapasin viime sunnuntaina Liikunnan ihmemaassa semmosen mini-Jethron. Se oli viisivuotias. Sen se kertoi mulle samalla, kun ihmetteli vauvaa. Kysyi, että kuinka monta vuotta toi vauva on ja miksi se on niin pieni. Sitten se pyysi sen kaverinkin kattomaan sitä älyttömän pientä vauvaa. Yhdessä ne sitten kummastelivat siinä selkäni takana. Ja oikein komian leveästi turuksi. Mahat pömpöllään, ihan muina mini-Jethroina. Sitten niiden isit tuli hakemaan ne pois. 

- Sain synnäriltä mukaan sellaisen Libero-kassin. Siellä oli mukana Legon tarrahommeli, missä oli kaikki eri kirjaimet ja siinä sanottiin, että kirjoita näillä nimesi haluamaasi paikkaan. Tai jotain sinne päin. No lapsi otti ja kirjoitti. Pisti ne ruokalappuunsa. Ilmeisesti hänen nimensä on tästä eteenpäin Dåq, eli [dogu].

Teini-ikäinen mutanttininja-Dåq.

Noin. Sainpas sanottua nämä ihan sikatärgeet asiat. Huh, helpotti.

You Might Also Like

11 comments

 1. Haha, mä aina välillä käytän yhtä ihan vain siksi, että no, vain yksi on käytössä kerrallaan ja jos en siirrä suojaa johonkin järkevään paikkaan, se jää kuitenkin lojumaan pitkin poikin / hukkaan sen johonkin. Se on vaan kätevää vaihtaa suojan paikkaa aina imettäessä - plus että siitä tietää aina kummasta on edellisellä kerralla imettänyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä kätevä muistisääntökikka, jos voi käyttää tosiaan vaan yhtä! Must tuntuu, et välillä valuu iha huvikseen, nii pakko olla aina molemmissa :)

   Poista
 2. Ihanan sikatärkeitä juttuja. Ihmeen hyvin sulla pysyy ajatukset koossa ja jäsentyy bloggeriin, kun nyt yhtään muistelen omaa vastaavaa elämäntilannetta. ;D

  Ja noi turtle- ja hellokitty-naamarit on niin liikkiksiä! Liikutuin jopa vieraan ihmisen lapsesta, jolla sellaisen näin päässä. Meidän neljävuotiasta toi vähän hävetti, mutta sitten pikkuisen kuitenkin autossa testasi salaa, ja sopivasti nukahti samantien. Sain kuvan, kjeh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no kasassa ja kasassa! :D

   Noi naamarit on kyllä söpöjä. Jos oisin tiennyt et on kissanaamareitakin, nii ois valinta mennyt vaikeeks ;)

   Poista
 3. Mä ymmärrän sun miestä. Mulla toinen rinta herui juurikin kun toisesta imetin, eli vain yhtä suojaa tarvitsi kerrallaan. Tosin tuossa vaiheessa, kun vauva oli vasta kuukauden, tais valua kyllä vielä ihan molemmat rinnat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Joo, tuntuu että valuu muutenkin kuin imettäessä! :)

   Poista
 4. Mini-Jethrot! Voin niin nähdä ne sieluni silmin siellä taivastelemassa :D

  -Nuunu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ne oli just semmosii! Ihania turkumurreja! <3

   Poista
  2. Tää sun blogi saa aina hyvälle tuulelle! Nauratti nää jutut. :D

   Täällä vähän yliväsynyt vauva-arki, mukava lueskella miten muilla menee tämä vauva-taapero kombo!

   Poista
  3. Hah, hyvä että naurattaa! Yliväsymysmeininkejä täälläkin! Läpy! ;)

   Poista
 5. Ei hitto, oon ihan koukussa sun teksteihin vaikka viisas nukkuis! Nyt oli vaan pakko vielä kommentoida, että siippani teki tuon saman liivinsuojakämmin. Siis toi vaan yhden. Waddahekk mään? (PS. Me ollaan kans Turuust, mediatutkija, dippainssi, eka 3/13 ja toka 1/15)

  VastaaPoista

Hae