Asioita, joista en ilahtunut vielä lapsettomana

9.3.2015

Lasten saamisen jälkeen elämä ei enää ehkä ole pelkkää glamouria ja samppanjaa (koska eikö se sitä ollut aikaisemmin?), mutta elämään tulee ...

Lasten saamisen jälkeen elämä ei enää ehkä ole pelkkää glamouria ja samppanjaa (koska eikö se sitä ollut aikaisemmin?), mutta elämään tulee niin paljon muuta ilon aihetta.

Tässä muutama asia, joista en osannut iloita ennen lapsia.

1. Roska-auto
Siitä tietää tulleensa äidiksi, kun yksin ollessaankin meinaa innostua roska-autosta. Sama asia traktoreiden, rekka-autojen ja kaivureiden kanssa.

2. Muumit 
"Oo, katso mitä tuolla on – muumeja! Mennäänkö halimaan niitä, joo, mennään!" Tähän kategoriaan kuuluu myös kaikki muutkin pehmeisiin asuihin sonnustautuneet hahmot ja maskotit, kuten Ti-Ti Nalle ja Paula-lehmä.

3. Peukalo
Se kun laittaa hanskoja lapselle ja se hiton peukalo löytyy viimein. Priceless. 

4. Ravintoiden leikkipaikat
Tarviiko sanoa enempää?


5. Pehmeät, aidatut tilat
Oh, onko mitään rentouttavampaa asiaa, kuin tila, johon saa lapsen ilman, että tarvitsee jatkuvasti pelätä tippumista, kaatumista tai karkaamista. 

6. Vessan tuoma oma rauha
Väitän, että mun mies ei oikeasti istu niin kauan tarpeillaan, vaan jää tahallaan hengaamaan vessaan kauemmaksi aikaa kuin tarpeellista. En tosin oo varma, johtuuko se musta vai lapsista.

7. Vastaantulevat koirat
Okei koirista ilahduin ennen lapsiakin.

8. Ulosteet
Onko mitään hienompaa tapahtumaa, kuin eka kakka potassa?

Sellasia! Ja joku vielä kehtaa väittää lapsiperheellisiä ihan no-lifeiksi!

You Might Also Like

6 comments

 1. Siis JOO! Ja tuo kutonen, ai vitsit, oikeesti sillä on myös iPhone kourassa. Että come on. Jo vähän liian läpinäkyvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Piiiiikkasen läpinäkyvää just. Pitää alkaa tehä ite samaa!

   Poista
 2. Pottakakkaa vieläkin hienompi asia on se eka kakka ihan oikeassa pöntössä! Ei ees tarvi mitään pottia putsailla sen jälkeen, sen kun vetää vessan ja mukulalle pikkarit takasin jalkaan. Melkein tuli tippa linssiin, niin liikuttava hetki se silloin oli.

  VastaaPoista
 3. Mulle kolahti varsinkin tuo ykkönen :) On niitä roska-autoja eräänkin kerran tuijotettu ikkunasta ja näyttää äidillä jatkuvan yksikseen kun pojat ovat jo koulussa ja tyttäremme ei ole kovin kiinnostunut! T: Kahden pojan ja yhden tyttären äiti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha! Joo, se on upee fiilis, kun alkaa hihkua ihan keskenään jollekin biojäteautolle! ;)

   Poista

Hae