Upeusness maximus

Juuri kun pääsin sanomasta, että vauva ei oikein nuku, ellen ole koko ajan vieressä, niin tuo meidän pikkumuija otti yli tunnin päiväunet va...

Juuri kun pääsin sanomasta, että vauva ei oikein nuku, ellen ole koko ajan vieressä, niin tuo meidän pikkumuija otti yli tunnin päiväunet vaunuissa! Ja nyt toistamiseen vetelee hirsiä siellä – kohta tunti taas mennyt! Arvatkaapa onko äiti-ihminen ollut pikkasen hämillään tilanteesta, ja arvatkaapa kuinka monta kertaa se on käynyt tsekkaamassa, onko kaikki hyvin.

Sen lisäksi, että vauva on ollu kummallisen suopea nukkuja, myös taapero on yllättänyt. Meni nimittäin jo toistamiseen itse päikkäreille.  Eilen ekan kerran ja juuri äsken taas. Ei tarvinnut silittelyjä tai vieressä istumisia. Kiipesi vain sänkyyn ja alkoi nukkua. Uskomattomat tenavat! 

Nythän mä olen sitten jo tehnyt ruokaa ilman keskeytyksiä (paitsi niitä omia, kun oon juossut tsekkaamaan vauvaa), syönyt rauhassa ja jumankekula, pakkohan se oli äkkiä raportoida tämä upeusness tännekin! Jos nyt oikein maksimoisi tämän onnen, niin tekaisisi vielä jonkun kahvijuoman tähän kylkeen. Jes. Taidanpa tehdä sen.

Nii ja kevätkin on hei! Aurinko paistaa ja päässä surisee onni! 


Noni, nysse pienempi jo heräsi. Toi kahvihifistely oli liikaa. 

You Might Also Like

2 comments

  1. Viidakon vanha sanonta: joka lapsensa unia hehkuttaa, se unet menettää, mutta ken unista valittaa, se unet palauttaa ;) (ite keksin joskus aikoja sitten bloggaillessa. Toimii melkein aina!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No just nii! Himpytti! Ja kel onni on se onnen kätketöön ja sillee! :D

      Poista

Hae