Käheetä

8.6.2015

Hei vaan hei, Janis Joplinin ja Paula Koivuniemen  avioton lapsi täällä vaan kirjoittelee. Paitsi että vielä käheempi muija. No jos totta pu...

Hei vaan hei, Janis Joplinin ja Paula Koivuniemen  avioton lapsi täällä vaan kirjoittelee. Paitsi että vielä käheempi muija. No jos totta puhutaan, niin tällä hetkellä täysin äänetön. 

Eilen käheytyi ääni, tänään aamulla kuului vielä vähän jotain ja nyt se onkin jo kokonaan pois. Pihinä vaan kuuluu. Nenäkin inasen vuotaa ja silmät kirvelevät. Jotain hemmetin heinäallergiaa kai. 

Olenkin ehtinyt tehdä jo pari kertaa tänään puhelimessa vaikutuksen vieraisiin soittajiin kähärimuijaäänelläni. Hianoa yrittää pihistä, että heippa hei täällä ollaan, vaikkei juuri mitään kuulukaan, ja ei, en ole mikään deeku röökimuija, vaikka siltä kuulostankin. Ihan asiallinen perheenäiti tässä vain yrittää hoitaa vähän juoksevia asioita. Ja kun kesken lauseen omat, vaivalloisesti tuotetut sanatkin alkavat yskittää, olen varmasti ollut miellyttävää juttuseuraa. 

No mutta. Jokaisella pilvellä on hopeareunuksensa. Aviomies sentään voi olla tilanteesta mielissään: Sillä alkoi kesäloma ja vaimokin on kerrankin hiljaa. Paras maanantai ikinä. Öhö öhö.

Janis Koivuniemi

Käheetä viikon alkua kaikille!

You Might Also Like

0 comments

Hae