Uusi tuttavuus Mathildedal

23.6.2015

Me käytiin tänään vähän maakuntamatkailulla  Mathildedalin ruukeilla , koska eipä ei olla sielläkään ennen käyty ....


Me käytiin tänään vähän maakuntamatkailulla Mathildedalin ruukeilla, koska eipä ei olla sielläkään ennen käytyPaitsi että ollaanpas. Kuusi vuotta sitten juhannuksena. Mutta tajusimme sen vasta perillä. Että jaa kappas, ollaanhan me täällä käyty. Silloin nuorena.

Sinänsä en ihmettele, ettei heti tajuttu olleemme Mathildedalissa ennenkin. Oli nimittäin sellainenkin juhannus, notta huhhuh. Vieläkin särkee pää. Se oli viimeinen juhannus, kun olimme nuoria. Sitten tuli uusia vastuita, sillä saimme ensimmäisen vauvamme: Uma-koiramme. Sen jälkeen ei ollakaan vietetty juhannuksia niin kreisibailumerkeissä, eikä muuten oo ikävä.

Mutta Mathildedalia suosittelen. Turusta sinne oli matkaa reilu tunti, muista kaupungeista en osaa sanoa. Sen tiedän, että se on aika lähellä Saloa ja ihan Meri-Teijon kyljessä.

Alpakoita oli kiva rapsuttaa, kahvia oli kiva juoda hurmaavien, vanhojen talojen pihoilla ja kävelylle kannattaa suunnata luontopoluille tai muihin kauniisiin maisemiin. Kovin pienihän tuo paikka on, mutta aivan oiva kohde päiväretkelle! Sellainen köyhän miehen Fiskars! Haha!


Ja tein minä muutakin kuin räpläsin puhelinta siellä, vaikka noista miehen otoksista muun kuvan saattaisikin saada. Kröhöm.

You Might Also Like

2 comments

  1. Hei kiitos tästä matkailuvinkistä :) kaivattaisiin sellaista kohdetta missä olisi justiinsa jotain rapsutettavia. Pikkuneiti kun tykkäisi rapsuttaa kaikkia eläviä olentoja, jopa muurhaisiakin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis eipä kestä! :) Kandee mennä! Alpakat oli niin hauskoja. <3 Voivat toki sylkästä, jos hermostuvat, mutta me säästyttiin ainakin! Haha!

      Poista

Hae