Koiran omistamisen plussat ja miinukset

Vakituiset lukijat varmasti jo tietävät, että meillä on pari koiraa. Tuollaisia pieniä, hoikkia italianvinttikoiria, joita usein Instag...


Vakituiset lukijat varmasti jo tietävät, että meillä on pari koiraa. Tuollaisia pieniä, hoikkia italianvinttikoiria, joita usein Instagramiin ja nykyään myös Snapchatiin (liikaa) kuvailen. 

Koiran omistamisessa on paljon hyvää. Onkin sanottu, että koiran omistaminen voi jopa parantaa terveyttä. Jo pelkkä koiran silittäminen luo positiivisia vaikutuksia omistajalleen, esimerkiksi stressiä alentavana tekijänä.

Vaikka koirat mukavasti emäntiänsä ja isäntiänsä ulkoilemaan liikuttavat ja paljon iloa arkeen tuovat, on niiden omistamisessa silti puolensa. 

Olenkin kerännyt alle koiran omistamisen plussat ja miinukset:

+ Koirat ovat söpöjä.

- Ne saattavat pyyhkiä hanurinsa valkoiseen divaaniisi.


Ja todellakin laitoin kuvan siitä.


Lue myös lautalattian plussat ja miinukset!

You Might Also Like

9 comments

 1. Hahaa, tuttu näky! Meillä on nykyään tummanharmaa sohva - siihen voi hyvin pyyhkiä hauva hanurinsa, huomaa vasta hajusta :)

  VastaaPoista
 2. Kun olin yläasteella, perheemme silloinen puudeli pyyhkäisi hanurinsa minuun. Istahti vähän vinosti vinossa olleen sääreni päälle ja laski sitä pyyhkäisymielessä alas. Sitten poistui ihan muina miehinä paikalta. Muistelen tätä edelleen kovin mielelläni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HAHAHA! Uskon! Mikäs sitä mieltä enempi lämmittäisi kuin paskaa jalassa! <3

   Poista

Hae